Baby Dan Alfred Ved Min Side Crib Review

Hva vi sier:

Denne trepannen fungerer som en frittstående krybbe og en co-sleeper og konverterer til et barns soveplass når barnet ditt vokser opp. Det er fire forskjellige høydeinnstillinger og sidepanelet kan enkelt fjernes. Flyttbare hjul gjør det enkelt å flytte fra rom til rom. Samlet er dette god verdi.

Testet av Petra Robertson, fra Sheffield, mamma til Lola, 1 uke, og Isabel, to år. Hun sa:

Dette var veldig enkelt å sette sammen. Det ser nydelig ut og føles solid. En av mine favoritt ting om dette er at den har veldig høye sider, så jeg kan bruke den som krybbe lenge, selv etter at Lola kan sitte opp og kanskje til og med stå. Det er en god størrelse, men kompakt samtidig, så tar det ikke mye plass.

Testet av Carly Hurd, fra Lincolnshire, mamma til Rhys, 12 uker, Evan, fire og Isla, seks. Hun sa:

Dette gir god valuta for pengene, men det føles som et budsjettalternativ og synes på den lille siden. Rhys ser allerede stor ut i dette, så jeg kan ikke forestille meg det vil vare til han er seks måneder. Det er vanskelig å konvertere mellom moduser fordi siden må skrues på plass. Madrassen er nydelig, myk og rimelig tykk, og dekselet kan unzipped for vasking.

Testet av Vicky Pearce, fra Basingstoke, mamma til Jenson, seks måneder og Violet, fire. Hun sa:

Dette tok 45 minutter å sette sammen. Det er grunnleggende i stil og madrassen er en ekstra kostnad. Dessverre virker det uegnet for bruk med en divan seng base i co-sovemodus. Jeg elsker at den har låsbare hjul, så det er enkelt å flytte mellom rom. Det er en oppstyrfri sengeneseng som er lett å bruke og ren.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar