Priser på kontortabellen din

Har du dine priser eller forskjellige anerkjennelser plassert på kontortabellen din? Akkurat som alle de andre egenskapene vi har snakket om i innledende innlegg, kan også priser på bordet fortelle andre mye om hva slags person du er.

Klikk her for å lese introduksjonen: Hva forteller kontortabellen om deg?

Dette er et skrivebord som projiserer et "høyt" bilde av personen som sitter bak den. Du er ansett som vennlig, energisk, ambisiøs, ofte en støyende person, som er godt knyttet til andre.

Dette er ikke krympende fiolett, du krever takknemlighet og oppmerksomhet. Mange entreprenørtyper faller inn i denne kategorien. Disse menneskene har en tendens til å tenke stort og er naturlige ledere, men må bli verdsatt, eller de kan sulke eller ha en tantrum.

Show-Off i Office: Å være stolt av tidligere prestasjoner er en ting, men et skrivebord dekket med dem er bare for rik. Mange personlige priser kan komme over som braggadocioser og avviket, selv om prisen er relatert til feltet.

Skrivebordstilbehør vil være modig og fargerik. Dette er et litt rotete skrivebord med en samling av "ting". Disse tingene kan være favorittartikler, men det er en "show-off" -følelse for dem. De kan variere fra reiseplakater eller suvenirer av besøkte steder, til rester av ulike arbeidskampanjer eller sportsutstyr.

Oppmerksomhet Pimp: Din personlighet krever oppmerksomhet, har høye ambisjoner og ambisjoner, og trenger å føle at det er et kutt over resten. Disse menneskene har en tendens til å være arrogant og klassebevisst, men balanserer dette ut med masse sjarm og interessante samtaler. Du jobber hardt og spiller hardt for å få.

Noen yrker er basert på det faktum at du må bevise deg selv verdig til klienten, så for steder som kan oppfordre deg til å flaunt dine prestasjoner, har du rett. Men du må være mer forsiktig i andre avdelinger.

Så hva er din Office Table Story?

Etter alle hensyn og forutsetninger kan vi se at noen kan vite så mye om deg, bare ved å ta en titt på skrivebordet ditt. Skrivebordet snakker om deg når du er borte, det skryter om deg mens du er bak den, og det markedsfører deg hver dag på jobb. Som med ethvert salg må du ta imot publikum. Donâ € ™ t fremmedgjøre eller fornærme, legge til verdi og overgå konkurrentene dine med elementene på skrivebordet ditt. Begynn å se gjennom og observere kritikk for å forbedre, om nødvendig, eller forbedre, hvis ønskelig.

For mange mennesker er et skrivebord mye mer enn bare et sted å sitte og jobbe. Det er ganske vanlig at arbeidstakere bruker mer tid på sitt skrivebord på kontoret enn å sove i sengen hjemme, så det er uunngåelig at et skrivebord senere begynner å ligne den personen som sitter der. Denne fortellingsinformasjonen kan imidlertid definere hvem du er til dine kunder, medarbeidere og dine sjefer, og ikke nødvendigvis på en god måte.

Bestem om skrivebordet ditt trenger en makeover eller ikke. Bordet ditt er et arbeidsmiljø, og du bør behandle det som sådan. Din arbeidsplass skal vise at du kan være samvittighetsfull uten å være stiv, du er god til å få ting sortert ut og tatt vare på, noe som er et trekk som tjener deg godt, personlig og profesjonelt. Folk bør vite at de kan stole på deg for å få jobben, gi realistisk råd og en villig hånd.

Planlegg arbeidsområdet ditt i dag fordi det ikke er bare din strømdrakt eller din PowerPoint-presentasjon som gjør hele forskjellen, arbeidsområdet ditt gjør også stor forskjell!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar