Oppmerksomhetssøker: 12 Skilt du er en, selv om du ikke kan se den

Vi kan alle oppdage en oppmerksomhetssøker fra en mil måte, kan ikke vi? Men er du i stand til å gjenkjenne om kanskje du er en også? Her er tegnene du er.

Tilbake på dagen * og med "tilbake på dagen" mener jeg før sosiale medier *, det var oppmerksomhetssøkere, men de var ikke så åpenbare om det som de er i dag. Sosiale medier har lagt til en helt ny dimensjon til begrepet oppmerksomhetssøker.

Hvorfor trenger folk å søke oppmerksomhet? Vel, det korte og enkle svaret er fordi det får dem til å føle seg bra. Oppmerksomhetssøkere er vanligvis folk som ikke har særlig høy selvtillit, så i stedet for å gi seg gode meldinger om hvem de er, stoler de på andre mennesker å gjøre det for dem.

Og du gjettet det ... som kommer i form av å søke oppmerksomhet.

Tegn på at du kan være en oppmerksomhetssøker

Vi alle kan vanligvis se andre mennesker for hvem de er, men vi kan ikke være så gode å se på oss selv for å se hvem vi egentlig er. Det krever selvrefleksjon, og mange mennesker er ikke i stand til det. Eller hvis de er, er de bare redd for hva de kan se om de ser på seg selv for dypt.

Så, la oss ta en titt på egenskapene til en oppmerksomhetssøker for å se om kanskje, kanskje bare, kan du være en.

# 1 Du er avhengig av selfies. Ordet "selfie" eksisterte ikke engang før sosiale medier. Men innen 2013 var ordet bare vanlig kunnskap. La oss tenke for et sekund om hva en selfie er. Vel, det er et bilde av deg selv tatt, ikke sant? Hmmm.

Og i hvilken hensikt tar du det? Tar du det bare for å stirre på det på telefonen din? Nei, ikke vanligvis. De fleste tar dem slik at de kan legge inn dem og få folk til å kommentere hvor vakker de er. Ikke sant? Ikke sant. [Les: Oppmerksom hode - 16 tegn på at du er en utilgjengelig oppmerksomhetssøkende person]

# 2 Du er også avhengig av sosiale medier. Ok, la oss dekonstruere begrepet sosiale medier. Det første ordet er viktigst ... sosial. Sosialmedier handler om å dele bilder, statusoppdateringer, følge folk, kommentere på bilder og skape med folk.

Hvis du er avhengig av sosiale medier, kan du bare være avhengig av den oppmerksomheten den gir deg. Du kan til og med ha uttak hvis du ikke er på den i en time eller mer. Det feiler deg. Du trenger bare å snakke med folk. Eller så tror du. Det du virkelig trenger er deres oppmerksomhet. [Les: Er jeg en narsissist? 10 enkle spørsmål å vite sannheten]

# 3 Count antall liker du får * eller ikke *.Hvis du er den typen person som alltid sjekker på antall liker du å komme på et bilde eller legge ut på sosiale medier, så ser du virkelig opp for å se hvor mye oppmerksomhet du får.

La oss ta dette et skritt videre. Hvis du føler deg deprimert eller dårlig om deg selv når du ikke får "nok" liker, så har du et problem. Og hvis du selv tenker på å ta ned bildet fordi det er "pinlig" at ikke nok folk har lagt merke til deg, så er du definitivt en oppmerksomhetssøker.

# 4 Si noe negativt om deg selv. Ok, så har du noen gang postet en statusoppdatering som dette, "Jeg føler meg så feit i dag! Ughhh. Noen ganger hater jeg meg selv. "Vel ... har du det? Jeg vedder på at du har. Og vet du hvorfor du gjør det? Jeg gjør! Det er fordi du vil at folk skal kommentere, "Å nei! Du er tynn, vakker, og du burde elske deg selv! "

Du vil ha og trenger bekreftelse fra andre mennesker at du har det bra. Du bør kunne bekrefte for deg selv at du er ok og ikke trenger å høre den fra andre. Men hvis du ikke kan gi det til deg selv, er det derfor du blir en oppmerksomhetssøker. [Les: Hvordan slutte å være usikker - 15 trinn for å forvandle livet ditt til godt]

# 5 Du liker å handle vilt og gal. Har du noen gang vært ute på fest i helgen og plutselig hoppet opp på baren og begynte å danse? Eller kanskje du hoppet opp på scenen på en konsert? Disse vilde og vanvittige handlingene er tegn på at du er en oppmerksomhetssøker.

