Baby Jogger City Lite Review

Baby Jogger City Lite barnevognen er godt laget, enkel å bruke og kollapser uten problemer. Den er nydelig og romslig, med en stor, tilgjengelig lagringskurv, og setet justeres med et enkelt vekselsystem.

Barnevognen manøvrerer godt på flate flater, men klarte ikke godt med endringer i terrenget; Suspensjonen kunne gjøre med noen forbedringer. Den har et uvanlig, ovalt formet håndtak, som er pent polstret, men krever at noen blir vant til; Det er imidlertid en jevn styre. Det er også ganske store når det brettes.

Selv om barnevognen ikke er perfekt, er det et kvalitetsprodukt som er flott for urbane miljøer.

Testet av mamma Caroline Sykes for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Baby Jogger City Lite til andre mødre?

Denne vognen var veldig enkel å sette sammen og er bygget av materialer av god kvalitet. Dette er uten tvil det enkleste barnevognen å brette det jeg har kommet over. Med den ene hånden trengte jeg bare å trykke på knappen og trekke håndtaket og barnevognen foldes effektivt og låser seg for lagring. Når du er ute og om, er barnevognen lett å manøvrere og virker veldig behagelig for min datter som sover gjennom turer her inne.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det faktum at denne barnevognen er så enkel å brette og utfolde gjør det veldig raskt og enkelt å gå på en tur. Det er ingen forsinkelser mens jeg sliter med en komplisert mekanisme, så datteren min er gjerne fast i og klar til å gå på kort tid. Hvis jeg brukte denne barnevognen på en buss og det ikke var noe rom for å holde det åpent, ville jeg lett kunne bære datteren min og brette barnevognen på samme tid. Det er også ganske lite når brettet slik at det ikke ville ta opp for mye plass.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det enkle foldesystemet for denne barnevognen er stand-out-funksjonen for meg. Når den er utgitt, utfolder den i utgangspunktet og bretter seg selv slik at den er veldig praktisk å bruke. Den eneste ulempen er at for en lett barnevogn er den faktisk fortsatt ganske tung, men den er fortsatt betydelig lettere enn et stort reisesystem for eksempel.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Selv om dette er klassifisert som egnet for nyfødte, tror jeg det ville være bedre om det var rettet mot 6 måneder og over. Barnevognen vender bort fra meg, slik at jeg ikke kan se og snakke med min nyfødte datter (selv om peep hullene i hetten er veldig nyttige). Også på kjøligere dager er det vanskelig å vikle et teppe rundt mitt nyfødte, mens dette ikke ville være et problem i en mer tradisjonell bærebøtte / barnevogn.

Testet av mamma Amy Fowler for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Baby Jogger City Lite til andre mødre?

Vognen klappes opp ekstremt lett, selv om det fortsatt tar to hender som du må trykke på sikkerhetsfangen. Det kan brukes til ulike aldre, og både min nyfødte og småbarn var glade i barnevognen (på forskjellige tidspunkter!). Det var lett å styre og håndtere en rekke terreng. Det har et stort godt å beskytte mot elementene som har ulike åpninger for ventilasjon. Den ligger nesten flatt, noe som er nyttig for lur.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er veldig enkelt å kaste og lagre. Den har en stor lomme i bakdekselet for å lagre nødvendigheter! Vinduet i hetten gjør at du kan holde øye med barnet inni. Barnene sov begge lykkelig inne i barnevognen, da setet lett kunne justeres til forskjellige nivåer mens du bruker. Kurven under er rimelig stor og lett å komme til.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Vognen klapper definitivt helt enkelt, noe som gjør det mer praktisk enn mange reisesystemer, men ikke enklere enn en barnevogn. Det er en god barnevogn fordi den er allsidig, men jeg tror ikke jeg ville velge den til å erstatte en første barnevogn for en nyfødt, da jeg ikke følte at min baby var helt sikker og hun var ikke fullt beskyttet mot solen / vind som hun ville være i en barnevogn. Det styrte bra, men var ikke strålende over gresset.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Stroppene var litt av et mareritt, spesielt når det er travelt. 5-punkts selen kom hverandre hver gang du unngikk stroppene og var veldig fiddly å gjøre opp, ofte gå seg vill i skulderrembeskyttere, som også hadde en vane å falle av. Dette gjorde det vanskelig når man prøvde å få en vridende og protesterende pjokk i. De virket også litt løs, selv når de ble strammet opp.

Testet av mamma Sarah Hughes for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale Baby Jogger City Lite til andre mødre?

Det er alt som går for det virkelig - det er behagelig, det er flott, det er lett å bruke og manuovere, det er kompakt, det er stilig, det tar ikke opp mye plass og det, Det er flott for hvor du tar den lille en - en jevn tur for baby og mor også. Jeg elsker at du kan ta den av veien og det kan håndtere noe terreng. Det er rikelig med lagringsplass også, som er flott for en så kompakt barnevogn.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er lett og kompakt, passer lett inn i støvelen min og er flott å bruke på offentlig transport. Jeg elsker at jeg kan ta dette hvor som helst som hjulene lar deg bruke det på de fleste terreng. Det er lett å bruke og tar ikke opp masse plass i hjemmet mitt. En ekstra bonus er at sønnen min egentlig ikke har lyst til å komme inn i det, og designet tillater ham å klatre inn i det selv!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det har alt som går for det.Alt du vil ha ut av en barnevogn gir det - komfort for babyen, en jevn tur for baby og mamma, de har tenkt på alt fra luftventilene slik at sirkulasjon til hetten gir ekstra beskyttelse på solfylte dager. Den hevede fotstøtten er perfekt for min lille gutt også. Det er flott på alle terreng og perfekt for å poppe til butikken eller gå en lang spasertur i landet. Den er kompakt, stilig, elegant og enkel å bruke.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

På forsiden av ingenting, det eneste jeg ville forandre - og dette er spesifikt for min sønn - er at setet ikke kommer langt fremover nok. Min sønn elsker å sitte fremover, og det ville være flott hvis setet gikk fremover nok til å gi støtte til ryggen. Dette er imidlertid nitpicking og bortsett fra dette ville jeg ikke endre noe og vil anbefale barnevognen.

For å kjøpe og for flere vurderinger, vennligst besøk vår Barnevognstol.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar