Oppmerksom menn: 9 ting du må gjøre mer ofte

Innholdsfortegnelse:

Oppmerksom menn: 9 ting du må gjøre mer ofte
Oppmerksom menn: 9 ting du må gjøre mer ofte
Anonim

Tror du er den perfekte kjæresten? Sjekk ut hvilke jenter ønsket at gutta ville gjøre oftere, og du kan bli overrasket over hvor du mangler!

Så du tror du har alle basene dine dekket av kjæresten din. Du gjør alt: male sine tånegler, snuggle i sengen, skriv henne daglig … Hva kan du muligens mangle? Det er ikke slik at kjæresten din blir grådig i seg selv, det handler om hva som gjør jenta til å føle seg ekstra spesiell, og hva hun kan skryte til vennene sine om.

Husk, jo mer du gjør for henne, desto mer fantastisk tror hun du er, og jo mer brownie peker deg på posen fra situasjonen. Kjæresten din elsker å raske om deg til vennene hennes, og la oss innse det, du er allerede ganske kjempebra, så hvorfor ikke gi henne noe ekstra å tro på denne måneden?

Hva skal gutta gjøre for sine kjærester oftere?

Enten du fortjener kjæresten til årets pris eller du er bare en vanlig fyr som ønsker å ødelegge jenta din, her er noen av tingene dine jenta ønsker at du vil sette bort tid til å gjøre.

# 1 muntlig. Dette er en no-brainer, og det er en grunn det er øverst på listen. Mens noen jenter tar både full fordel og glede ut av enhver anledning, får de til å blåse deg, de fleste gir bare for å motta. Så ikke la henne henge! Og vær ikke en baby om det.

Ja, det tar lang tid. Ja, tungen din blir sliten, men husk at hun har gjort det samme for deg - bekjempelse av gagrefleks, sprøyting av væsker, dårlig smak og hovne ømme lepper. Å gå ned på deg er heller ikke en tur i parken. Så vær opptatt og la kvinnen skrike. [Les: 8 tips og triks for å gi henne oralsex som et proffs]

# 2 Vær tilstede etter kjønn. Er du den typen fyr som rushes for å få sin penis ut av kjæresten sin etter at gjerningen er ferdig, eller synes du å sovne etter at du har din jollies? Vel herre, dette ville falle under noe kjæresten din ønsker at du vil gjøre mindre av.

Hun ber deg ikke om å sitte rundt en time etter sex for å snakke om dine følelser, men prøv å ligge med henne i 5 eller 10 minutter etterpå før du drar til drømmeland, og se hvor mye hennes oppførsel endres med deg. Jenter elsker gutter, jenter elsker sex, og fordi kvinner har en mer emosjonell tilkobling med sex, liker de å være med deg rett etter og baske på hvor fantastisk du er. Det er et kompliment, så ta det! [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg mer tilkoblet]

# 3 Vær oppmerksom på henne. Enten hun er en clinger eller en uavhengig kvinne, er det ingen feil at kvinner elsker oppmerksomhet, og det er ingenting som irriterer henne mer enn du lager planer for guttaatten din og forlater henne ut av det. Selv om hun ikke er den typen som vil henge med homeboys, bare spør om hun vil komme med, kan være nok for henne.

Annet enn dette, kan du også være mer oppmerksom på henne når hun sier noe. Ja, ja, hun kan gjerne gjenta seg selv, men selv da gir hun deg full oppmerksomhet, eller i det minste svarer på henne, ville det være nok for henne å føle at hun er viktig for deg.

# 4 Rengjør. Bor du med kjæresten din? I så fall er oddsene hun hopper med glede hvis du rydder opp rundt huset mer. Du jobber begge, dere har begge lange dager, og gjett hva? Ingen liker å lage retter, mopping, støv, eller rydde ut kitty-kullet. Så hvorfor ikke bite kulen, få litt brownie poeng, og begynn å gjøre noen oppgaver uten at hun må spørre deg?

# 5 Vær romantisk. Ikke bekymre deg, hun forventer ikke at livet ditt skal bli til en slags Nicholas Sparks-roman, spesielt fordi de vanligvis slutter i en død, eller noe forferdelig skjer! *, Men hun vil ha romantikk i livet hennes. Selv om hun sier hun ikke, stol på meg, gjør hun det.

Ta med hjem overraskelsesblomster en gang til, lag middag, kjør et boblebad for henne, gå en sen kveldstur på stranden, eller gå for en romantisk kjøretur som lytter til gamle klassikere som Sinatra og Billie Holiday. Å gjøre dette får deg tonnevis av sexy brownie poeng, og hun får til å skryte til vennene sine om å ha verdens beste kjæreste. Vinn, vinn! [Les: 25 romantiske ideer for å få henne til å smelte]

# 6 Se campy TV-programmer med henne. Hun vet at hun ser dårlig eller stereotypisk flippende TV-programmer. Har jenta din alltid satt gjennom en fotballkamp, actionfilm eller noe med Seth Rogen i det? Deretter kaster hun et bein og vurderer noen av hennes plukker.

Se på reruns av Sex og City, The Hills, Jerseylicious, Gilmore Girls, Gossip Girl eller America's Next Top Model og drar deg til filmer som The Fault in Our Stars, vil få henne til å gå ballistisk med glede. Hvem vet, du kan ende opp med å nyte det, eller i det minste vil du ikke være for bak på popkulturen.

# 7 Cook henne frokost. Jeg ga deg en enkel en - jeg sa ikke engang middag! Kvinner elsker en mann som kokker. Det er bare noe om det. En kjæreste en gang tilberedt pannekaker til frokost etter den første natten jeg hadde sovet over. De ble helt brent på utsiden og grøtaktig i innsiden, og jeg spiste dem allikevel. Hvorfor? Fordi det var den søteste, mest romantiske tingen han kunne ha gjort. Selv om måltidet ditt er en flop, vil hun elske deg for å prøve.

# 8 Heng med venner og familie. Det er ikke noe mer off-putting enn en kjæreste som er helt villig til å være sosial. Det setter kjæresten din i en vanskelig posisjon med både familien og vennene sine. Uansett hvor mange fine historier kjæresten din forteller om å forsøke å dekke baksiden din, vil du aldri se disse menneskene til slutt få dem til å tro at du er en egoistisk jerk. Don ikke være fyren for kvinnen du elsker.

# 9 Gi henne en Hollywood-kyss. Hver jente trenger å oppleve minst 3 Hollywood Kisses i hennes liv. Hvordan gjør du dette? Det er tre alternativer for Hollywood-kysset, alt fullt utførbart for deg!

Valg 1. Kyss henne i regnet. Hvor veldig romantisk! Vil du gjøre dette flyet enda varmere? Prøv å skyve henne opp mot siden av en bygning eller et tre og lidenskapelig plante en på henne.

Alternativ 2. WWII-kysset. Mens noe med "verdenskrig" i tittelen ikke utelukkende lover romantikk, er dette sikkert å tilfredsstille. Følg drakten på det klassiske V-J Day-bildet av Alfred Eisenstaedt av en sjømann som kysser en kvinne i Times Square, griper henne i midjen, bøyer henne over og planter en stor på henne.

Mens kvinnen i bildet ikke var fornøyd med det tilfeldige kysset, vil kjæresten din være. Hvorfor? Itâ € ™ s ekstremt romantisk å vise dine følelser så bra i offentligheten.

Alternativ 3. Midtkampen kyss. Har du noen gang blitt så riled opp mens du kjemper for at du bare har villet rive på klærne og gi inn i varmen i øyeblikket? Gjør det, men bare hvis du kjemper om noe trivielt! I stedet for å argumentere for hvorfor du forlot setet opp eller hvorfor hun hogger fjernkontrollen, gå opp til henne og gi henne et langt, lidenskapelig kyss som sikkert kommer til å ende i noen varme og tunge kjærlighet. [Les: 12 idiotsikker kyssetips for å få henne svak i knærne]

Jenter ber om mange ting fra menn, så la oss si at selv uten alle disse forslagene, gjør du en god jobb. Du setter opp med vår PMSing, lukten av neglelakk, vår besettelse med YouTube-skjønnhetsguruer og vår sminkesamling. Med litt romantisk pick-me-up, er du sikker på å ytterligere dra nytte av kjæresten din og deg selv.

Om jenta din føler seg eller hun er bare hennes vanlige gamle selv, gi noen av disse tipsene en prøve. Disse søte lille bevegelsene kan være nøkkelen til å få henne til å bli forelsket i deg igjen!

Populært emne