Varmeutslett

Ja, det er normalt å være engstelig når du ser utslag på babyen din - og hvis du er bekymret eller din baby virker uvel, bør du se din lege - men det kan bare skyldes at han blir for varm.

Hva er varmeutslett?

Varm utslett (også kjent som stikkvarme) vises ofte på babyer i varmt vær. «De er mer utsatt for det, da de har større problemer med å regulere kroppstemperaturen,» sier helsebesøkende Penny Lazell. 'Når det er varmt eller fuktig ute, vil babyen svette akkurat som du skal kjøle seg ned. Hvis han fortsetter å svette, begynner huden å lukke seg fordi de ikke er fullt utviklet. "Dette kan føre til at utslettene kommer til syne.

Symptomer på varmeneslag

Det utvikler seg vanligvis på nakken, armene eller rundt kanten på bleen. «Det kan til og med oppstå hvor en baby har på seg en lue over hodebunnen eller på pannen og har en tendens til å være rød og pimply,» sier Penny. Prickly heat rash er ikke smertefullt, men kan være ubehagelig da det kan forårsake kløe. Noen ganger kan kviser være følsomme for berøring.

Hva du kan gjøre for å hjelpe

Varmeutslett i seg selv er ikke alvorlig. Det er bare et tegn på at babyen din er for varm. 'Men hvis babyen din har varmeneslag, er det viktig at du tar tiltak for å avkjøle ham,' sier Penny. 'Babyer kan ikke regulere temperaturen veldig bra, så du må gjøre det for dem ved å ta av klær og fjerne dem fra varmekilden.' Husk at hvis kilden til varme ikke blir redusert, kan babyen bli dehydrert veldig fort.

"Fjern klærne og legg babyen din i en lett bomullsvest - syntetiske materialer som nylon og polyesterfellevarme," sier Penny. "Du kan prøve å kjøle huden din ved å legge fuktige, kule flanneller over kroppen din, mens du kan få litt irritasjon på huden på huden når det kommer litt calamine lotion."

Når skal du søke råd

Du må be om råd hvis barnet ditt har feber som ikke reagerer på medisinering.

«Hvis babyen din blir diskett eller ikke reagerer, eller hvis utslett ikke forsvinner når du trykker med et klart glass, gå rett til A & E, da det kan være et tegn på hjernehinnebetennelse, sier Penny. Hvis utslett ser ut til å bli verre eller fortsatt vedvarer etter 3-4 dager, bør du også se legen din.

'Hvis utslett er kløende, kan det gis en antihistamin medisin, men spør alltid om råd fra lege eller apotek før du gir den til babyen din, sier Penny.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar