Babysuiting: The New Social Media Photo Trend

Babysuiting: The New Social Media Photo Trend
Babysuiting: The New Social Media Photo Trend

Video: Babysuiting: The New Social Media Photo Trend

Video: Babysuiting: The New Social Media Photo Trend
Video: Why You Should Rethink Posting Photos Of Your Children On Social Media | TODAY 2023, September
Anonim

Først var det Baby Mugging, nå er det Baby Suiting - en ny sosial media fototrend som innebærer å kle seg den lille i en dress

Mummiebloggeren som utgikk Baby Mugging-trenden, har startet en ny - Baby Suiting. Det innebærer å kle barnet ditt inne i en av deg eller partneren din - inkludert skjorte og slips. Du ender med en enorm kostyme med ditt lille barns hode som popper ut av toppen, noe som gjør for noen seriøst søte (og morsomme) bilder. Blogger Ilana Wiles, som driver Mommy Shorts, ga instruksjoner til sine følgere på hvordan de skal gjøre bildet. "Ta en knapp ned skjorte, dra i jakke og slips. Sett skjorten inn i jakken, slipset rundt kragen og ligg den på gulvet. "Ta tak i babyen din (jeg anbefaler en ubarmhjertig) og løy ham / henne i drakten… Whisper søte nothings som du fester knappene, knytte slipset og forsiktig arrangere jakken. (Det er som en swaddle!) ' Hun oppfordrer deretter sine følgere til å legge inn bildet til sosiale medier ved hjelp av hashtag #babysuiting.

I fjor begynte Ilana på Baby Mugging-trenden, noe som innebærer å ta et bilde av babyen din med et krus foran torso, slik at han ser ut som han er presset inn i en kopp. Liker du å bli involvert i babyfototrender på sosiale medier? Del dine #babysuiting bilder med oss på vår Facebook-side eller Twitter-feed.

Anbefalt: