Nydelige kvinner: Hvordan tiltrekke seg oppmerksomhet og vinne dem

Innholdsfortegnelse:

Nydelige kvinner: Hvordan tiltrekke seg oppmerksomhet og vinne dem
Nydelige kvinner: Hvordan tiltrekke seg oppmerksomhet og vinne dem
Anonim

Du går sannsynligvis av hundrevis av nydelige kvinner om dagen. Jo, noen kan gi deg øyet, men for det meste skjer det ikke mye i den avdelingen.

Alle menn vil være i stand til å få oppmerksomhet og date flotte kvinner. Jeg mener det er drømmen for de fleste menn. Dette er ikke bra eller dårlig, det er bare det det er.

Men for mange menn holder denne drømen bare det, en drøm. Men du vet at drømmer blir til virkelighet. I dette tilfellet er det helt mulig å få oppmerksomheten til en nydelig kvinne. Du trenger bare å endre strategien din, hvis du har en.

Hvordan tiltrekke seg oppsiktsvekkende kvinner

Husk, nydelige kvinner er kvinner. De er ikke noen elite menneske. Det er på tide å ta dem av sokkelen som du har plassert dem på og fokusere på å få oppmerksomheten deres. Disse kvinnene er oppnåelige, du må bare lære å oppnå dem. [Les: Trofæ koner - Sannheten bak hvorfor alle menn ønsker en]

Du kan gjøre det, jeg vet du kan.

# 1 Gå til henne. Hvis hun ser på deg i baren eller klubben, gå for henne. Nydelige kvinner gjør ikke disse signalene veldig ofte, men når de gjør det, er det ditt mulighetsvindu. Du må hoppe på det. Hvis ikke, vil hun ikke gi deg en ny sjanse. Så, hvis du vil ha henne, slåss for henne - ikke til døden skjønt. [Les: Hvordan nærme seg kvinner - 15 tips du absolutt trenger å vite]

# 2 Fjern ditt indre kryp. Ja, vi har alle det indre kryp inni oss, det er normalt. Men bli kvitt det eller bare skjul det dypt inne i deg.

Hvis du ønsker å danse en nydelig kvinne, må du kontrollere ditt indre kryp. Hun har sett mange kryper, og selvfølgelig siden hun var singel, valgte hun ikke noen av dem. [Les: 10 typer skumle gutter, alle jentene unngår helt]

# 3 Vet du hva du vil. Hvis du snakker med en nydelig kvinne, og du snakker en dato, ordne tid og sted. Ikke gi henne muligheten til å velge. Vis henne du har en plan og vet hva du vil. Hvis hun ønsket å planlegge den første datoen, vel, ville hun velge å bli hjemme i stedet.

# 4 Du er ikke desperat. Du er ikke desperat, du er ikke desperat. Si det til deg selv før du forlater huset ditt om morgenen. Du er ikke desperat.

Kvinner generelt, inkludert hette kvinner, lukter en desperat mann en kilometer unna. Og hva gjør de? De løper. Kvinner går bort fra desperate menn. De vil ikke ha noen som kommer til å være klamrende, de vil ha en mann.

# 5 Vær kreativ. Nydelige kvinner har mange gutter jage etter dem, ikke barn deg selv. Hvis du spør henne om kaffe, vel, jeg tror personlig at du kan gjøre det bedre enn det. Nei, du trenger ikke å ta henne til Mexico for din første date, men du kan være litt mer kreativ. De ønsker å være wowed. De har tonnevis med andre gutter som kan ta dem for kaffe. [Les: Hvordan ikke bli kjedelig: kunsten å holde dine datoer spennende]

# 6 Ikke vær lett. Hvis hun er varm og inn i deg, vil hun sannsynligvis sove med deg - som er fantastisk. Jeg mener, det er målet. Men du trenger ikke å ha sex med henne med en gang.

Kvinner rutinemessig gjør menn vente, så hvorfor kan du ikke få henne til å vente? Hun vil nok bli overrasket. Faktisk fascinert av det faktum at du ikke prøver å hoppe i buksene med en gang.

# 7 Vær en gentleman. Jeg kjenner kvinner som assholes, og det er sant, gjør vi. Men vi liker ikke menn som er nedverdigende og uhøflig. Asshole-faktoren er fordi de presenterer oss med å prøve å få noe vi ikke kan ha-et forhold.

Men vær ikke røvhullet. Vær en gentleman. Visst, det kan ta deg litt lenger tid å møte noen, men du møter noen som liker deg for deg. [Les: 15 hyggelige måter å være en gentleman og hold henne glad]

# 8 Se hvordan du føler. Ser er ikke viktige, men de er. De er det første folk ser, så hvis du fortsatt rocker Eminem-utseendet, er det kanskje dags å oppdatere deg litt. Du vil føle deg godt om deg selv før du går ut for å møte kvinner. Ha tillit til å vite at du ser varm ut, så du vil ikke nøle med å nærme seg dem.

# 9 Har noe mysterium. Du må ha litt mysterium, mener jeg, ikke fortell henne at du nettopp mistet jobben din i dag. Lagre det for den tredje datoen. Folk har en tendens til å dele seg med en gang, noe som ikke er dårlig, men du trenger ikke å gjøre det. Ta litt tid og skjul en del av deg selv som du vil dele senere. Nei, jeg mener ikke din pikk. [Les: Negging game - Filosofien om tigger kvinner og hvordan man gjør det riktig]

# 10 Fokus på samtalen. Det spiller ingen rolle om du er en mannlig modell eller ikke-nydelige kvinner ikke nødvendigvis trenger deg til å ha en seks-pakke. I stedet bør målet ditt ikke være å svømme henne med smilet eller øynene dine.

Du må swoon henne med samtale, stimulere hennes sinn, få henne til å se deg for din personlighet. Ser ut, du vet det, men hvis hun er fanget av din sjel, vel, vil hun ha mer. [Les: Hvordan fortell om en kvinne liker deg: 20 subtile tegn de fleste menn ignorerer]

# 11 Se ut som en utfordring. Kvinner vil ikke ha noe lett å skaffe seg. På samme måte som menn, vil de ha noe som gir dem en slags utfordring.Du kan flørt med en kvinne, men du trenger ikke nødvendigvis å spørre henne om hennes nummer med en gang. Ikke bare vil du gi henne en utfordring, men du vil gnisse litt seksuell spenning mellom dere to.

[Les: Hvordan være en alfa-mann - Lær frigjøre det indre dyret i deg]

Hvis du fokuserer på disse måtene å tiltrekke seg nydelige kvinner, er det uten tvil, etter noen øvelser, at du kan møte drømmenes kvinne.

Populært emne