Ashley Walters På Hans Motivasjon Motivasjon: Forfengelighet

Fra turné med så Solid Crew til å opptre en storm i roste show som Toppjente, Ashley Walters har levd et travelt liv, men hvordan bidrar det til en så hektisk timeplan for hans generelle kondisjon?

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Jeg vil gi meg en seks, fordi fokusering er ganske vanskelig i jobben min. Jeg har noen gode øyeblikk som utfordrer meg selv fysisk - vanligvis i forberedelse til roller - men det slipper av etterpå. Siden jeg kom inn i 30-årene, har jeg blitt vanskeligere å miste vekt og komme tilbake til min fysiske topp.

Hvordan trener du når du er på vei?

Jeg har nettopp filmet i Wales, og det har ikke vært mange dager å gjøre det vanskelig, og det går opp klokken 6 og tilbake klokka 8.00 - det er som, "Vil jeg virkelig gå på treningsstudioet nå?" På et av de få hviledager vil jeg prøve å passe i en løp, svømme eller treningsøkt, men det har ingen reell effekt fordi jeg ikke gjør det regelmessig nok.

Hva gjør du for å motivere deg selv?

Det er forfengelighet! Jeg konkurrerer med mennesker i god fysisk form. Hvis jeg tar av min topp ved siden av dem, og de kan handle så vel som meg, kan de få en bedre sjanse for en rolle, så jeg prøver å sørge for at jeg har alle boksene merket. Når jeg går til Ibiza, vil jeg føle meg komfortabel med å ta min topp på stranden. Min kone aksepterer meg, men jeg vil fortsatt presse meg selv.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Jeg kunne sitte der og gå "Å være skuespiller betyr at du ikke har tid til å fokusere på treningen din fordi du ikke kan kontrollere miljøet ditt," men du har noen strålende skuespillere som handler om helse og fitness. Men hvis du har en fem til fem jobb, vet du alltid hvor du skal jobbe og når du kommer hjem, slik at du kan planlegge kveldene dine. Men i jobben vet jeg ikke hva som skjer fra en dag til den neste. Å forsøke å passe et regime inn i det er ganske vanskelig. Jeg har også åtte barn, så kanskje ikke å ha åtte barn ville ha gjort det litt lettere for meg også ...

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Ingenting, for å være ærlig - Jeg har gjort mange forskjellige typer trening og så anstrengende og hardt som de kan være på den tiden, jeg elsker alltid å ha den utfordringen. Det er som et stoff i seg selv - blir presset og se hvor langt du kan gå, så jeg har aldri skilt bort fra det.

Ashley Walters vil være i samtale på Southbank Center's BAM - Being A Man festival den 25. november. BAM, en festival som utforsker maskulinitet i det 21. århundre som går fra 25. november til 27. november. Besøk southbankcentre.co.uk/bam for mer informasjon.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar