Baby Helse A-Z: Reflux

Oppbevarer babyen oppkastet sin melk? Velkommen til verden av baby reflux - og løsningene du trenger å vite om

Hva er det?

Tilbakestrømning er når barnet ditt rehabiliterer innholdet i magen tilbake i munnen.

De fleste nyfødte babyer gir små mengder posset - eller syk - rett etter en feed, men når det blir for høyt og konstant, kan dette være et tegn på tilbakeslag. I unge babyer er det en svakhet i muskelbåndet som forbinder luftrøret med magen. Disse musklene fungerer som en ventil, og hvis denne ventilen ikke stenger ordentlig, reiser melk tilbake og forårsaker oppkast.

Noen babyer virker ikke plaget av tilbakestrømning, men for andre vil magesyren brenne halsen og gjøre dem ubehagelige og forstyrrede.

Hva er symptomene?

I de mer alvorlige tilfellene kan babyer oppta store mengder melk etter de fleste tilførsler. Men noen babyer har stille tilbakestrømmer hvor melken bare kommer en del av veien og går deretter tilbake til magen, sier helsebesøker Rosie Gay.

«Barnet ditt kan være i smerte eller virke masete eller ulykkelige etter fødselen. Hun kan også bøye ryggen og gråte når han ligger flatt. '

Hva kan du gjøre?

Hold ut for en utsagn - reflux er knyttet til modenhet av musklene. Så når babyen din vokser, går reflux nesten alltid - så når babyen din når seks måneder, burde hun ha vokst ut av det.

Inntil da er det enkle justeringer som kan hjelpe.

«Etter å ha matet babyen din, sett henne oppreist så lenge som mulig, sier Rosie. Prøv å bære henne rundt i en slynge. Du kan også heve hodet på barneseng med 20-30 grader, slik at kroppen hennes er tiltet litt. ' En skjef spedbarnsgis som er gitt etter et fôr, kan hjelpe da det danner en membran på toppen av melken og stopper væsken som bobler opp igjen. "Suge på en dummy kan hjelpe babyen din da den produserer spytt, noe som er alkalisk og kan bidra til å nøytralisere noe av syren som kommer opp," tilføyer Rosie.

Når skal du se din lege

Hvis barnet ditt mister vekt og det er ingen forbedring etter å ha prøvd andre tiltak. Din lege kan da henvise deg til en barneleger hvis problemet ikke går bort. Han kan foreskrive noen medisin mot sykdommer, som Domperidone.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar