Baby skritt! Din Toddler er vandre milepæler

Det er et av dine barns mest spennende milepæler, så merk hvert trinn som det kommer

Turgåing er et stort skritt (ordspill helt ment!) I din smårollers utvikling, men omtrent når kan du se frem til å se den lille som tar hennes første wobbly skritt? Vi har avrundet en sjekkliste over de to typiske vandringsmilestene.

walking

Selv om hvert barn er annerledes, vil de fleste gå mellom åtte og 18 måneder. Hvis den lille du ikke går når hun er 18 måneder, ikke panikk, det gjør hun når hun er klar, men det kan være verdt å snakke med legen din eller helsepersonell.

Hvis den lille du ikke går etter den tiden hun er 18 måneder, ikke vær panikk

Stå opp

De fleste barn lærer å stå uten hjelp (ofte før de krasjer ned på bunnen) når de er 14 måneder.

cruising

Overgangen mellom å stå og gå, cruising er når din tot bruker sofaen eller et stykke møbler i rekkevidde for å holde på når hun går sammen. De fleste barna krysser seg langs sofaen da de er et år gammelt.

Stående på tiptoes

De fleste småbarn kan stå på deres tiptoes når de er to år gamle. Og du vet hva det betyr? De har større rekkevidde. Det er tid å babyproof de høyere hyllene!

Kicking

Din baby Beckham vil trolig være i stand til å sparke en ball når han treffer 30 måneder.

Jumping

De fleste småbarn kan hoppe med begge føttene av bakken med 30 måneder. Barn hopper vanligvis først ved å løfte bare en fot av bakken, men får til slutt løft av med begge sine twinkle tær.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar