15 Awkward Questions Guys Wish de kunne spørre jenter

Det er ting du ikke bør spørre en jente på. Men det betyr ikke at de ikke sover på en manns sinn noen ganger. Her er det han ønsker han kunne spørre. Av Danielle Anne Suleik

Det er overraskende hvor mer åpne og ærlige menn er i dag. De er ikke så redd for å snakke som de var før. Filtrene de pleide å ha eksistert på grunn av det stigmatiske samfunnet satte på tabuemner som kjønn, rase, kjønn og sosialstandard.

I disse dager er det ingen emner som er begrensede fordi det har blitt nødvendig å diskutere slike ting for å danne en forbindelse med partneren din.

Det gode er at du vil kunne fortelle mye om en person på grunn av spørsmålene de stiller. Den dårlige delen kommer når deres spørsmål blir for ut av grensene.

Noen emner er fortsatt begrensede, ikke fordi det ikke er noe som ikke bør diskuteres, men noen ting trenger en viss forfallstid før det kan bli spurt.

Dette er de vanskeligste spørsmålene som fyrene er for redd, flau eller forvirret å spørre om. Noen av disse spørsmålene kan bli bedt om uten tvil hvis mannen er i et seriøst forhold. Noen gutter er imidlertid kløe for å stille disse spørsmålene mens de fortsatt er i datafasen.

Hvorfor ønsker ikke folk å stille vanskelige spørsmål?

Mennesker er naturligvis nysgjerrige vesener. Når noe forstyrrer dem, vil de vite svaret. Det viser seg vanligvis i orden siden det ble spurt om spørsmål som ga oss brann og rattet, men noen ting betraktes som bedre venstre usikre.

Det kan ende opp med dårlig og skamme både folk i samtalen. Det kan også åpne opp en maske med ormer som ikke vil komme inn. En mann kan lett bli flau når hans maskulinitet blir stilt spørsmålstegn eller når hans seksuelle preferanser blir dømt. [Les: 14 ting du sier eller gjør som emasculates mannen din]

De er redd for å stille disse spørsmålene fordi de ikke vet hva som vil skje når de gjør det. Skal hun bli sint? Vil hun tro at han er gal? De vet aldri hva kvinner tenker, og det er derfor de ikke ser poenget med å stille vanskelige spørsmål, med mindre det er absolutt nødvendig.

Å dømme etter svarene de fleste menn ga når de ble spurt hvilke pinlige spørsmål de vil spørre, er de vanligvis om sex. Selv om sex ikke er det eneste viktige men vanskelig å snakke om, er det fortsatt den mest personlige og private tingen du kan spørre en person når du begynner å se hverandre. Å spørre om sex gjør også en person sårbar fordi den umiddelbart viser sine egne interesser i emnet også.

Hvilke vanskelige spørsmål vil gutta spørre jenter?

Likevel er det noen emner som dekker verdslige temaer som penger, karriere, fysiske attributter og andre. Vi har samlet en liste over de tingene og hvorfor gutta vil spørre dem. Det er overraskende å merke seg hvordan menn rettferdiggjør disse spørsmålene, fordi noen av dem er akkurat det du forventer, mens noen er helt forvirrende.

# 1 Hvor mange gutter har du vært med? Det er vanskelig å stille dette spørsmålet fordi mange kvinner ikke vil diskutere det i det hele tatt. Menn er mer utsatt for å dømme en kvinne av antall menn hun har vært med, heller enn omvendt. De fleste menn tror vanligvis at det markerer en kvinne som en flyrisiko, en mulig snyder eller promiskuøs, mens noen menn finner det lovende på grunn av hvor mye erfaring en kvinne kan vise frem mentalt og fysisk.

# 2 Er du åpen for anal sex, en trio eller en liten bit av slaveri? Uansett hvor kinky aktiviteten er, er det ikke overraskende at noen av disse emnene vil løpe gjennom en manns sinn på et tidspunkt. Det er vanskelig å selv dvele inn i disse typer fag, fordi noen kvinner tar fornærme ved å måtte diskutere noe så seksuelt i et nytt forhold. [Les: 9 samtale nei-nei i et nytt forhold]

# 3 Er min penis den største du noen gang har hatt? Hvis en fyr vet at du pleide å gå ut med en NBA-spiller, ville de ikke engang bry deg om å spørre deg om dette. Hvis de imidlertid ikke aner hva anatomien til dine tidligere kjærester ser ut, vil de lure på om deres er den største du noen gang har sett. De vil ikke spørre deg dette fordi de er enten redde for svaret, eller de kan tenke at du vil tenke mindre av dem når deres selvtillitsspørsmål er ute i det åpne.

# 4 Hva er den villeste tingen du noensinne har gjort? Admittedly, noen menn er ikke redd for å spørre dette, men det er ikke akkurat et nødvendig spørsmål på første date. Hvis en mann spør dette umiddelbart, er deres eneste mål på den datoen ofte sex. Andre ganger vil de spørre dette fordi det gjør det mulig for dem å måle hvilket nivå av eventyr du er villig til å tolerere mens du ser hverandre. Menn vil ikke spørre dette direkte fordi de er redd for at de kan komme seg ut som slitsomme eller respektløse hvis de gjør det.

# 5 skal du sove med meg i kveld? I dag vil hver mann spørre dette spørsmålet på første date. Selv om en kvinne ikke sender ut signaler om at de er villige til å sove med en mann umiddelbart, vil en mann fortsatt lure på om du spør om du kan gi et annet svar. De vil ikke gjøre det hvis de respekterer kvinnen, men å, gutta, vil de vite. [Les: 7 tegn kvinner gir bort når hun ønsker å sove med deg]

# 6 Er du på din periode? Mange ganger er en kvinne som er PMS-ing åpenbart i sin periode, men hormonelt ubalanserte kvinner er ikke så mye forskjellig fra kjærlighetsproblemer. En mann vil ønske å spørre dette bare for å finne ut at de kan gjøre skadekontroll ved å kaste sjokolade på deg eller gå ut av byen, men de vil ikke be om frykt for å pissere deg mer enn du allerede er.

# 7 Vil du gjøre det selv på din periode? Mange menn blir ikke brutt ut av tanken på perioder, hvis det kommer med sex. Det er måter å ha perioden sex som ikke er rotete, for eksempel dusj sex. For andre menn, tenker de ikke på et lite blod. De er vanligvis redd for å spørre dette fordi de antar at en jente kanskje tror at det er ekkelt eller hun er bare for hormonal for å til og med underholde ideen. [Les: Din veiledning for perioden sex]

# 8 Liker du mine undertøy? Det gamle spørsmålet "Boksere eller truser" er et generisk spørsmål, men spørre om partneren din liker hva du har på deg, er for rar på et emne. Noen menn vil bare vite om du finner dem attraktive i undertøy eller hvis de skal begynne å handle for nye. Det er vanskelig å spørre dette til en kvinne fordi det er lik et mote-relatert spørsmål, som menn ofte kan unngå. I tillegg er innstillingen for dette spørsmålet som blir spurt, når du er begge nesten naken.

# 9 Er jeg bedre i seng enn din eks? Det finnes ulike måter å uttrykke dette spørsmålet på, men det er aldri riktig tidspunkt å spørre det. En mann vil kanskje vite om han gjør alt riktig, eller hvis det er noe han kan finne ut om hvordan han gjør seg bedre i sengen. Det gjør en mann sårbar for å spørre dette fordi det betyr at han stiller spørsmål om sin dyktighet i sengen mens han ber deg om å sammenligne ham med din eks. [Les: 9 store problemer på en manns sinn når de har sex]

# 10 Kan vi dele regningen? De fleste kvinner foretrekker det hvis en mann betaler for alt på den første datoen. Når du er i et forhold, er det trygt å anta at en kvinne skal begynne å betale for noen av datoene. Spørsmålet er når, men menn er for flau for å spørre dette. Å spørre det gjør dem til å se billige og kan til og med redusere verdien som leverandør. De ønsker bare at kvinner vil starte frivilligarbeid på egenhånd, men noen kvinner vil med hensikt ignorere denne nødvendige datingsetikken bare for den frie middagen.

# 11 Liker du meg rumpa? Aldri har jeg hørt en fyr eller til og med hørt om en historie om en fyr som diskuterer rumpa hans - i samme tilnærming som han gjør sine biceps med sine venner. Gay menn, ja, men rette menn, nei. Overraskende, menn lurer på om kvinner liker deres rump eller ikke. Det er lik en kvinne som lurer på om en fyr liker brystene hennes. Gutter fokuserer ikke særlig på det i treningsstudioet som de gjør sine armer, bryst og abs, men de lurer på. Problemet er at det ikke er noe som gutta er trygge nok til å spørre om seriøst.

# 12 Har du en STD? Dette er muligens det mest pinlige spørsmålet en person kan spørre noen. Ikke bare virker spørsmålet som en beskyldning, men temaet vorter, infeksjoner og utslipp kan være et klart avslag. Det er derfor folk bør virkelig sette bort tid til å snakke om sex før du gjør det, i stedet for å gå straks på det, blir konsekvensene forbannet! Hvis en fyr er for redd for å spørre dette, er det best å bære tre kondomer og få sjekket så snart som mulig etter kontakt. [Les: 4 emner du trenger å diskutere og 8 emner å unngå i et nytt forhold]

# 13 Har du noen gang gjort narkotika? Det kan enten være et poeng eller en sak for kameratskap. Det er et dobbeltkantet sverd i disse dager, og spør med entusiasme i motsetning til avsky kan enten gjøre eller ødelegge ditt spirende nye forhold. Gutter er for redd for å spørre, fordi det er et veldig berørt tema for de fleste.

# 14 Tror du at jeg er varm? La oss møte det. En fyr kan ikke spørre dette uten å være usikker på seg selv, og vi vet alle at en mann ikke klarer å være usikker foran en kvinne. Å betrakte deres attraktivitet gjør at de kommer ut som narcissistiske, usikre eller trengende.

# 15 Kan vi hoppe over kondomet? De vil spørre, men det er uhøflig - for ikke å nevne svært uansvarlig. Det betyr ikke at de ikke vil legge tilbudet på bordet. Det er bare ikke verdt å nevne, når jenta umiddelbart spør deg om du har en kondom.

Det er ikke noe spørsmål som ikke kan stilles, for nysgjerrighet, når to personer er i et kjærlig og tillitsfullt forhold. Disse spørsmålene er imidlertid sjelden og nesten aldri spurt når to personer nettopp har begynt å danse.

Selv om du ikke kommer til å danse, vil en fyr ikke engang vurdere å stille disse spørsmålene, uansett hva svaret er, den endelige delen slutter å være uutholdelig og vanskelig for alle involverte.

Hvis en mann er trygg nok til å stille disse spørsmålene uten å bekymre seg om konsekvensene, så applauderer jeg den han er. Å vite at gutta har sine egne pinlige spørsmål, kan gjøre det lettere for en kvinne å føle at de ikke er alene i å tenke ubehagelige tanker.

[Les: 25 emner du bør snakke om i ditt forhold]

Om disse fagene kommer opp eller ikke, kan du være trygg på å vite at menn bare har en tendens til å være litt nysgjerrig. Disse spørsmålene kan være på baksiden av sinnet, bare dø for å komme seg ut. Men på grunn av hans respekt for deg, de mulige negative konsekvensene og muligheten for at du tror han er usikker, kan han være tilbøyelig til å bare la problemet slippe.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar