Baby svømmetips fra Olympian Mark Foster

Det er viktig at de små lærer å svømme for sikkerhet, moro og langsiktig helse. Men når skal babyen ta til vannet? Vi spurte olympisk svømmer og seks-time verdensmester Mark Foster for hans ekspertråd.

  • Når kan babyer starte i bassenget?
  • Hva er det første skrittet for baby svømming?
  • Hva med eldre barn?
  • Hvorfor er svømme leksjoner viktig?
  • Hvilket sett skal jeg ta for å svømme med barn?

Nylig statistikk viste at nesten halvparten av barn i grunnskolen ikke kan svømme lengden på et basseng.

Mens svømming er Storbritannias mest populære deltakende sport, er det i tilbakegang, og som Mark sier: "Dette er noe som må reverseres. Alle barn skal kunne svømme - ikke bare for egen sikkerhet, men fordi det er en fantastisk aktivitet for kroppens og sinnets kroppsevne.

"Nøkkelen er å få barn til å elske vannet i en tidlig alder - og det finnes en rekke enkle måter foreldre til babyer og småbarn kan hjelpe med dette."

Når kan babyer starte i bassenget?

"Jeg tror jo yngre jo bedre, selv om det er opp til hver forelder. Hvis du er i tvil, ta kontakt med din lege eller helsepersonell før du begynner, bare for å tenke deg i ro."

Hva er det første skrittet for baby svømming?

"Innfør vann gradvis - det kan likevel ta noen økter for at babyen din skal føle seg hjemme. Kom inn med dem. Vis dem du er lykkelig ved å smilte masse og få øyekontakt. De må føle seg trygge og avslappede, og de lærer dette fra du over noen andre.

"Før du går i vannet, hjelper dem med å vanne seg på ansiktet. Lett sprut og blåser bobler hjelper med dette. Hold dem under armene sine og flytte dem side om side slik at de alltid kan se ansiktet ditt (dette pleier å kom naturlig til både voksen og baby). Lek i badet mye hjemme for å hjelpe til med å bygge opp nytelse av vann. "

Hva med eldre barn?

"Når barna blir eldre, kan de starte ordentlig svømmelektioner. Disse varierer i stil - noen inviterer foreldre i vannet, noen ser deg fra siden. De er nøkkelen til å sørge for at leksjonen du velger er en som ditt barn nyter Skoler som tilbyr svømmelektioner for elever har en tendens til å gjøre det rundt rundt syv år, men du kan ikke stole på barnets skole for å lære dem å svømme. "

Hvorfor er svømme leksjoner viktig?

"Gode leksjoner med spesialutdannede, profesjonelle instruktører lærer barnet ditt å slappe av i vannet først og deretter lære slagene. Det handler ikke om å oppnå avstand, det handler om å nyte vannet for livet. Dette er noe som aldri kan glemmes. Ved å lære pust, flotasjon og balanse først, vil leksjonene føre til at barn alltid er trygge i vannet.

"Mitt råd er å bestille leksjoner som har lærerne i vannet med barnet, med små grupper. Hvert barn har forskjellige styrker og svakheter - en størrelse kan ikke passe alle. "

Hvilket sett skal jeg ta for å svømme med barn?

"Goggles er veldig hjelpsomme for noen eldre barn - de liker ofte å svømme under vann, men bassengvannet kan stikke øynene sine. Annet enn det, er det ikke noe spesielt sett som er nødvendig. Nøkkelen er å hjelpe barna å trives og lære å svømme effektivt og vakkert. Svømming er god mosjon og god moro for hele familien.

"Læring vannet tillit fra en ung alder betyr at når de blir eldre, vil barna forstå de forskjellige slagene lettere. Hvis et barn lærer vannet tillit, vil de alltid nyte svømming - og forhåpentligvis overføre den glede til sine egne barn. "

Mark er ambassadør for svømming natur som skaper skreddersydde klasser skreddersydd for elever, undervist i private og offentlige bassenger over hele Storbritannia. Finn ut mer på swimmingnature.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar