12 Uvelige spørsmål Jenter ønsket at de kunne spørre gutter

Bak hennes demure eksteriør og myk-talte nåde, har den typiske kvinnen tonnevis av spørsmål hun ønsker at hun kunne spørre deg om. Finn ut hva de er! Av Danielle Anne Suleik

Det er forståelig at forhold krever to personer å lære så mye som mulig om hverandre. Det hjelper deg med å bli kjent med personen du ser bedre, og de kan også lære om deg.

Etter de foreløpige spørsmålene som karrieremuligheter, mål og planer for fremtiden, har en jente fortsatt noen spørsmål som ikke kan diskuteres i de første stadiene av forholdet.

Noen av disse spørsmålene kan være pinlig, upassende eller rett og slett rar. En jente kan ikke stille ubehagelige spørsmål uten å gi feil ide i noen aspekter som sex, hygiene og personlige utseende.

Det er greit å spørre disse vanskelige spørsmålene når hun og hennes partner har nådd et høyere nivå av tillit. På den måten vil fyren i det minste være mer åpen for nysgjerrigheten hennes, og han kan til og med kunne kaste lys over sine spørsmål uten å dømme henne.

Noen jenter er sikre nok til å stille disse spørsmålene ut i det åpne, men mange kvinner er for sjenerte eller redd for å uttrykke seg. Kvinner har større frykt når det gjelder å få relasjoner til å fungere i motsetning til menn. De bekymrer seg for mye om hva deres fyr kan tenke på dem. Tross alt har de en tendens til å sette mer emosjonell investering i å stille de harde spørsmålene.

Hvorfor kan ikke jenter spør gutta besværlige spørsmål?

Når kvinner ble spurt om hvilke vanskelige spørsmål de tenkte på å spørre gutta, falt de fleste spørsmålene inn i kategorien forholdsemner og fysiske opptredener. Menn er kjent for å bli iffy når forholdsrelaterte emner kastes i ringen. Menn har også en tendens til å sette høy verdi på en kvinnes utseende.

Noen menn føler at det å snakke om status for et forhold betyr at ting beveger seg for fort. Hvis kvinner spurte de vanskelige spørsmålene som er involvert i emnet, kan de skremme sin partner bort. Det er skuffende å merke seg, men det er sannheten.

Når det gjelder opptredener, vil menn tenke på kvinner som et perfekt eksemplar. Uansett hva feilene hennes er, merker de neppe det fordi de liker henne så mye. Hvis ubehagelige spørsmål om opptreden springer opp, kan hun utilsiktet trekke oppmerksomheten til hennes oppfattede feil, eller hun kan komme seg ut som usikkert.

Dette rettferdiggjør bare det faktum at kvinner har rett til å ikke stille disse vanskelige spørsmålene, men det betyr ikke at de ikke tenker på det. På et tidspunkt i forholdet vil disse spørsmålene bli diskutert, og det er greit hvis det skjer, spesielt når du og partneren din er veldig forpliktet til hverandre.

Hva er de vanskelige spørsmålene som jentene vil spørre gutta?

Til alle gutta der ute, er grunnen til at jeg gir deg denne listen, å fortelle deg om de små tingene som krysser en jentes sinn når hun deler deg. Selvfølgelig kan du ikke forvente at hun skal blurt ut disse spørsmålene direkte. Men det kan hjelpe hvis du subtly åpner emnet for å få henne til å føle at det er greit å være nysgjerrig på disse tingene. [Les: 24 verste ting folk kan noensinne si på den første datoen]

# 1 Hva vil du gjøre i sengen? Noen kvinner finner det vanskelig å vite hva som blir deres partnere. De vil virkelig vite, men de er bare for sjenerte å spørre. Dette er på grunn av ideen om at en kvinne som snakker om sex, er mer frigjort enn resten. Det gir menn feil ide og kan få dem til å dømme en jente bare fordi hun er trygg nok til å spørre en mann hva han vil gjøre med henne i sengen.

# 2 Vil du prøve dette i sengen? Kvinner har sine egne fetisher og turn-ons, men det er vanskelig å diskutere det med partneren uten overraskende eller sjokkerende dem. Kvinner er motvillige til å uttrykke sine behov av frykt for å bli dømt eller frykt for å fornærme deres partner. Av praktiske grunner bør kvinner begynne å uttrykke sine behov fordi det kan gjøre deres sexliv mye enklere og betydelig bedre. [Les: 9 sexiest forspill flytter jenta din ville definitivt prøve å prøve]

# 3 Skal jeg barbere / voks? Bare tenker på ordet pubic hår gjør skriver denne artikkelen føles vanskelig. Hva mer kan det gjøre hvis motivet ble tatt opp mellom to personer i et forhold? Menn har forskjellige preferanser når det gjelder landskapsarbeid. Noen liker det bare, mens noen vil ha litt tuft i mellom. Andre er mer utendørs og elsker en full busk. Jenter har sine egne preferanser, men det kan ikke skade å vite hva deres mann liker. De er bare for sjenert å spørre fordi det er neppe noen gang en perfekt tid å få det opp.

# 4 Går mine strekkmerker deg? Bortsett fra de andre elementene på den endeløse listen over feil som kvinner tenker på, er strekkmerker inkludert. Selv om de ikke er merkbare hos kvinner som aldri har vært gravid eller kvinner som aldri har opplevd en drastisk endring i vekt, er det fortsatt noe de lurer på. Ser menn det? Er de brutt ut? De vil ikke be om frykt for at det blir lagt merke til, men de vil vite om det er en faktor når det gjelder fysiske opptredener.

# 5 Hva lukker skjeden min? Merkelig, kvinner lurer på om noe lukter funky der nede. Det er enkelt å sjekke med tradisjonelle metoder som å bruke et vev, men menn bruker mye mer tid der nede enn de gjør.Uansett hvor rent du er, synes biologi å ha sin egen agenda, spesielt når du har hormonelle problemer eller en uregelmessig diett. Derfor ønsker kvinner å sjekke om en mann er ok med miljøet der nede. [Les: 8 hemmeligheter for å gi jenta din beste orgasme til oralsex]

# 6 Er bena myk nok for deg? Voksing og barbering har noen ulemper, inkludert stubbe. Vi vet hvordan irriterende skjegg brenner kan være, men menn har også klager om knuste ben. Problemet er at kvinner kan føle at håret vokser ut, men de lurer på om menn blir plaget av det. Noen ganger lurer kvinner også på om menn merker om de har glemt å barbere seg.

# 7 Kan du se min pimple? Selvfølgelig kan menn se det lyse, røde grusomhet på pannen. Det er ikke et problem, med mindre det grenser til å bli koker. Å ha akne kan få en kvinne å føle seg usunn eller uhygienisk. Kvinner vil bare vite om du kan se den lille røde prikken på ansiktet, fordi det kan få deg til å tenke brutale tanker om dem og aldri ringe dem igjen. De ville aldri spørre fordi det bare kaller oppmerksomhet til det de prøver å gjemme seg.

# 8 Kan du se buttholen min? Så grovt som det høres ut, er det en tanke som går inn i mange kvinners sinn under sex. Det er noen seksuelle stillinger hvor å vise hennes røvhulls fulle ære er uunngåelig. I tråd med det, vil hun ikke at du skal bli brutt ut av det, så hun er veldig bevisst på det. Hun vil ikke spørre fordi du kanskje merker og legger større oppmerksomhet, men hun håper også at du ikke er plaget av å se det der ute.

# 9 Når planlegger du å bli gift? Det er et logisk spørsmål, men det er egentlig ikke noe som kvinner spør når de først begynner å dele noen. Konteksten ved å stille dette spørsmålet lett uten forventninger er vanskelig å simulere. Noen ganger er det greit å spørre dette konversasjonelt, men kvinner er motvillige til å gjøre det fordi det får dem til å virke desperat etter ekteskap. De vil fortsatt spørre fordi det sparer dem mye tid og problemer hvis deres mål ikke er i tråd med partnerens.

# 10 Tror du jeg er ekteskapsmateriell? Nå har dette ingen betydning for fyren overhodet. Det er ikke et forslag, men det vil bli tolket på den måten. En jente vil bare vite om hun sender ut de riktige signalene. Forståelig, hun vil ikke spørre dette fordi det kan sette deg på det varme setet.

# 11 Skal du ringe meg? Denne anropet knapt for en forklaring, men for å oppsummere det: Begjæring om validering slutter aldri bra. Det slår av menn fordi det gjør en kvinne til å se desperat og trengende. Det gode er at kvinner vet ikke å spørre dette, men det er sikkert vanskelig å ikke dvele på det.

# 12 Liker du meg? Menn fokuserer ikke egentlig på dette spørsmålet så mye som kvinner gjør. Tanken passerer sine tanker mer enn de gjør med menn. Gutter er bare mer sikre på deres stående når det gjelder dating, i motsetning til kvinner, som pleier å se blandede signaler overalt. Dermed ønsker hun en form for validering, men hun ønsker ikke å be om det direkte.

Mange av tingene på denne listen kan virke vanskelig eller rart, men det er normalt at folk har hang-ups og spørsmål om rare små ting. Det er naturlig for kvinner å bekymre seg for disse tingene, fordi folk er programmert til å være nysgjerrig på andres syn på dem. [Les: 8 tegn en jente gir når hun vil at du skal gjøre et trekk]

[Les: 23 ting jenter ønsker at folk visste om en jentes sinn]

Å vite hva kvinner ønsker de kan spørre gir deg et lite innblikk i de tingene som krysser henne. De er også nysgjerrige! Så hvorfor ikke lindre dem av nysgjerrigheten deres ved å åpne emnet når du føler at hun vil spørre deg om noe, men er bare for sjenert å gjøre det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar