Babymoov Dream Belt Graviditet Sleep Aid Review

Et øyeblikk:

Drømmebelten Graviditet Søvnhjelp fungerer som en drøm! Et unikt og innovativt produkt som festes til deg om natten, for å unngå at graviditetspute faller ut av sengen. Alt vårt panel av mum testere rapporterte at deres søvn hadde blitt bedre takket være støtten mellom ryggen og sengen.

Hva de sier:

"Dette nye og innovative graviditetsbelte har blitt skapt med mødre og jordmødre for å forbedre komforten under søvnen. Den gir en ideell posisjon mens du sover og støtter babyens støt. De to formminneskumforsterkningene fyller gapet mellom hoftene og madrassen mens du sover i sidestilling. "

Testet av mamma Rachel Melton for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsker hvor lett denne Graviditet Sleep Aid Belt er å bruke. Padding er det perfekte stedet for å støtte støt og fyller gapet mellom støt og seng. Du vet ikke engang at du har på deg det, polstring er ikke på forsiden, slik at du fortsatt kan føle og se babyen beveger seg. Puten er den perfekte størrelsen for å passe mellom beina dine om natten. Det blir en del av din normale natts rutine, du tenker ikke engang på det.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det gjør sove mer komfortabelt ettersom bandet gir bumpen din som ekstra støtte. Polstring er på rett sted, perfekt mellom støt og seng. Jeg har prøvd puter mellom bena mine som støtte, men de var store og klumpete. Puten som følger med beltet, er den perfekte størrelsen for å passe mellom bena, og det er også flott som bakstøtte når jeg sitter på sofaen.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg har aldri sett et produkt som dette på markedet. Søvn kan være ganske vanskelig når du er gravid, spesielt i tredje trimester. Beltet gjør at du kan bli komfortabel mens du gir deg støtte og puten er så allsidig, den kan brukes til ryggen din og for å støtte føttene dersom de blir hovne!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil at området med polstring skal være litt større, jeg finner meg selv å vri beltet slik at det er litt utenfor sentrum for å gi meg bedre støtte. Merketiketten er også på forsiden og toppen av beltet som er irriterende fordi den er skrape og fanger armene mine når jeg sover. Jeg har forsøkt å snu beltet rundt, så det er ikke i den posisjonen, men det må brukes på en bestemt måte.

Testet av mamma Meekay Hobbs for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, spesielt fordi instruksjonene er veldig enkle å følge, så det er ikke vanskelig å finne ut hvordan du skal bruke den. Beltet er justerbart, så du trenger bare å skreddersy det til bumpens størrelse. Dream Belt kommer i en liten boks, er super kompakt, og det er veldig enkelt å bare stikke inn i kofferten din eller rett i bilen hvis du drar bort. Det tar ikke opp mye lagringsplass heller.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Drømmebelten var en absolutt livredder! Å være tungt gravid, sliter jeg med å finne en komfortabel sovestilling. Så snart jeg begynte å bruke dette beltet, gjorde det meg sovende komfortabelt, da det ikke bare støtter barnestøtmen, men det tillater meg også å hvile bumpen på beltet, distribuere vekten når jeg ligger ned . Materialet er super mykt, og minneskumdelen kan også virke som en beskyttende pute, og det er perfekt å pakke rundt bumpen. Jeg elsker å sove på min side, så dette var bare perfekt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette belte fortjener absolutt å vinne, eller i det minste en pris. Jeg skulle ønske jeg hadde oppdaget dette beltet med min første graviditet, da det har gjort livet så mye lettere for meg når det kom til å sove. Den er fin og elastisk, justerbar og minneskumpute gir så mye komfort og støtte på bumpen. Ikke bare det, det er så kompakt at du bare kan ta det overalt med deg.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror det eneste jeg vil endre er fargen, da det ikke er noe fargevalg i det hele tatt, annet enn grå. Ikke alle liker grå, jeg tror det burde være minst to valg av farge. Men bortsett fra det, nei, det er ikke mye jeg vil bytte om dette beltet, det gir meg 100% komfort mens du sover med en stor babybump og materialet er fint og mykt - jeg elsker det!

Testet av mamma Nikita Harrison for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, designet bretter seg godt, og er veldig kompakt i forhold til andre som er tilgjengelige på markedet. Det er definitivt et unikt produkt, og det gjør det lettere å svinge over i sengen når det er tungt gravid og støtter deg når du beveger deg og sitter opp. Jeg vil anbefale dette produktet. Den støtter mamma på alle de riktige stedene og hjelper deg å sove i riktig stilling, heller enn på ryggen eller på forsiden.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Livet mitt var lettere fordi dette produktet hjalp meg sove når det var tungt gravid! Noe jeg er sikker på at de fleste mødre vil ha og trenger. Produktets wrap-like karakter betydde at den var perfekt for å støtte min støt, rygg og hofter, spesielt da jeg led av hoftesmerter på grunn av SPD. Putten hjalp også når hjemme fra sykehus for de første nettene som en støtte. Det er lett å transportere og folder veldig kompakt. Hvis jeg hadde kjent om dette produktet tidligere i min graviditet, ville jeg ha brukt den i nesten hele ni måneder.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ser på graviditetsputer på markedet, er dette designet veldig unikt.Det er sikkert effektivt og kompakt i forhold til andre. Prisvis, det er omtrent gjennomsnittlig pris for en støttepute. Dette var min fjerde graviditet, og jeg har prøvd et utvalg av forskjellige puter på markedet, i min erfaring vil jeg anbefale dette til andre forventende mødre. Jeg tror dette skulle vinne en Mother & Baby-pris!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Produktet er veldig innovativt. Det eneste som kan være et negativt er at i sommermånedene, når været er varmt, kan det være svett å bære i sengen. Bortsett fra det, kan jeg ikke se en eneste måte å forbedre dette produktets design på. Potensielt fra et estetisk synspunkt, et annet mønster eller en rekke farger, selv om jeg fant fargen til å være ganske behagelig og praktisk.

Testet av mamma Samantha Creedon-Gray for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale dette støttebeltet hvis en gravid kvinne har problemer med å sove. I begynnelsen sliter jeg med magesmerter på min side og bruker dette helt lettet meg av den smerten. Også - det er veldig lett å vaske som er flott!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg var litt skeptisk da jeg først fjernet dette fra emballasjen som jeg forventet noe kraftigere. Imidlertid ble jeg helt overrasket over hvor mye det virket og hvor mye jeg trengte det. Det gir fantastisk støtte til magen min, reduserer magesmerter og betyr at jeg får en bedre natts søvn.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette er unikt som jeg ikke er kjent med andre belter som er polstret og behagelig. Andre støttestropper kan grave seg inn i hoftene mens du sover, og kroppens puter er for besværlige, men dette er lett å bruke, komfortabelt og har forbedret søvnen min.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror ikke det er noe jeg vil endre. For øyeblikket har jeg fortsatt god plass til å vokse inn i det, som jeg finner det som går i løpet av natten. Jeg har funnet ut at etter hvert som været har blitt varmere, har det økt kroppstemperaturen min om natten, men det er å gjøre med meg og ikke en klage på beltet.

Testet av mamma Natalie Kemble Mor & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Det elastiske materialet i denne Dream Belt gir god plass til min støt og gjør at jeg kan bevege meg om under søvn med letthet. Mønsteret og finishen på produktet er også eksepsjonell. Jeg bruker puten til å løfte bena mine om natten, og det gir myk støtte til mine svullne ankler.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg er for tiden 28 uker gravid og har brukt produktet i to uker. Jeg kan si at som en mor å være, hadde jeg tidligere vondt og vondt mens jeg sov, men dette beltet har gjort min sovende opplevelse så mye bedre. Den polstrede støtten rundt midjen og hoftene gjør at jeg kan ligge på hver side med komfort, og det elastiske materialet gjør deg ikke tilstrekkelig med bevegelse.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det er så mange graviditetsputer tilgjengelig på markedet, men dette produktet er festet til deg i stedet for at du må holde det nær deg selv for støtte. Jeg har funnet med andre produkter at jeg i løpet av søvnen har kastet dem ut av sengen, så jeg ville definitivt velge dette over et annet produkt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil kanskje redusere dybden av puten selv som det er ganske tøft å ha mellom meg. Jeg pleier å hvile beina på toppen av den i stedet. Jeg var også pluss størrelse før jeg ble gravid, og selv om dette beltet er justerbart - kanskje forskjellige størrelser kan være et alternativ?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar