Hvordan få barnet ditt opphisset om å pusse tennene sine

Omsorg for barnets tenner kan være vanskelig, spesielt i løpet av de små årene.

En rapport fra Aquafresh har avdekket at 80 prosent av barna kaster temperamentstråler og opplever sinne når det er på tide å pusse tennene, noe som betyr at en av ti foreldre sender barna sine i seng uten å pusse tennene sine.

Bare over 25 prosent av foreldrene som ble undersøkt, sa at de ikke tror at barna børste deres tenner riktig, og om halvparten (42%) bekjente at de måtte tvinge barna sine til å rense tennene sine.

Men med noen få smarte teknikker kan du lage din pjokk spent å pusse tennene sine. Forestill deg! Mens din tote kan være glad for å suge tannkrem av en pensel to ganger om dagen, hvordan går du faktisk inn der og sørger for at tennene er ordentlig rene?

Tips for baby og småbarns tannbørste

1) Spill copycat

Rengjør tennene først og la dem prøve å kopiere deg. Vis dem hvordan du børster ved å gjøre små sirkulære bevegelser, i stedet for å pusse fra side til side.

2) la ham gå tannbørste shopping

Å velge en batteridrevet børste med favoritt tegneseriefigur kan bidra til å vinne dem rundt til tannrengjøringstider.

3) Gjør det i seksjoner

Oppfordre dem til å konsentrere seg om en del av tennene om gangen, i stedet for tilfeldig børsting over alt. Og sørg for at de rydder for lenge nok - en god guide er å synge gratulerer med dagen (langsomt) en gang for de øverste tennene og en gang for de nederste tennene.

4) overdrive ros

Når de renser dem godt, må du sørge for at du gir dem masser av ros for at du er så smart, og fortell ham hvor glad tannlegen vil være.

5) Bruk et klistremerke diagram

Prøv å sette opp et veggskjema med et klistremerke for hver gang han renser tennene godt. Etter 10 klistremerker får han et lite leketøy eller en utflukt med mamma (ingen søtsaker obvs!)

6) Bytt tannkrem

Hvis han gjør oppstyr, kan han kanskje ikke liker ditt valg av tannkrem. La ham velge en annen - men husk bare bruk et smør av fluorid tannkrem, eller en ertstørrelsesmengde hvis barnet ditt er tre år eller eldre.

7) Besøk tannlegen

Selv når barnet ditt bare er bare toddling, vil de fleste tannleger være glad for å se ham for å få ham til å benytte seg av prosessen med å få tennene sjekket. Det kan også bidra til å få en annen voksen med autoritet som forteller barnet ditt om viktigheten av å rense tennene sine. Klistremerket på slutten av avtalen hjelper også!

Topp tips for å oppmuntre til roligere tannbørste:

  • Gjør børstiden morsom og børst tennene når de børster dem. Velg en tid når du ikke rusher for å komme til kontoret eller skolen, eller trøtt på slutten av en lang dag. Ta det i sving å pusse hverandres tenner (men gjør deg klar til å bli litt våt!). Oppmuntre dem til å åpne munnen deres ved å brøl som et løve!
  • Oppnå hjelp av en søsken eller oppfordre en sovende venn. Yngre barn ser ofte opp til eldre søsken eller familiemedlemmer, så hvis barnet ditt er motvillig til å børste, å ha en bror, søster eller kompis som liker å rense sine tenner, kan virkelig hjelpe.
  • Del bøker som involverer tennsrensende historier, som "Brush Your Teeth Please" av Leslie McGuire. Det er en popup-bok som er veldig morsom og praktisk. Et annet godt forslag er Ladybirds Peppa Pig-tannlegen.
  • Bli vant med å bruke 'når' og 'da'. Hvis du får barna til å pusse tennene dine, er det en kamp, ​​prøv å skape en vane. For eksempel, "når du har renset tennene dine, så kan vi få en kos og en historie i sengen".
  • Bruk apps, egg timers, gadgets og belønning diagrammer. Snarere enn å tilby søte godbiter, belønne god børsting med stjernekart og klistremerker med et mål å jobbe mot etter å ha oppnådd 10 klistremerker. Dette kan være så enkelt som å lese favorittboken, gå til parken eller spille et morsomt spill.

Pass på at du følger Mor & Baby på Instagram for relatable memes, inspirerende historier og foreldrehack!

Har ca 60 sekunder å spare? Hvorfor ikke bli med tusenvis av mødre-å-være og start din egen Amazon baby ønskeseddel! De er helt gratis å skape og perfekt å sende til vennene, tante og mamma din for å sikre at du får babyprodukter du virkelig trenger ... Klikk her!

For foreldre tips, triks og råd du kan stole på, klikk her for å laste ned et gratis digitalt nummer av Mother and Baby magazine.

Les nå:

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar