Babycare TENS Elle TENS + Anmeldelse

Babycare TENS Elle TENS + -maskinen er enkel å bruke og effektiv. Det hjelper mødre til å takle smerten under sammentringene, spesielt i begynnelsen av arbeidet, og det er også flott for post-natal ryggsmerter og til og med skulder smerte (og lignende).

Det er raskt å montere og den medfølgende bruksanvisningen gir råd om hvor du skal plassere pads for optimal lettelse. Det er et dyrt produkt, og det kan vi være verdt å låne eller ansette en TENS-maskin for å se om det er noe som kan fungere for deg under arbeidskraft, før du skiller ut penger til en ny. Hvis det virker, vil det være det beste du noen gang har kjøpt!

Testet av mamma Lynsey Orme for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, jeg vil absolutt anbefale dette produktet til en venn som tenkte på å få en tiere maskin for deres opp og kommende arbeidskraft. Tusen maskinen var pent pakket, det var veldig enkelt å følge instruksjonene og sette seg klar for arbeidskraft. Det tider dine sammentrekninger også som er en ekstra bonus.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Produktet er enkelt å sette opp og tok ikke tid til å trene. Det kom også med to sett med batterier som var en ekstra bonus. Produktet er også enkelt å betjene. Det gir stor naturlig smertelindring i arbeidskraft og også ganger sammentringene, noe mens jeg var i min siste jobbing, fant jeg en smerte å gjøre mens jeg prøvde å håndtere smerten også.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det er en flott maskin som gir naturlig smertelindring i de tidlige stadiene av arbeidskraft spesielt. Det har en veldig god skryt-funksjon som er en ekstra bonus som jeg ikke tror er tilgjengelig på andre maskiner i Elle-serien. Det har også en stropp, slik at du kan glemme alt om det og ikke bekymre deg for å holde den.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror ikke det er noe jeg vil bytte om produktet, det er veldig bra og har noen fantastiske funksjoner. Kanskje det burde være tilgjengelig i forskjellige farger, ettersom noen mennesker egentlig ikke liker rosa og ikke er veldig glatt. Det er det eneste jeg kunne tenke på, da alt jeg trodde var veldig bra, jeg likte spesielt sammentrekningstimeren, jeg trodde det var en veldig nyttig funksjon av produktet.

Testet av mamma Lauren Withers for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Tiensmaskinen var liten og lett bærbar, slik at det kunne transporteres rundt ganske enkelt. Utformingen selv var hyggelig. Veldig feminin. Jeg vil definitivt anbefale det til noen gravide venner som kan se etter å prøve alternative eller narkotikafrie smertelindringsmetoder under arbeid eller som har noen bekymringer om bivirkninger av smertelindring.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Massasjefunksjonen hjalp meg virkelig i de tidlige stadier av arbeidskraft. Jeg var ventet rundt i veldig lang tid på grunn av å bli indusert, og jeg var veldig stresset og nervøs. Så dette bidro til å slappe av meg og passere tiden mens jeg ventet på min lille jente som skulle komme. Jeg var også en indusert arbeidskraft og ble anbefalt å bruke en tenk maskin før arbeid for å hjelpe sparkstartkontraksjoner, slik at det ble et nyttig verktøy.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg føler at merkevaren er pålitelig. Mest av alt jeg virkelig elsket det faktum at det var rettet spesielt mot gravide kvinner og arbeidskraft og deres behov i stedet for generell smerteutslipp. Massasjefunksjonen og bekkenbunnsfunksjonene er også en uutviklet ressurs, jeg tror ikke jeg har sett i en tiere maskin før og ville være hovedårsakene til at jeg kjøpte.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Mer beskyttende lagring kanskje et hardt tilfelle ville ha vært en hjelp, jeg fant meg selv å bekymre meg for at maxhine ville bli skadet eller ødelagt i min sykehuspose ... også da det var batteridrevet, følte jeg at jeg trengte ekstra batterier eller ville være begrenset i hvor mye bruk jeg kunne komme fra maskinen når jeg trengte det. Kanskje et oppladbart batteri ville være en fordel.

Testet av mamma Rebecca Vaughan for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale baby omsorg tennene maskinen til andre mødre som jeg følte det virkelig hjulpet meg med min arbeidskraft. Essen av bruk, display og boost funksjoner hjalp med å håndtere de ulike stadier av arbeidskraft. Jeg fant det enkelt å bruke pads og sette opp i min egen og likte å ha kontrollen. Det føltes også robust nok til ikke å bekymre seg for å slippe eller ødelegge det.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som mamma gjør det ikke nødvendigvis livet ditt lettere. Det gjorde at jeg klarte å håndtere leveransen min med en kombinasjon eller gass og luft og tiere maskinen. Jeg tror at dette hjalp min gjenoppretting etter levering og derfor kunne slippes ut fra sykehuset så snart som mulig for å komme hjem og bosette seg i en rutine med min baby og småbarn.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over de andre som jeg tror at det virkelig har verdi og gjort en forskjell i arbeidet mitt. Mens noen av produktene er hyggelige, følte jeg at dette bestemte produktet jeg ikke hadde vært i stand til å ha vært uten. Tusen maskinen hadde en rekke forskjellige innstillinger som betyr at du er i stand til å håndtere smerten når den utvikler seg. Jeg kommer også med s smerte innstilling, slik at det kan brukes til ryggsmerter og en bekkenbunnsinnstilling etter fødselen.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg skulle forandre noe om baby omsorg tennene maskinen ville det være at jeg ville legge til en lås funksjon. Ved et par anledninger hadde jeg ved et uhell endret innstillingene høyere mens jeg hadde en sammentrekning som økte intensiteten.Dette gjorde mer ubehag enn jeg trengte, men det var lett å redusere det ganske raskt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar