Hvorfor det er fantastisk å være singel på Valentinsdag

Du kan tenke at det å være singel på kjærlighetsdagen vil suge, men her er noen grunner til å frelse i det faktum at du er singel og klar til å blande seg!

Uansett hvor du går, er det blomsterbuketter, sjokolade på salg, ostiske par som holder hender, og uansett lovey-dovey nonsens som bare dukker opp når det er Valentinsdag. Ikke å høres bittert, men hvis det eksisterer kjærlighet mellom to mennesker, burde det ikke dukke opp hele året?

Hver gang Valentinsdag er nevnt, bekymrer singler over hele verden seg om hva de skal gjøre på den fryktede dagen, når deres singledom blir gniddt rett i ansiktene sine. Ja, det kan være tøft, men hvis du tenker på det, kan du alltid gjøre det beste ut av situasjonen.

Det beste ved å være single på Valentinsdag

Tro det eller ei, det er et par ting som gjør Valentinsdag en absolutt godbit for alle de eneste gutta og galsene i verden!

# 1 Sjokolade kommer billig denne tiden av året. Med alle folkene med betydelige andre som strømmer til dagligvarebutikker for å kjøpe de hjerteformede konfektene, kan du bare sitte og vente på at prisene skal falle som ambolter.

Sjokolade som ikke blir solgt straks etter Valentinsdag, vil vel bli brukt på salg, fordi vi får det til å se når andre vil ha takknemlige hjerteformede esker fylt med sjokolade? Du, enkeltperson, kan ta tak i alle endorphin-raising sjokolade du ønsker, og du kan nyte det uten å måtte dele med! [Les: Visste du at sjokolade er en av de raskeste stressbustrene?]

# 2 To-for-en-avtaler. Siden Valentinsdag sies å være en pengeproduksjon som foregår av den som kom opp med ferien, vil det være tonnevis av to-til-en-avtaler i restauranter, filmer, spa og til og med butikker. Bedrifter gjør dette for å oppmuntre kjedene til par til å delta i deres tjenester i løpet av den ene tiden av året hvor par forventes å bli sluttet i hoften.

Men når du tenker på det, trenger du ikke engang å få en betydelig annen til å høste fordelene av dette salget. Faktisk kan du dra langs en haug med venner, late som å parre seg som par, og nyt hele opplevelsen til halve prisen!

# 3 Speed ​​dating. Fordi mange mennesker synes å tro at du bare må ha en spesiell person på Valentinsdag, er det steder der folk oppfordres til å møte andre singler, i håp om å finne sann kjærlighet. Selv om jeg ikke er stor tro på å finne kjærlighet etter å ha snakket i et par minutter, er speed dating en flott måte å utvide nettverket ditt og møte nye mennesker.

Synetisk som du kanskje er, hvem vet, kan du finne noen som passer alle de egenskapene du vil ha i en partner. Og hvis du ikke leter etter kjærlighet i det hele tatt, så har du en haug med folk til å føle deg kjærlig i løpet av en hastighetsdate-begivenhet, sikkert øker egoet! [Les: Den avgjørende veiledningen for å overleve krokodlingen]

# 4 Du er trykkfri. På denne dagen forventes en halvdel av et par, spesielt fyren, å komme opp med en forsiktig romantisk dato for å slå ut alle andre datoer. Dette kommer komplett med selfie-muligheter, sosiale medier post-verdige bilder og følelser, og selvfølgelig en søt liten gave som kanskje eller ikke involverer shelling ut hundrevis av dollar.

Singleton på Valentinsdag opplever imidlertid absolutt ingen av det presset. Du kan velge hvor du vil gå, hva du vil gjøre og hva du vil kjøpe, alt uten bekymring for å lure på om partneren din vil godkjenne.

# 5 Møte singler på klubben. Hvis du er singel, og du ikke vil være, kan det være folk som føler seg akkurat på samme måte ved noe hofte og skjer Valentinsfest i ditt område. Tror ikke du vil finne ekte kjærlighet der, men du kan håpe å hengte noen til å klare seg med eller kanskje til og med sove med, hovedsakelig takket være det faktum at singler praktisk talt kommer inn i andre singler i løpet av denne tiden av året.

Og hvis du er typen for å nyte noen strenger festet gøy mellom arkene, så kan Valentinsdag bare være din heldig dag. Oh, og pluss poeng fordi dette er årets tid hvor kondomer med funky smaker og teksturer kan være mye billigere også. [Les: Trenger du å kvitte deg med Valentinsdagens hickey? Dette er hvordan!]

# 5 Det er en flott tid å skjemme bort en kjære. Hvem sier at kjærligheten på Valentinsdag bør være reservert for noen som du er romantisk involvert i? Skrap det, og gjør alt om noen i livet ditt som betyr mye for deg!

Du kan skjemme bort mamma med blomster, sjokolade og et fem retters måltid på favorittrestauranten. Du kan behandle din søster til full kroppsmassasje på ditt favorittspa. Du kan til og med ta den beste vennen din ut på en date og en natt med morsomt fest. Og hvis du ikke ønsker å komme deg ut av huset, dele dine varme og fuzzy følelser med kjæledyrene dine ved å tilbringe dagen med å skjemme bort dem og kose med dem!

# 6 Del din kjærlighet med folk som trenger det. Det er mange mennesker i verden som trenger kjærlighet, men dessverre får de ikke det. Selv om du kan nå ut til dem på noe annet tidspunkt på året, kan noen av dem være pine for litt ekstra kjærlighet når de ser at par vidt og langt feirer Valentinsdag.

Du kan besøke et sykehjem og tilby å snakke med eldre menn og kvinner som vil dele hvilken Valentinsdag som var tilbake på dagen. Du kan slappe av med barna på en barnehytte og hjelpe dem med å lage Valentins håndverk. Du kan til og med besøke ditt lokale dyrehjem og frivillig som du sprer kjærlighet til dyrene som trenger noen hengivenhet og omsorg.

Det beste med dette er at du kan lære mer av de menneskene som er berøvet av kjærlighet enn du kan, fra å delta i kommersielt orkestrerte kjærlighetsdisplayer. [Les: 5 måter frivillig arbeid kan bidra til å helbrede depresjon, og til og med lovesickness]

# 7 Det er humor i bitterhet. Se på Facebook, Twitter og Instagram feed i fem minutter på Valentinsdag, og du er sikker på å løpe inn i noen som ranting om deres mangel på kjærlighetsliv. De kan faktisk ikke hate denne dagen, men deres morsomme små ranger kan definitivt være underholdende. Og når du slår på TV eller stiller inn på Netflix, kan du til og med finne noen romantisk komedie som skildrer nytteligheten til romantikk i en verden hvor alle er bittere eller kyniske.

Selv om du kanskje ikke deler sine følelser, er det sikkert en fin måte å løfte presset på uten å være single på Valentinsdag. Og hvis du føler deg kjærlig på denne dagen, er humor som spydes ut på denne dagen, faktisk en av de største medisinene!

[Les: Trenger du en date? Her er 9 sosiale medier du kan bruke!]

Så hva om du er singel på Valentinsdag? Det betyr ikke at du ikke kan ha så mye moro eller mer moro enn alle de parene du ser rundt deg. Bruk denne dagen til å sette pris på å være en enkelt, bekymringsløs og fantastisk person!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar