Babymoov Premium Care Baby Monitor Review

Hva de sier:

"Digital Green Technology: En ny teknologi som kombinerer null forstyrrelser av digital teknologi med lavt utslippsnivå for å beskytte babyen!"

Hva vi sier:

Denne enheten gir opptil 33 x færre elektromagnetiske bølger enn noen babymonitorer, så det er tryggere for bruk rundt små.

Utvalget er bra - opp til 1400m - og gjør det mulig å være i separate deler av huset / hagen uten å miste forbindelsen. Vi liker walkie-talkie-funksjonen som muliggjør kommunikasjon med babyen uansett hvor du er hjemme.

Testet av Caroline Ridge, fra Northamptonshire, mamma til Albie, tre måneder. Hun sa:

En grunnleggende, tradisjonell skjerm som ikke inneholder noen videoopptak eller fjerntilgang - men har sagt at det fungerer veldig bra. Det er lett å sette opp, bærbart (babyens besteforeldre brukte det til sitt hus i løpet av en overnatting) pluss det er lett og føles veldig god kvalitet. Utvalget er imponerende, så det er ideelt hvis du bor i et stort hus.

Testet av Rebecca Shepherd, fra Lincoln, mamma til Sophie, seks måneder. Hun sa:

Dette er skjermen jeg mest sannsynlig vil forlate hos Sophies besteforeldres hus for en og annen bruk. Det er en god pris (ikke altfor dyrt) og det er veldig kompakt. Lydkvaliteten er god (men ikke fantastisk), og du får mye informasjon på enheten (f.eks. Romtemperatur) selv om den er liten. Det er veldig god verdi for pengene.

Testet av Christine Hope, fra Herefordshire, mamma til Nola, 13 måneder. Hun sa:

Vi elsker hvor enkelt dette er å bruke og forstå - jeg kunne gjerne la foreldrene mine bruke det hvis de så etter vår babypike over natten. Det er pent pakket. Hvis du ikke har tilgang til strøm eller trenger stikkontakt for noe annet du kan bruke hvis du bruker batteristrøm. Vi elsket denne og spesielt som eco-funksjonen.

Testet av mamma Simone Wilby for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale Babymoov Premium Care Baby Monitor til andre mødre. Det er så enkelt å bruke og sette opp og er digitalt. Det er ikke så lett å ta med deg om nødvendig. Den har en temperaturindikator som er strålende og definitivt hjerte for enhver mamma. Nattlyset er en god ide som sparer deg for å slå på et sterkt lys midt på natten.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Babyskjermene brukes ikke av alle, men dette jeg vil anbefale. Den har bare den fulle pakken. Enhver mamma vil sørge for at deres baby sover lykkelig og ikke gråter eller blir forstyrret. Disse har lyd, men også visuelle og vibrerende alarmer, noe som betyr at du ikke kommer glipp av noe. Det er en strålende ide.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg er ikke sikker på at jeg vil endre noe om dette produktet. Jeg elsker hele ideen om det. Det ser også strålende ut.

Testet av mamma Natasha Gray for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til en venn. Jeg fant disse skjermene til å være veldig praktisk, lett og kompakt. Diskret for enhver innredning. De jobber utrolig bra hvis du ikke har noe imot å ikke ha video også. Utvalget er flott og lydkvaliteten er veldig tydelig. Designet er moderne. Veldig enkelt å sette opp - du trenger ikke engang instruksjonene.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Babymoov Premium Care Baby Monitor gjør en mors liv lettere fordi du kan nippe og gjøre ting mens babyen er napping. Utvalget er fantastisk - jeg har et stort hus og jeg kunne være på den andre siden, og det ville være en veldig skarp lyd. Nattlyset på skjermen er flott.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg vil helst bruke en videoskjermer personlig, som jeg liker å kunne se min baby. Men for de odde 10 minutter her og der virker det underverk. De er sannsynligvis de minste jeg har eid og er flotte.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke endre noe om Babymoov Premium Care Baby Monitor.

Testet av mamma Frances Martin for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Babymoov Premium Care Baby Monitor til en venn som den har så mange funksjoner og er veldig godt designet. Den kan operere over ganske lang rekkevidde og har også en toveis-funksjon. Dette øker programmene som den kan brukes til. Jeg liker også at du kan få en ekstra skjerm og bruke den til et annet barn.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Babymoov Premium Care Baby Monitor gir ro i sinnet hvis du trenger å forlate rommet der barnet ditt er. Det er et veldig funksjonelt utstyr.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg kan se at den blir brukt i flere år i familien vår. Jeg tror også at det ville være et veldig nyttig produkt for foreldre som ønsker å kommunisere med hverandre mens de er i forskjellige deler av huset.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar