Tilbake til fremtiden: Hva vil du oppfinne?

Innholdsfortegnelse:

Tilbake til fremtiden: Hva vil du oppfinne? - UNDERHOLDNING 2023
Tilbake til fremtiden: Hva vil du oppfinne? - UNDERHOLDNING 2023
Anonim

Vi så noen ganske dristige techspådommer i Tilbake til fremtiden Del II, der Marty McFly reiser fremover i tiden til 21. oktober 2015. Og det viser seg at noen av dem var spot on.

  • Marty ble sparket av videosamtale. Et galt konsept tilbake på 80-tallet, men i dag er du nå den rare for ikke å bruke Skype eller Facetime.
  • "Voice-activated roll-up TV? Det ville faktisk være ganske kult, "er det du definitivt tenkte mens du så på filmen. Og her er vi i fremtiden med smart kontrollert tapet-TV. Hyggelig ett Japan.
  • Filmens overflod av smartglasses var en fantasi som var reservert for de villeste teknologiske drømmene i 1985. I 2015 har Google-briller allerede blitt hyped opp, kommet på scenen, og så endte usikkert på skrapbunken.

Og hvor de savnet merket, var det bare med en liten margin.

  • Mens vi ikke kan betale en drosjesavgift med vårt tommelfingeravtrykk, kan vi betale med en smart telefonapp. Cashless drosjer - hvem hadde tenkt? Dok Brown tilsynelatende.
  • Og med Nike ikke så ironisk å plage den forestående utgivelsen av sine selvbøyelige sko, ser det ut til at vi er godt på vei til selvklebende klær.
  • Når det gjelder hoverboards, hvis du har en ekstra $ 10,000 (£ 6,475), kan du kjøpe en i dag. Men for resten av oss, vil det nok være noen få år til vi svinger på jobb.

Så her er hvor London mener teknologien vil være 30 år fra nå - ingen forutsetning for abstrakt for oss.

Spørsmålet er hva som gjør du tror vi skal se om tre tiår? Tweet oss på #CoachEffect #BackToTheFuture med dine ideer

Populært emne