# 6 Du liker ikke når folk "ignorerer" deg. Så, du tekst noen, og hvis du ikke hører fra dem umiddelbart, så begynner du å bli sur. Hvordan kunne de ignorere deg ?! Hvor uhøflig !!! Vel, har du noen gang trodd at ikke alles liv dreier seg om deg? Hei, folk har jobber og ting. Slapp av. Ikke alles handlinger handler om deg. [Les: Vitenskapen bak krever dem mer når de ignorerer deg]

# 7 Du elsker å ta deg selv på treningsstudioet. Det er veldig flott at du trener. Seriøst er det. Men hvis du er den typen person som føler seg nødt til å ta en selfie hver gang du er på treningsstudioet og legger den på sosiale medier, vel, leter du bare etter at folk skal komplimentere deg, din kropp eller din forpliktelse til å trene. Uansett, du er en oppmerksomhetssøker.

# 8 Du avgir dine venner med konstante bilder. Jeg kjenner noen som ikke kan - og jeg mener ikke kan - ikke ta bilder overalt hun går. Og selvfølgelig går de umiddelbart på Facebook.

Det er slitsomt å være med henne fordi hun aldri er virkelig tilstede med deg. Hun tenker alltid på neste innlegg og hvor mye oppmerksomhet hun kan få. Æsj.[Les: Phubbing - og hvorfor dette er den rudeste tingen du kan gjøre for noen]

# 9 Du kan ikke la telefonen være uten tilsyn - noensinne. Hvis du føler at du kanskje bokstavelig talt dør hvis du mistet telefonen, brøt den, eller Gud forby at noen tar det bort fra deg ... vel, du kan være en oppmerksomhetssøker. Ditt behov for oppmerksomhet skaper et sterkt behov for å være koblet til alle og alle til enhver tid.

# 10 Du legger inn på sosiale medier hele dagen, hver dag. Dokumenterer du livet ditt på sosiale medier? Du vet hva jeg snakker om.

I det øyeblikket du står opp, tar du et bilde av frokosten din og sier god morgen til dine peeps. Deretter er det arbeidsoppslag, så hva er det til middag, så går du på treningsstudioet, så god natt. Du får poenget mitt. Hvis alle dine våkne tanker er hva du skal poste på sosiale medier, så er du en oppmerksomhetssøker. [Les: De forskjellige sosiale medierne brukerne som gjør at du vil skrike]

# 11 Du elsker å plage folk med statusoppdateringer for sosiale medier. Har du noen gang postet noe som dette, "Jeg er så spent! Egentlig! Takk, Gud! "Hvis det er så, ber du bare folk om å spørre deg hva det handler om. Du vil med hensikt la dem lure på hva som gjorde deg så spent. Jepp. Det er en oppmerksomhetssøker.

# 12 Du kler provoserende. Å være en oppmerksomhetssøker er ikke begrenset til sosiale medier. Hvis du finner deg selv på en måte at det er mange kroppsdeler du viser, vel, vil du kanskje få mye oppmerksomhet fra motsatt kjønn. Jeg mener, hvorfor ellers ville du kle på den måten, ikke sant? [Les: Fare for sosiale medier - hvorfor det får deg til å føle deg så usikker]

Før jeg lukker denne funksjonen, vil jeg si at hvis du er en oppmerksomhetssøker, dømmer jeg deg ikke. Hei, det er greit. Egentlig er det. Men du vil kanskje tenke på hvorfor du er en. Hva trenger det å oppfylle? Og hvordan kan du fylle det behovet på andre, mer produktive måter?

[Les: Folk pleaser - 20 vanlige skilt de fleste bare ser ikke]

Tro det eller ei, vi er alle en oppmerksomhetssøker på en eller annen måte. Så ikke bekymre deg - du er ikke alene. Men kanskje bør vi begynne å fokusere på andre mennesker mer enn vi gjør selv. Tror du ikke?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar