Baby Dove Rich Moisture Head til Toe Wash Review

Et øyeblikk:

Vårt panel av mum testere likte det praktiske å ha en to-tå badvask og fant ut at det ikke irriterte babyens øyne som var et pluss. Baby Dove Rich Moisture Head to Toe vaskes godt uten å være for glatt og du vil elske det varemerket Dove duft. Våre testere ble delt på hvor enkelt pumpen skulle brukes.

Hva de sier:

Gi barnet ditt topp til tåpleie med Baby Dove Rich Moisture-serien. Fra baby body wash til baby lotions, det går utover mildhet for å holde den lille din delikat hud, hår og hodebunn sunn. I det første året av babyens liv, er huden deres delikat - så delikat at den er ca 30% tynnere enn vår egen. Dette betyr at din lille trenger hodet til tå fuktighetsgivende omsorg for å holde huden, skalp og hår ute og føle seg frisk. Derfor skapte vi vårt Rich Moisture-utvalg. Med dufter designet spesielt for babyhud, gir hvert produkt forsiktig vare og en delikat, trøstende duft for babyen din.

Testet av mamma Amy Stevenson for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til en medmor for å få barnet rent, mens du bruker et mildt fuktighetsgivende produkt. Det har også varemerket Clean Dove duft som er fint for en baby som det ikke er for tungt. Det lunder bare en fin mengde for å få en god rensing, men ikke skape et glatt rot!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg føler ikke at dette gjør livet enklere, da det bare er et produktbytte for noe vi ville gjøre på badetid som regel. Når det er sagt, mens produktet og emballasjen ikke på noen måte skiller seg ut, er pumpemekanismen enkel å bruke mens du bader.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg føler ikke at jeg ville velge dette produktet fremfor alt andre, da det ikke har noen ekstraordinære kvaliteter i forhold til andre merker. Det gjør jobben den er beregnet på, og er en god utsalgspris for størrelsen som tilbys, og gjør den god valuta for pengene, men er like god som andre naturlige økologiske merker tilgjengelig.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis formen på flasken var mer ergonomisk for brukervennlighet mens du prøver å bade en baby, føler jeg det ville være en god forbedring. Også hvis pumpen dispenserte litt mer produkt i en enkelt pumpe, tror jeg dette ville være bedre og ville forlenge flaskenes levetid for meg og redusere sløsing.

Testet av mamma Sarah Talbot for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil mest definitivt anbefale dette produktet til min familie, venner og enda viktigere medforeldre. Jeg elsket utformingen av flasken, hvor lett det var å bruke, duften og hvordan den forlot barnas hud på slutten av badetiden. Vi tok det på ferie også, da det var lett å transportere ved å trykke pumpen og snu for å lukke den.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg elsket virkelig dette produktet, designen av flasken var lett å holde og pumpen betydde at det var lett å komme seg ut i stedet for å nå en flaske. Jeg liker fargevalg som det gikk med badet mitt og trodde det var stor verdi også for størrelsen på flasken.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg tror jeg vil nå velge dette produktet over andre produkter på markedet. Siden mitt første barn ble født for 16 år siden, hadde jeg alltid kjøpt Johnsons babyprodukter som jeg elsket alle sine utvalg. Men ettersom tiden gikk og jeg hadde flere barn, skjønte jeg at jeg ikke trenger eller bruker dem alle, så jeg er nå omgjort til Dove.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er egentlig ikke noe som jeg tror jeg vil bytte om noen av produktene i det nye Baby Dove-serien!

Testet av mamma Stacie Ann Stewart for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til alle mine mamma venner fordi det er veldig enkelt å bruke. Den har den tradisjonelle Dove styling til flasken angående skrifttype og stil, men bruker mer subtile farger. Flasken var lett å holde og var ganske grei å operere. Lukten er en tradisjonell Dove lukt som er fin som ikke sterkt parfymert.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere som en mamma fordi jeg ikke trenger å bruke mange forskjellige badeprodukter. Tidligere hadde jeg brukt et boblebad, en vask og en sjampo, men dette gjør alle tre og betyr at det er mindre flasker ved siden av badet! Jeg likte spesielt pumpehandlingsflasken. Dette var mye lettere å bruke med en glatt, våt baby enn en tradisjonell flaske babyvask eller sjampo.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette over min vanlige merkevare fordi den har en nydelig lukt, du trenger ikke veldig mye av det hele for å fullføre jobben med å bade, selv om flasken synes mindre enn andre merker av topp til tå vasker. Jeg føler at dette skiller seg ut mer enn andre merker av samme type produkt fordi selv om det er lett å identifisere som Dove, som er et merke jeg stoler på.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis det var en ting jeg kunne forandre ville det være brukbarheten til pumpens handlingsflaske. Selv om pumpen gjorde det lettere å bruke da jeg svømte datteren min, følte jeg at pumpen var ganske sta til å fungere. Jeg har full mobilitet i hendene mine, men jeg føler at hvis en annen forelder eller pleier hadde mindre mobilitet (eller led av leddgikt), kan det ikke være så lett å betjene.

Testet av mamma Lucy Lovell for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette etterlater babyens hud fin og myk. Produktet har en fin duft og er enkel å bruke og lagre rent. Pumpens handlingsflaske er veldig nyttig når du bader babyen min, og jeg trodde prisen var veldig rimelig med tanke på at det er en stor flaske og vil vare lenge. Det irriterte ikke babyens øyne, og hun syntes å like det!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Pumpens handlingsflaske er enkel å bruke, og jeg kunne få den på gulvet mens du badet baby. Flasken lekkasje ikke slik at det ikke var noen klistremerker på flasken eller på siden, jeg begynte å bruke den til å vaske hendene etter måltider også!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg foretrekker å bruke produkter som legges direkte i badekaret, da jeg synes dette er lettere å håndtere enn å lathering en glatt baby. Produktet fungerer imidlertid godt som en hånd- og ansiktsvask etter måltider, og jeg vil kjøpe det for det formålet. Jeg likte også lukten av Baby Dover Rich Moisture Head to Toe Wash.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville gjøre det til et produkt som kan settes direkte inn i badekaret eller markedsføre det litt annerledes som et produkt å bruke ut av badet. Jeg tror det ville være bra for eldre barn å bruke i dusjen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar