Backburner Babe: 14 Tegner Youâ € ™ re bare hans Backup Lover

Vi ønsker alle å tro at vi er partnerens drømpike, men noen ganger må du kanskje forstå det faktum at du bare er hans backup.

Hvis du er en smart person, vet du nok en ting eller to om fordelene med å ha en reserveplan. Tross alt går det ikke alltid som planlagt, og det er alltid hyggelig å ha en Plan B på hånden hvis Plan A aldri går galt.

Mens sikkerhetskopieringsplaner alltid er gode å ha, kan det være litt grusomt når det gjelder forhold - spesielt hvis youâ € ™ re den ene blir behandlet som backup. Ingen ønsker å tilbringe mye tid og skape en stor emosjonell investering i noe som er rent laget av tynn luft.

Men når venner forteller deg at han bare strenger deg og holder deg på bakbrenneren, vil du ikke virkelig tro det. Sannheten er at de fleste av oss er blinde av det faktum at vi virkelig liker fyren, så vi er villige til å takknemmelig plukke opp krummene han forlater for oss. [Les: 22 tidlige varsels tegn på en dårlig kjæreste]

14 signerer deg i et backup-forhold

Men mens du ikke vil høre på vennene dine, har du kanskje lurt på et eller annet tidspunkt om du virkelig er en backup jente. Hvis du vil vite for deg selv, les så på disse skiltene for å vite om du er hans backup elsker og se hvor langt du er på hans dating og engasjement leaderboard.

# 1 Mer enn venner, men? | Så du henger ut mye og han ringer deg hele tiden. Du går og se på hans favorittlagspill, han kommer over og du lager mat til ham, han lar deg ta klærne til vasketøyet. Du gjør alt det kjærester og kjærester gjør, men han har aldri virkelig sex med deg. Hva skjer?

# 2 På sine egne vilkår. Du ber ham om å definere ditt forhold * på den mest subtile måten du kan, fordi himmelen forbyder deg, skremme ham med dine spørsmål! * Og alt han sier er at han ikke er klar. Tingen med noen som holder deg som backup lover er at de vil ha ting på sine egne vilkår uten hensyn til hvordan du føler om det. Så, hvis han bare vil ha deg rundt og holde hånd med deg, eller til og med ha sex med deg, vil han aldri tenke deg kjæresten sin. [Les: 9 måter folk styrer og manipulerer jentene til datoen]

# 3 Det er bare ord. Han sender deg e-post, snapchats deg og går gjennom alle de sosiale medier-bevegelsene for å vise sin interesse for deg, men han tar aldri tid til å slappe av med deg. Faktisk gjør han egentlig aldri de tingene han sier han vil gjøre, som å ta deg til middag eller være tilgjengelig når du ber ham om å henge ut. Sjansene er at han bare troller fordi han kjeder seg og du er et enkelt mål.

# 4 Facebook offisiell. IKKE. I likhet med de to første tegnene, vil han egentlig ikke definere forholdet med deg eller med offentligheten, for den saks skyld. Så selv om du er romantisk involvert, vil han ikke endre sin Facebook-forholdsstatus. I disse dager er din sosiale media status gullstandarden for forholdsdefinisjonen, så hvis han nekter å forandre den fra â € œEngelâ € til â € œIn et forholdâ € med deg, så vil han bare ikke engasjere seg med du. [Les: 7 vanligste blandede signaler fra gutta og hvordan dekode dem]

# 5 Last minute tango. Saken med deg som sikkerhetskopierer er at han vet at du alltid er tilgjengelig for ham. Du kan ofte slippe alt på tallerkenen din når han ringer deg opp for en siste øyeblikk. Derfor vet han at når hans andre datoer har støttet seg på ham, eller at ex han tydeligvis fortsatt har følelser for at han ikke vil gå ut med ham, kan han ringe deg opp i siste øyeblikk. Tross alt har han allerede gjort en reservasjon og har på seg sin beste dress.

# 6 Komfort i butikken. Han kommer inn og ut av livet på egen hånd. Ett minutt vil han ringe deg opp for bare å være sikker på at du har følelser for ham, men han vil ikke dele sine følelser for deg. Deretter vil han forsvinne og være utilgjengelig for en stund. Han svarer ikke på dine samtaler eller tekst du er tilbake, det vil si til han vil ha noe fra deg igjen.

# 7 Kan ikke fortsette. Hvis du er hans eks, holder han deg fortsatt rundt, noe som gjør at du føler deg i en total limbo om hva du egentlig mener for ham. Etter å ha slått med deg, ringer han deg fortsatt og snakker til deg som han pleide å gjøre når du var sammen, men du vet at han er ute etter en ny kjæreste, spesielt når han forteller deg om denne nye jenta han? Ser. [Les: 16 tegn på at exen din vil ha deg tilbake i livet ditt]

# 8 Ferie jubel for en. Du tilbringer ferien alene, og hver gang du prøver å hint at han skal tilbringe noen ferier med deg, sier han alltid at han har andre planer i tankene. Verre, du forbereder den humongous Thanksgiving kalkun, bare for å stå opp. Gjett hva - han har sannsynligvis sin Plan A å ha middag med sin familie akkurat i det øyeblikket.

# 9 La oss se. Etter å ha gått ut en stund, har han nå viklet rundt fingrene. Og når du gjør noe for å snakke om en fremtid med ham, hører du alltid "Lets" fra ham, sammen med setninger som, "La oss bare nyte øyeblikket, â € œâ € œLetâ € ™ s se hvor dette går, â € œVi vet aldri hva som vil skjeâ € |â €  [Les: Kompliserte relasjoner â € "den riktige måten å takle dem med]

# 10 Ticking time bomb. Du finner deg selv å telle timene og dagene til når han vil spørre deg ut igjen, komme over, kommunisere eller bare være klar til å være i et ekte forhold med deg. Du spør deg selv: "Hva skjer?" Og du lurer på om du bare sliter bort tid. Når du begynner å tenke på dette, er du sannsynligvis, fordi * la oss møte det * en av disse dagene, vil han finne noen han virkelig liker mer enn deg.

# 11 â € œSo duâ € ™ re hansâ € |?  € œ Han har fått deg i et isolert rom i livet, så ikke bare familien din har ingen anelse om at du eksisterer - hans venner har ikke engang kjennskap til deg heller. Du går aldri ut med vennene sine, og han introduserte deg aldri til noen i nærheten av ham. Så når dere begge kommer til å støte på hans nærmeste kollega, gir fyren deg bare et forvirret utseende som du mener "kjæreste" introduserer deg som min venn. "[Les: Hemmelig kjærlighet - Er han bygge et hemmelig forhold med deg?]

# 12 Pet problem. Han vil ikke dele noe ansvar med deg i det hele tatt, enn si et kjæledyr. Mens psykologer sier at felles ansvar og delte materielle ting, for eksempel å dele gjeld eller et sted å bo, er tegn på nærhet i et romantisk forhold, er alt annet enn det som er problemer for deg. Hvis han shudder ved tanken på å eie en hund med deg, selv om du begge elsker hunder, er det et ganske åpenbart tegn han vil ikke komme nærmere deg enn han allerede er.

# 13 Ekteskap forslag. Det er 20 år nedover veien. Når han forteller deg: "Hvis vi ikke er gift da vi er 40, la vi bare gifte oss med hverandre." Selv om det høres ut som noe ut av en romantisk og vridd ung voksen roman, det er egentlig ikke så flott som du tror det er. Det han forteller deg, er akkurat dette: Han har noen år eller så for å lete etter noen han virkelig vil forplikte seg til, og hvis alt annet feiler, vil du være der for ham. Hvor praktisk. [Les: De vanskelige sinnspillene mennene spiller og hvordan de skal slå dem på det]

# 14 Vegger opp. Når vennene dine ringer deg ut for at du fortsatt har fyren i livet ditt, fordi det er åpenbart at han ikke vil forplikte deg og bare forlater deg, hevder du ham. Du gjør unnskyldninger til vennene dine for hvordan han behandler deg ved å si: "Han er ikke klar, og jeg er heller ikke klar. Vi nyter bare hverandre og øyeblikket, og fortsetter å forklare hvorfor det er alt i orden. Saken er at du ikke bare forsvarer ham, du prøver å fornemme alt for deg selv, fordi det er dypt inni, du vet noe er ikke riktig. [Les: 18 følelser du aldri burde føle i et sunt forhold]

Så der har du det - en åpen-øynene nedtoning på tegnene du er, dessverre, bare hans backup lover.

Mens den håpløse romantiske i deg fortsatt holder ut håp om at han en dag kommer rundt, feie deg opp i armene hans og rope ut til verden at du er hans kjæreste, er virkeligheten dette: Det kan aldri skje. Hvis tingene ovenfor sjekker ut med din betydelige andre, så vet du at du ikke er på toppen av listen.

[Les: De 20 typer elskere som finnes i denne verden]

Og nå er det opp til deg om du skal være og fortsette å håpe å være en forranger i stedet for et backup barn, eller opp og løpe bort så fort du kan. Valget er opp til deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar