Ashton Kutcher tar på seg fedskap? "Det er episk!"

Innhold

Mila Kunis og Ashton Kutcher kan vel være de peneste foreldrene noensinne, men hvordan går det med baby Wyatt? "Helt fantastisk!" Raves hennes starstruck pappa ...

Snarere ser det ut til at to og en halv mennsstjerne Ashton Kutcher bare ikke kan slutte å guske om sin nyfødte datter, den fire måneder gamle Wyatt Isabelle.

På The Ellen Show nylig, avslørte Ashton at han og partneren Mila Kunis bucking Hollywood-trenden for et team av nannies, og i stedet ser etter Wyatt selv. "Mila er en utrolig mor," sa han og kalte Wyatt "fantastisk".

Denne uken han poppet opp på Kyle og Jackie O radio show i Australia, dele flere lykkelige utklæringer av kjærlighet. Av farskap, sa 37-åringen Ashton: "Det er episk. Det største privilegium livet har å tilby. Jeg er målløs."

Heldigvis fant han noen få å fortelle denne søte historien. "Det første jeg gjorde da hun ble født var, jeg ringte foreldrene mine og jeg ba om unnskyldning fordi jeg skjønte hvor mye de bryr seg om. Jeg tror ikke du vet det før du har et barn ... det er fantastisk. "

FÅ OPP MED DE NESTESTE RIKTIGE CELEB FOTOENE

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar