Baby Jogger City Tour Review

Et øyeblikk:

Vinneren en sølvpris i år, er City Tour fra Baby Jogger den letteste pushchair ennå fra dette prisbelønte merkevaren. Vårt panel av mum testere elsket hvor lett og lett City Tour var å presse, og den smarte folden betyr at du kan passe den i en praktisk ryggsekk. Det er verdt å merke seg, styrene er ikke justerbare, så dette er ikke ideelt for de høye foreldrene der ute.

Hva de sier:

"Det nyeste tillegget til Baby Jogger-serien er den lette og kompakte byturen ™. Passer for barn fra 6 måneder til rundt 3 år, er denne nippy barnevognen designet for daglige opplevelser, weekendferier og til og med langt unna flyreiser. Enten på et fly eller bare på byen, går byturen hvor som helst med letthet. Vår minste folding, letteste barnevogn enda. "

Testet av mamma Aime Night for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale City Tour av Baby Jogger til andre mødre hvis de reiser utenlands, da det er veldig lett og kompakt. Hetten har en SPF faktor på 50, noe som er flott for varmt vær. Når det er sagt, ville det også være en god barnestol for familier som bor i London og bruker røret, da det er veldig lett å kollapse og sette seg i ryggsekken. Jeg likte virkelig hvor lett det var å kollapse byturen - jeg kunne få det ned og inn i min støvel på 30 sekunder!

Hvordan har dette produktet gjort livet enklere?

City Tour av Baby Jogger gjør livet mitt lettere som en mamma som det er en svært kompakt barnevogn. Det var flott å ta på en togreise ettersom den bretter seg lite nok til å sette i overliggende oppbevaringsrom. Bærevesken vil også gjøre det enkelt å ta barnevognen på ferie som håndbagasje. Den er ekstremt lett mens den fortsatt er ganske solid.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville ikke velge City Tour av Baby Jogger over de andre produktene i denne kategorien fordi det er noen viktige ting jeg vil ha i en vogn som byturen ikke har, for eksempel størrelsen på kurven under setet er bare i stand til å holde regndekselet og ikke mye mer. Hjulene føles heller ikke veldig robuste. Jeg tror Baby Jogger City Tour er perfekt som en ferievogn, eller en barnestol som er igjen hos besteforeldre, men jeg vil ikke bruke den hver dag.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville endre størrelsen på kurven under hovedstolet til barnevognen, da det ikke holder mye mer enn regndekselet som ikke er ideelt hvis du handler. Den generelle følelsen av byturen er veldig lett og spinkel, og dessverre føles det ikke som om det ville takle hverdagsbruk med en baby eller småbarn.

Testet av mamma Angela Evans for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg anbefaler City Tour Baby Jogger til andre foreldre, da den er liten og kompakt, og gjør det enkelt å gjemme seg bort fra skitten fingre. Jeg er deaktivert, og jeg kan ikke anbefale denne barnevognen nok - ikke en gang sliter jeg med å kaste eller skyve byturen. Det som å skyve luft og gjorde livet mitt så mye lettere!

Hvordan har dette produktet gjort livet enklere?

Byturen gjør livet mitt så mye lettere som jeg er deaktivert, så lett, lett trykk og brett gjorde livet mitt smerte og problemfri. Mens jeg prøvde stolen, kjempet jeg ikke lenger for å løfte barnevognene, eller løfte den inn i bilen min. Jeg pleide å fryte å ta min baby ut i hennes barnevogn, men City Tour var en komplett spillveksler!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg ville 100% velge denne barnevognen over noen andre på markedet som for meg, det krysset alle boksene. Jeg kunne ikke anbefale det høyt nok - det skulle definitivt vinne en Mother & Baby-pris.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg personlig ville ikke forandre noe om denne barnevognen - jeg elsket det! Når det er sagt, hvis jeg måtte være kresen, vil jeg ha muligheten til å kjøpe et større sett med hjul til daglig bruk. Jeg elsker allikevel denne stolen - takk Baby Jogger!

Testet av mamma Joanne Fisher for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, jeg ville - det er en ekstremt lett buggy, perfekt for dager ute. Det er fantastisk på offentlig transport som du kan lagre den under setet ditt. Den har en nettlomme bak setet og en praktisk glidelåse på kurven under setet som er bra, selv om kurven er veldig liten. Når det er sagt, håndtaket er ikke justerbart, så jeg vil ikke anbefale City Tour til høye foreldre, og jeg føler at setet er veldig lavt ned.

Hvordan har dette produktet gjort livet enklere?

Da jeg først så byen Tour foldet opp i posen, tenkte jeg 'wow! Det er ingen måte en buggy kan passe inn i den ryggsekken '(som er en utmerket ide for flyplassen). Det er superlys for en buggy og folder veldig enkelt, noe som gjør det så mye raskere å komme inn og ut av bilen og uten anstrengelse i det hele tatt. Å være kompakt, det tar ikke opp mye plass i bilens støvel, så du har masse ekstra rom for shopping - jeg trenger ikke å tømme bilen min før du går til supermarkedet!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Over alt er dette en fantastisk buggy - det er den letteste barnevognen jeg har sett på markedet, og når barnet ditt blir tyngre og tilbringer mer tid klatring inn og ut av det, er dette perfekt. Du ønsker ikke å bære en tung pjokk og buggy rundt med deg, så dette hjelper til med å lette det daglige stresset på ryggen din! Det er dyrt for en buggy, men det får fortsatt min stemme!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

For å bidra til å forbedre dette produktet, vil jeg gjerne se setet flyttet litt høyere opp, noe som gir mer plass til barnevekst. I tillegg tror jeg at håndtaket vil ha nytte av å være litt høyere også.

Testet av mamma Sarah Myerscough for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale Baby Jogger City Tour til andre foreldre - hvis du leter etter noe kompakt og lett, er dette barnevognen for deg! Det er helt ideelt for offentlig transport og reiser. Baby Jogger City Tour er lett og enkel å manøvrere mens den fortsatt er solid, og kurven under er en god funksjon som det har meshed rom egnet for oppbevaring av drikkevarer.

Hvordan har dette produktet gjort livet enklere?

Baby Jogger City Tour er veldig rask og enkel å sette opp og ned, og dette kan gjøres med en hånd i sekunder. Den er lett, slik at den lett kan transporteres og være i en veske når den er brettet, slik at den passer lett inn i de minste bilstøvlene. Min lille jente er nesten to og blir ofte sliten til å gå til den lokale parken, så denne barnevognen er flott å ta med som det er lett å manøvrere en hånd. Jeg likte tilbaketrukket på stolen som den kunne endres til hvor du ønsket det, og var ikke på en fast akse med tre eller fire posisjoner som mange andre barnevogner.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Vi går ofte bort i våre campingvogner i helgene, og Baby Jogger City Tour er ideell for å ta med oss, da det lett passer inn i en allerede trangt bil og tar opp mye mindre plass enn noen annen barnevogn jeg har sett. Den er lett og lett å presse, men føles også solid og for en liten barnestol har den en kurv under med meshed rom som er store nok til å bære drinker og en liten skiftveske.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg fikk ikke prøve City Tour i dårlig vær, så jeg kan ikke pålidelig teste regndekselet, men jeg følte at dekselet som festet på baksiden av stolen kunne klappe om det var spesielt blåsende. Også på 5 ft 8 fant jeg håndtaket var ganske lavt, så hvis det hadde et alternativ å utvide dette, ville det definitivt gjøre det mer behagelig å presse for høyere foreldre.

Testet av mamma Katie McMahon for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Baby Jogger City Tour var veldig praktisk for å være ute og om. Barnevognen er veldig lett og er ekstremt kompakt når den er brettet, noe som gjør det veldig enkelt å transportere. Det var veldig enkelt å kaste og sette opp og jeg hadde ingen problemer med å få det på og av toget mens jeg var alene med en smårolling. Det var lite nok til å holde føttene mine som gjorde det veldig enkelt å reise med. Barnevognen ser stilig ut og er veldig enkel å manøvrere - min lille jente er en ganske gjennomsnittlig vekt 22 måneder gammel og på høy side for sin alder, men virket glad og komfortabel i det hele tiden, men det virket som om hun kan vokse det for lenge, og jeg sliter med å passe på regndekselet over føttene hennes.

Hvordan har dette produktet gjort livet enklere?

Hvis du reiser mye og trenger en barnestol som er enkel å transportere, er Baby Jogger City Tour et veldig godt valg. I tillegg til å være svært kompakt og lett å kaste, virker det ekstremt robust med tanke på hvor lett det er. Det har også en veldig anstendig størrelse hette med SPF 50 + materiale og et vindu for å se gjennom til barnet, noe som betyr at den passer for å være ute og om i forskjellige værforhold. Jeg fant dette veldig behagelig, da hette er ofte skuffende på barnevogner.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Stille ut funksjonen i Baby Jogger City Tour er definitivt hvor kompakt det er når foldet og jeg elsket hvor lett det er å transportere rundt. Den passer lett inn i støvelen på en hvilken som helst bil og har en pose som gjør det mulig å bære barnevognen på ryggen. Når det er sagt, kommer det med ganske heftig prislapp, noe som er mer enn jeg personlig ville bruke på barnevogn, særlig fordi det ikke passer fra fødsel, noe som betyr at det ville være en ekstra barnestol. Jeg ville ikke kjøpe det rent av denne grunnen, men jeg vil absolutt anbefale det til alle som er villige til å betale prisen.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ha funnet det nyttig hvis handlekurven var litt større på denne barnevognen da jeg kjempet for å passe mye i den. Jeg vet at dette ofte er tilfelle med kompakte barnevogner, men dette er litt større ville ha gjort ting mye enklere, da småbarn ofte kommer med mye nødvendig bagasje!

Testet av mamma Shirley Ashman for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne barnevognen som den var så lett og lett å presse. Det var veldig lett å komme inn og ut av bilen og opp og nedover kantene. Det føles godt laget og det brettes ned så lite at du kan ta det hvor som helst, selv på ferie.

Hvordan har dette produktet gjort livet enklere?

Jeg fant dette produktet utrolig enkelt å skyve og styre på alle de forskjellige stedene jeg prøvde det. Jeg kunne presse den med en hånd og det gjorde shopping mye enklere, da jeg kunne presse babyen min og holde en kurv på samme tid. Det er en veldig allsidig barnestol og var en veldig jevn tur for min lille - hun følte seg mer komfortabel i det, noe som medførte at hun var mer tålmodig og mindre fidgety, noe som medførte at jeg kunne bli mer ferdig.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge denne barnevognen over andre jeg har prøvd i fortiden - brettet er mindre, det er lettere og det er ikke for lavt til bakken. Jeg trodde også at det virket robustere enn andre lette barnevogner jeg har prøvd, og jeg elsker det faktum at den er så transportabel.Jeg tror dette produktet skal vinne en Mother & Baby-pris som den har flere funksjoner enn de fleste lette barnevogner, og den er mer allsidig.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville bytte om byturen er hvordan det bretter seg - det tok tid å få knack uten å føle at jeg skulle fange fingrene! Jeg vil gjerne ha en mer enkel folding eller utfolde handling. Jeg elsket alt, men dette!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar