'Babies Are Boring!': Katie Hopkins På Kate And Wills 'Holiday Plans

Innhold

I hennes siste nedslag har Katie Hopkins rettet sin giftpenn på Prince William og Kate Middleton - se om du er enig med henne

Katie Hopkins har talt ut om hennes syn på hertugen og hertuginnen av Cambridges ferie. Det kongelige paret, som for øyeblikket befinner seg i Maldivene, nyter en ny bryllupsreise, bestemte seg for å forlate sin sønn Prince George med Kates mamma. Noen mødre tror kanskje en ferie er ikke en ferie uten babyen din - men Katie Hopkins er ikke en av dem. Den tidligere Lærling konkurrent er 'med Kate på denne ene' og er enig med Kate and Wills 'beslutning om å forlate George. "Etter all denne tiden cooped opp som snøprinsessen Elsa i sitt eget isete rike, trenger hun å slå litt sol og tine ut," skriver Katie i hennes Yahoo! kolonne denne uken.

Noen mødre tror kanskje en ferie er ikke en ferie uten babyen din - men Katie Hopkins er ikke en av dem

For å gå på ferie, har Kate forlatt sin baby med sin mamma - akkurat som tusenvis av arbeidende kvinner gjør hver dag, fortsetter hun. 'Kate og Wills trenger tid alene, bare å være et par for å huske hva livet var som før baby George. De fleste foreldre vet at bare ved å holde fast på de gode bitene og kjempe som helvete alene sammen, kan du beholde noen følelse av paret du pleide å være. Jeg tror du må være et par først, foreldre andre."Jeg håper Kate og Wills får mest mulig ut av sin tid alene, for verdens mest kjente par personvern må være den største luksusen til alle. George vil være helt glad hjemme med bestemor. Bittermødre kan knytte det og rote ut. 'Men, mens Katie ser ut til å godkjenne Kate, er hun ikke en fan av Wills. "Han hang lenge nok til å ta noen lykkelige familiesnaps, dummet av for å studere i Cambridge og gikk på jaktbøer med sin bror. Ingen har stilt spørsmålstegn ved sin forpliktelse som en far, sier hun. Katie Hopkins har gjort noen ganske opprørende kommentarer de siste månedene, særlig dømmende dom på andre foreldre. Sjekk ut hennes topp 10 mest kjente mamma sneers som har fått deg til å snakke.Er du enig med Katie? Er det greit å forlate babyen din med en slektning mens du nyter litt 'meg' tid? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar