Baby signering testet: bør du prøve det?

Baby signering: hva er det, og bør du prøve det? Jessica Brown og hennes 11 måneder gamle datter Alannah satte babyen på seg til testen ...

Baby signering appellerte til meg da jeg hørte det kunne hjelpe meg å kommunisere bedre med datteren min, Alannah, 11 måneder, og forstå hennes behov mer.

Forskning tyder på at babyer som er unge enn seks måneder kan dele sine grunnleggende behov gjennom tegnspråk, fortelle deg når de er sultne, trenger en drink eller vil ha sin favoritt leke. Eksperter sier at det kan stoppe babyer å bli frustrert og bidra til å unngå tantrums.

Jeg fant en klasse i nærheten av mitt hjem i Solihull, West Midlands, drevet av TinyTalk (tinytalk.co.uk, £ 50 for en 12-ukers periode) og booket to økter. Min mann var skeptisk da jeg fortalte ham om babyer som bruker tegnspråk, men jeg hadde et åpent sinn.

Ganske mange babyer gjenkjente håndbevisene for fugler, sommerfugler og larver

Vi startet klassen med en velkommen sang, sitter på stoler i en sirkel, ved hjelp av tegn for å synge 'hallo' og første bokstav i hvert barns navn. Vi flyttet da på gulvet for å lære en samling skilt for dagens tema, 'In The Garden'. Ganske mange babyer gjenkjente håndbevisene for fugler, sommerfugler og larver. Jeg lærte tegn på hage, solskinn og pinnsvin.

Deretter stod vi opp for å danse og synge sammen til jeg gikk til skolen en morgen, og etterfulgt av hvert barns favoritt, The Hokey Cokey, inkludert tegn på armer, ben og risting.

Vi satte oss tilbake på gulvet da læreren, Charlie, begynte å lese fra en bok, som gjorde tegn på hvert dyr, været og forskjellige tider på dagen.

Det var inspirerende å se hvor engasjert babyene var

Ser rundt i klassen var det inspirerende å se hvor engasjert babyene var, tilsynelatende å forstå noen av skiltene og smilte gledelig ettersom mødrene deres gjentok dem. Normalt ved dette punktet i andre klasser er de fleste barn mer interessert i å trekke hverandres sko / sokker av eller krype rundt i rommet etter å ha spottet noe mer fascinerende.

Leksjonen ble ferdig etter 40 minutter, og jeg ble tilbudt te og kaker - alltid en bonus! Mammene satte seg rundt og snakket om fremgangen siden i forrige uke, til et kor av "godt utført" og "hvor spennende" da de stolt oppdaget hva barna hadde signert for første gang. Noen babyer som hadde deltatt i flere måneder kjente 15 til 20 tegn. Newbies tok bare grunnleggende tegn på melk, mat og hund.

En mamma, hvis sønn lærte tegnet for melk 11 uker, fortalte meg: «Han forstår helt hva han ber om og bruker den hver dag nå.» En mamma med en 13 måneder gammel sa: «Hun vet tolv tegn så langt , den første hun lærte var for mat, så mer og alt borte. Nå kan hun fortelle meg når hun er tørst og i smerte, peker vanligvis på hvor det gjør vondt også. '

Jeg fant jo mer jeg oppmuntret henne, jo raskere lærte hun

Læreren råde meg til å praktisere grunnskilt hjemme hos Alannah, og det kan ta noen uker. Jeg fant jo mer jeg oppmuntret henne, jo raskere lærte hun, og hun likte det absolutt. De fleste barn begynner å kommunisere med bevegelser og lyder mellom seks og 18 måneder, så dette er et flott tidspunkt å begynne å signere. TinyTalk bruker forenklede tegn som er egnet for babyer basert på britisk tegnsprog, som alle er universelle.

Neste uke gikk jeg tilbake til min andre leksjon og praktiserte med Alannah mye hjemme også. Siden vår andre klasse har hun lært skiltene for alle borte og hvor? Hun forstår også, men har ennå ikke kopiert, skiltene til mat og varmt. Jeg er mer oppmerksom på ting hun prøver å si og vise meg. Før kursene hadde jeg sannsynligvis oversett dette, så jeg føler at jeg har bedre forståelse for hennes behov og kan reagere raskere.

Baby signering er en morsom aktivitet som også hjelper deg med å kommunisere bedre med babyen din. Bare vær forberedt på å bruke tid på å praktisere hjemme!

5 tips for vellykket baby signering

  • Se noen YouTube-videoer før første klasse for å gjøre deg kjent med grunnleggende tegn. Det kan også være nyttig å kjøpe en Baby Signing-bok - prøv Mine første tegn, £ 4,99, amazon.co.uk.
  • Finn en klasse som passer inn i babyens rutine, når hun er mest responsiv og ikke sliten eller sulten.
  • Oppmuntre andre barn og voksne som har regelmessig kontakt med babyen din for å bruke skiltene også. Dette vil hjelpe den lille du lærer raskere.
  • Det er viktig å snakke samtidig med å vise tegnet, med mye ansiktsuttrykk og kroppsspråk.
  • Du kan logge på babyen din fra fødselen, men hun vil bare skrive tilbake rundt seks måneder. Begynn med grunnleggende tegn, som for melk og en favoritt leke.
Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar