Baby tenner - Den nye må-ha tilbehør?

Innhold

Det er sannsynligvis det siste stedet du forventer å se noe å gjøre med babyer, men trenden for baby-tooth keepsakes gjorde det på hit TV-programmet Girls

Når din lille taper sin første tann, du sannsynligvis dukket den under pute og forlot den til tannfesten. Du kan imidlertid opprette et varig minne ved å ha tannstøpt i sterlingsølv og sette på et kjede.Og takket være et lignende kjede som bæres av Hannah fra jenter På kveldens episode er en Etsy-butikk som lager tannhalsbåndene blitt oversvømt med henvendelser.Jackie Kaufman, som er Etsy butikk, Rock My World, spesialiserer seg på å skreddersy skreddersydde sølvtannhalsbånd og ble bestilt av HBO, studioet som lager jenter, for å lage et kjede spesielt for dem.

Tannhalsene på hennes nettsted koster mellom £ 40 og £ 50, avhengig av om du får en front eller molar tann kastet i sølv.Mens disse halskjeder gjør store personlige keepsakes for mødre, kan alle snart ha på seg dem nå har de blitt omtalt på hipster show, jenter?Hvilke personlige keepsakes har du av babyen din? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar