Babes In The Wood: Fashion Girl

Innhold

Hvis du går ned til skogen i dag, kan du skanne Scandi-stil med søte ledninger, overstørrte ullfrakker og klumpete strikker

Bodysuit, £ 20, petit-bateau.co.uk. Gilet, £ 16, boden.co.uk. Skjørt, £ 35, angels-face.co.uk. Strømpebukse, £ 10 for 3, next.co.uk. Støvler, £ 38, clarks.co.uk.

Hvis du går ned til skogen i dag ..

Skriv ut leggings, £ 7,99, zara.com

Velg elastiske leggings for aktive tots på farten - de er mye mindre restriktive enn jeans. Dette paret er laget ekstra spesielt ved bladutskrift.

Kabel-strikket cardigan, £ 20, jojomamanbebe.co.uk

En hette gjør at denne kabelen knytter en vinner i de koselige innsatsene og vil gjøre et godt alternativ til en frakk om våren.

Blomsterkjole, kr 31,50, mayoral.com

Velg en langermet kjole for å holde de små jentene armene varmere i de kuleste månedene.

Håndstrikkede votter, fra £ 24, picaloulou.com

Dette er de søteste vanter vi har sett hele året, og du kan tråkke dem gjennom tøylene dine, slik at de ikke går seg vill. Resultat.

Strikk cardigan, £ 22, mamasadpapas.com

Denne dristige og lyse intarsia stilstrikk ser perfekt sammen med din lille jentes jeans. Dens maskinvaskbar også - hurra!

Mønstrestrømper, £ 10 for 3, next.co.uk

Strømpebukse er et must. Kjøp flotte, mønstrede par for å oppmuntre barnet ditt til å lære å sette dem på seg selv.

Elastiske midje ledninger, £ 16, uk.monsoon.co.uk

Slitesterke ledninger er et must for enhver energisk smårolling garderobe. Disse er laget enda mer praktisk av den justerbare elastiske midjen for en behagelig og langvarig passform.

Slitekjole, fra £ 22, boden.co.uk

Din lille jente vil være like pen som et bilde i denne applique woodland scene kjole. Lag over en langermet tee eller en fin strikket jumper på kaldere dager.

Skriv ut hodebånd, £ 6, mamasandpapas.com

Toddler hater å ha håret børstet? Bruk et elastisk hårbånd for å rydde det opp uten tårer. Denne har også en trendig ugletrykk.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar