33 Awesome Date Ideas hvert par bør prøve

Kjører ut av ideer for en morsom dag? Bekymre ikke mer, fordi vi har noen fantastiske date ideer som alle typer par kan velge mellom!

Vi sier ikke deg og din partner blir lei av middag og en film. Men noen ganger er det bare hyggelig å jazz opp litt. Trinn ut av din komfortsone, og gjør noe gøy. Hvis du ikke ender med å ha det gøy, kan du i det minste si at du i det minste ga det et skudd! Nye ting holder forholdene friske og interessante, og de er den beste måten å bli bedre kjent med partneren din!

Date natt ideer å prøve med din partner

Hvert par er annerledes, og derfor valgte jeg å organisere disse datidéene basert på hva hvert par er i. Bland, matche eller prøv dem alle, og ingen vil noensinne si at du går ut på kjedelige datoer!

Filmer og TV-datoer

#1 Se en film som virkelig får deg til å tenke. Noe i tråd med Inception, Fight Club eller The Matrix kan få deg til en filosofisk eller eksistensiell debatt.

#2 Geek ut på din neste filmdato. Gjør et maraton av Ringenes Herre eller Star Wars. Men ikke bare se på det i jammiene dine, bruk signatur nerdutstyr som kostymer, fan skjorter eller spis popcorn ut av en Yoda-bolle!

#3 Prøv en artsy film. Ja, dette kan ikke være din ting. Men artsy-filmer er kjent for fine omgivelser eller sensuelle lydspor, noe som vil gi deg en fantastisk bakgrunnsmusikk når du vil bli frisky.

[Les: 10 ting 80â € ™ s tenåringsfilmer kan lære deg om dating]

Music Madness

#4 Sjekk ut et live-band i et lite spillested for å virkelig føle musikken uten å måtte presse gjennom en stor mengde mennesker.

#5 Se på et coverband som spiller utgivelser av sanger du kjenner og elsker. Du vil bli overrasket over hvordan band kan komme opp med en ska-punk-overføring av R. Kellyâ € ™ s â € œI tror jeg kan fly! Â € Â

#6 For par som liker avslappende musikk i en stilig bar, vil du elske jazzbarer! Tenk bare lyden av saxen og vokalistens sensuelle stemme, og du er sikker på å komme i humør.

#7 Ta en tur ned minnekorve ved å lage en spilleliste med gamle favoritter som du kan spille når du henger hjemme.

#8 Hvis du elsker å synge, så vil du definitivt elske Karaoke! Ikke bekymre deg, du trenger ikke å være en flott sanger. Bare ta tak i mikrofonen, velg din syltetøy og belg det ut en la Mariah!

[Les: 20 morsomme og ukonvensjonelle datoer du kan prøve]

Hobbyer, Gamle og Nye

#9 Prøv et DIY-prosjekt. Det kan være så enkelt som å lære hverandre hvordan man skal jobbe med loom band eller like komplisert som å skape en fullstendig del av funksjonelle møbler! Bare se på støyen som naboene dine kanskje ikke setter pris på å høre en hacksaw hele natten.

#10 Ta en nattklubb. Mange høyskoler tilbyr korte kurs for de som jobber. Klem inn i ruteren og velg en interessant klasse for å melde deg inn.

#11 Få nostalgisk og spill noen barndomsspill som Monopol, Snakes og Stiger, eller til og med sjakk.

Morsomt for Fit Couples

#12 Gå for en natt svømmetur. Hopp over SPF og dykk rett inn i et nattbasseng for litt fredelig svømmetur.

#13 Prøv en morsom ny trening som Zumba, Jazzercise eller bare vanlig gammel cardio. Endorfinene du slipper ut etter treningen er et flott forspill til en natt med langvarig kjærlighet.

#14 Danse! Det er mange tutorials på YouTube som lærer deg grunnleggende om forskjellige danser fra folk til ballroom til moderne.

[Les: 25 tips som vil få deg motivert til å trene]

Mat Galore

#15 Fikk en verden hjemme? Flott. Gi det en tur, og det første landet du peker på, vil fortelle deg hvilken mat du bør prøve. Har du ikke en restaurant som serverer det kjøkkenet? Ingen bekymringer, pisk opp det selv med litt hjelp fra online opplæringsprogrammer!

#16 Prøv en fusion restaurant. Hvem vet, kanskje den italiensk-kinesiske kombinasjonsboksen faktisk vil smake helt scrumptious!

#17 Prøv hånden din på baksiden. Ikke alle er laget for å være en konditor. Men du kan ikke være så udugelig på kjøkkenet at dere begge vil botch en rekke brunbrød! Gi det et forsøk. Selv om resultatene er katastrofale, kan du bare kalle det â € œpraksis. Â € Â

#18 Plukk opp noen godbiter fra en chocolatier og smake hjemme. Ingenting slår å spise deilige og eksotiske sjokolade med den du elsker.

#19 Besøk ditt lokale bryggeri. Det er bryggerier som dobler som barer eller puber om kvelden. Prøv ut sine spesielle brews, og du kan bare finne din nye favorittølle.

#20 Så kanskje matlaging og baking er ikke tingen din. Da kan du bare ha et skudd i en verden av brennevin. Pisk opp noen av dine favorittcocktailer med din honning og se hvem som kan lage en gjennomsnittlig margarita eller autentisk smakende sangria.

Få dyrket

#21 Besøk et museum eller en kunstutstilling. Enten du liker klassiske kunstverk eller forestillinger eller moderne kunst, er det sikkert et galleri eller en utstilling som skjer et sted i byen. Bare planlegg datoen og lagre den kvelden for et kunstnerisk eventyr.

#22 Igjen, velg et tilfeldig land og ta din dato der. Vi sier ikke å bestille et fly! Det vi mener er å gjøre hjemmet ditt til en koselig krok som passer for det landet. For eksempel kan du velge Korea og bestille litt koreansk takeaway, se koreanske filmer og kanskje til og med danse til noen få K-pop-melodier.

#23 Se et spill. Det er ikke en sang kalt â € œMusic of the Nightâ € for ingenting! Det er mange spill, uavhengig eller stort budsjett, som faller av byen fra tid til annen. Det er ingen unnskyldning for ikke å se noen klassikere som Les Miserables, Hamlet eller Cats!

#24 Natt sportsbegivenheter, noen? Ikke alle sportsbegivenheter skjer i brede dagslys; Noen ganger er det mer spennende å se spillet med lyskaster!

#25 Gjør litt nattfotografering. Naturlig lys kan være flott for portretter, men å ha en kveldsbilled er ikke bare mer dramatisk, men det kan også være mer elegant. Posere under en streetlamp eller ta lang eksponering skudd av byen lysene kan gi fantastiske effekter.

[Les: Dato ideer introverts ville nyte]

Vær super spontan

#26 Ta sent toget og gå et sted du aldri har vært i byen. Bare vær sikker på at du pakker et kart og velger et sted som er relativt trygt for turister.

#27 Gå på en liten biltur. Med en bil kan du utforske enda mer romantiske steder i byen. Du kan se byen din fra toppen av en ås eller vandre ut i bukta for en virkelig romantisk dato. Pak noen smørbrød og en flaske vin, og du er klar!

#28 Overrask partneren din med blomster og en sang. Vis opp på hennes sted med en minus-ett spor av sangen din og noen blomster for å få henne alle giggly som en skolepike. Selv om du er en jente, som sier at du ikke kan serenade din kjære?

#29 Heng ut på en fornøyelsespark. Du vil aldri gå tom for ting å gjøre der! Hvis ingen av dere er daredevils, det er det som karusellen og bumpkarene er for. Elsker høyder og fart? Kom på den høyeste bergbanen de har!

[Les: 7 livstimer du lærer på en reiseferie]

Sexy og Sensual

#30 Ikke alle er en fan av å forlate huset for datoer. For å holde romantikken levende, bruk noen sensuelle badesalter, lys og blomsterblad i badekaret. Ingen vil kunne motstå det etter en lang trettende dag på jobb!

#31 Hils din honning i et forkle og ikke noe mer. Pisk opp et måltid, men når honningen er på vei hjem, dytt klærne dine unntatt forkleet. I disse tider kan dessert komme før middag.

#32 Spill med et par sexy terninger som forteller deg hvor du skal slikke, suge, kysse og elske din partner. Disse er tilgjengelige på nesten hvilken som helst festfavørbutikk. Og mens du er der, kan du plukke opp noen andre spill også!

#33 Liste ned din sensuelle bøtte liste. Hver av dere kan skrive dem ned, og deretter kan du sammenligne notater senere. Hvis du har elementer på listen din som samsvarer med partneren din, vet du hva du skal gjøre på din neste datoen natt.

[Les: 10 frie sexspill du må prøve med partneren din]

En morsom dato med partneren din trenger ikke å være dyrt eller tidkrevende. Med disse ideene vil du aldri gå tom for spennende nye ting å prøve og nyte!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar