Babymoov Cosydream Smokey Review

Innholdsfortegnelse:

Babymoov Cosydream Smokey Review - VURDERINGER-OG-SHOP 2023
Babymoov Cosydream Smokey Review - VURDERINGER-OG-SHOP 2023
Anonim

Hva de sier:

, Cosydream sovestilleren er designet for å sikre optimal sikkerhet for babyen når han ligger på ryggen. Den gir en perfekt bakstilling med ryggstøtte og løftede ben, noe som lindrer spenningen på uutviklede buk, samt en innebygd nakkestøtte som forhindrer flathodesyndrom. The Cosydream beroliger også babyen ved å gi et mindre snyggt rom for bedre søvn. Den tilpasser seg perfekt til formen og størrelsen på babyen takket være den justerbare posisjonsrullen, og gir utmerket komfort takket være formet skum, ultra-mykt og pustende materiale. Au

Testet av mamma Aretha Pandya for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg nøt virkelig å bruke Babymoov Cosydream, det er et fantastisk produkt. Det er så nyttig i alle aspekter av å være mor. Det er så lett å bruke, det kan støpes rundt barnesenger / moses kurver. Jeg kan bruke den på sengen min. Vår baby sover veldig bra i det, babyen min vil sove i flere timer, det er veldig behagelig og godt designet. Polstring på designen er fantastisk, jeg falt trygt og sikkert å vite at min baby er godt beskyttet og støttet. Jeg vil anbefale dette produktet til mine andre mødre.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg tar det med meg, det er lett sammenleggbart og kan brukes når du er ute med barnevogn og barn, det er lett å transportere og veldig praktisk. Det gir meg selvtilliten til å forlate babyen i Cosydream når han gjør jobber. Jeg vet at barnet er sikkert og trygt. Jeg finner også det lett å rengjøre / vaske. Det er laget i deler, kvaliteten på disse delene er veldig høy og det ser ut som et svært dyrt kvalitetsprodukt.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Babymoov Cosydream er godt designet. Det er lett, holdbart, lett å transportere / bære og kan brukes i en rekke forskjellige situasjoner. Som mor, med hvert produkt jeg kjøper for babyen min, trenger jeg det å være godt utformet, godt laget, lett å rengjøre, lett å transportere og viktigst behagelig for babyen min. Dette produktet treffer alle de indikatorene jeg føler er laget med babyer og mødre i tankene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke endre noe aspekt av Babymoov Cosydream. Jeg føler at det er laget med babyer og mødre i tankene. Den former for babyens komfort og gir den tryggheten jeg trenger som mor. Jeg tror det er godt designet, godt laget og er en fornuftig pris. Det er rimelig og er nå en viktig del av min barnesekk / samling. Jeg finner det lett å rengjøre og vaske hvis det blir skittent. Jeg finner det lett å kaste og transportere med meg når jeg går ut.

Testet av mamma Natasha Gray for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Babymoov Cosydream til andre mødre. Det er flott, og min lille sover godt / lengre i den. Det er en flott størrelse og lett foldet. Perfekt for napping hvor som helst som ikke har en barneseng eller Moses kurv. Det er også veldig lett å rengjøre. Jeg kan passe den i min veske, og hvis jeg er ute på en venn, legger jeg det bare på sofaen, og jenta kan sove komfortabelt og trygt. Den lettanvendte velcropanelet er veldig praktisk. Formen klemmer henne bare pent, slik at hun føler seg trygg. Det ser ut som en naturlig sovende stilling.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Babymoov Cosydream gjør livet mitt lettere fordi når vi går ut til familie og venner, går matten bare i posen min, og jeg kan sette den på sofaen eller myk overflate og babyen min kan slapp av komfortabelt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror dette produktet kan forbedres med et tilleggsdel av borrelås slik at jeg kan brette det bedre også en slags grep for bunnen slik at den ikke skifter når den er på visse overflater. Disse ekstra funksjonene vil gjøre det til det perfekte napping verktøyet.

Testet av mamma Lisa Nash for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Babymoov Cosydream til en annen mamma som det er et veldig fint stykke sett og er ganske rimelig og er veldig enkelt å bruke.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette gjør livet ditt lettere, da det gir god støtte til babyen din, individuelle justeringer for maksimal komfort og støtter babyens hode som er utrolig viktig når de er så små og utviklede. Det gjør det også mulig å bosette barnet og så enkelt flytte dem fra rom til rom som jeg finner veldig hjelpsomme!

Testet av mamma Simone Wilby for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Så jeg elsker denne designen og måten den er laget på og vil veldig mye anbefale til en annen mamma. Jeg satte Babymoov Cosydream i Moses-kurven i stedet for en barneseng bare fordi jeg følte meg bedre at den var i en mindre plass. Det er mykt og passer perfekt i en Moses-kurv forresten. Min baby elsker å sove om dagen på dette.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Før babyen la meg bare i sin Moses-kurv, men etter å ha satt Babymoov Cosydream i Moses-kurven, ser han seg mye mer komfortabel og vrir seg ikke så mye som før. Hvis min baby er glad, er jeg glad.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg liker dette produktet mye og for å være ærlig, har jeg ikke sett et produkt som det på high street før. Det har barn i tankene, og det er bare riktig størrelse for en nyfødt. Babyen min passer perfekt på dette og han er så komfortabel.

Testet av mamma Anna Skoog for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Babymoov Cosydream er lett og lett å transportere til bruk når du reiser. Du kan enkelt sette tepper på toppen, slik at du ikke trenger å vaske hele søvnposisjoneren når babyen er syk.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Baby sover for lengre strekker når han er i Babymoov Cosydream enn han ville, hvis han bare lå flatt i barneseng. Det er også flott å bruke i barnevognen, og han bosetter seg raskere der inne enn han ville hadde vi ikke brukt soveposisjonen! Han ser også ut til å sovne lenger når barnevogn er stoppet dersom han legger seg på hvilemodus.

Se flere baby søvnprodukter

Populært emne