Baby hjerne eksisterer også for menn, forklarer en pappa ...

Far Chris Windle forklarer hvordan babyens hjerne virkelig eksisterer - for pappa så vel som mammaer ...

Det er noen debatt om eksistensen av babyhjerne - studier har støttet begge sider av argumentet - men jeg skal avgjøre saken akkurat nå: babyhjerne eksisterer og det påvirker også pappa.

Og hvorfor ville det ikke? Enten du er i besittelse av en nyfødt eller en er på vei, blir din grå materie tatt opp med en hel del nye ting: de konkurrerende fordelene med Bugaboos og Silver Crosses og en urokkelig angst som du ikke er klar til, for eksempel. Jeg har vært klumpete og dumme det meste av livet mitt - jeg tilbrakte en stor del av mine tenåringsår stubbende en stor tå - og disse karaktertrekkene forsterkes når jeg treffer foreldre, manifesterer seg på flere måter:

Shopping senilitet

Jeg har alltid skjult handlelister, stolt over min evne til å hoppe til supermarkedet og huske nesten alt jeg gikk inn for. Imidlertid måtte jeg revurdere når minnet mitt kollapset under den rene vekten av babyprodukter jeg forventet å kjøpe da mitt første barn ankom. Antall ganger jeg dro til Tesco og uimotståelig trukket til alkohol og kjeksganger, klarte ikke å komme hjem med Calpol ble pinlig. Nå tar jeg alltid en liste. Jeg glemmer bare bæreveskenene.

Toy misbruk

Tretthet, distraksjonen som følger med å holde en baby, samtidig som man holder øye med cricket-poengsummen og den smidige spredningen av lavtliggende spedbarnsutstyr, skaper bare de rette forholdene for en rekke innenlandsulykker. Det er svært få leker i huset mitt at jeg ikke har pustet opp føttene mine og svoret på feil måte - det er ikke noe verdig om å banne på et plasttog, spesielt hvis det har et smilende ansikt.

Stairgate-relaterte skader

Du ville tro at jeg hadde lært å lukke stairgate nå, delvis for barns velvære, men for det meste fordi jeg regelmessig spretter meg selv på sitt åpne hjørne mens jeg skynder opp trappen. Ikke bare er det et stort sjokk hver eneste gang, det gjør virkelig vondt og etterlater en stygg blåmerke.

Navn hukommelse

Jeg har bare fått henga på mine barns navn, så det er ingen sjanse jeg husker din. Når jeg snakker med en fremmed mens jeg er ansvarlig for en eller flere små barn, konsentrerer jeg meg bare nok til å identifisere når jeg skal si "ja" eller "nei" eller le. Jeg tar ingen informasjon om bord, og derfor kan jeg virke panikk hvis jeg uventet må introdusere deg til noen andre.

Å miste alt

Jeg pleide å sette telefonen min og deretter plukke den opp igjen da jeg trengte det. Nå legger jeg telefonen min og mister den øyeblikkelig. Jeg skylder alltid dette på et barn eller min kone, men finner alltid det akkurat der jeg forlot det, bare skjult av en pakke babyservietter.

Men jeg skammer meg ikke over min nedstigning i kaos, faktisk bortsett fra bruken av shoppinglister jeg prøver å omfavne det. Og så burde du, tross alt er det svært få ganger i livet, kan du komme unna med å være totalt rot.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar