Asexual People: Hva er det for dem i Dating World

Har du noen gang lurt på hvordan det ville være å være i dating verden uten å ha seksuelle følelser eller ønsker? Slik gjør aseksuelle mennesker det.

For de fleste av dere kan ideen om at noen har helt null seksuelle følelser eller ønsker for begge kjønn, kunne være tankegang. Imidlertid er det mange aseksuelle mennesker der ute som står overfor denne virkeligheten hver eneste dag.

Hva er aseksuell?

En aseksuell er en person som ikke har noen ønsker eller følelser av seksuell natur. Nei, dette er ikke seksuell orientering som biseksuell eller homoseksuell. Dette betyr bare at de ikke er seksuelt tiltrukket av noen, uansett deres kjønn. Imidlertid er det aseksuelle mennesker som kan bli romantisk tiltrukket av noen og egentlig vil ha en fullstendig relasjon.

De ønsker et forhold og nærhet involvert i et romantisk forhold. De føler seg aldri som de vil ha sex med den andre personen. De blir aldri "slått på" av noen. Den varme, prikkende følelsen nede under det seksuelle folket føler når de går ut med noen, skjer bare ikke for aseksuelle mennesker. [Les: Panromantisk aseksuell - Hva er det og hva det ikke er]

Dating for en aseksuell

Som du sannsynligvis kan forestille deg, kan dating-scenen for noen som dette bli litt komplisert. Når du ikke kan uttrykke et seksuelt ønske om noen andre som ikke er aseksuelle, hvor sannsynlig er den andre personen å holde seg fast?

Selv om ikke alle aseksuelle mennesker vil være i et forhold, er det mange av dem som vil ha alt som et forhold tilbyr - barn, familie, støtte. Bare uten all sex. Som du kan forestille deg, kan det være vanskelig for dem å gjøre uten å danse en annen aseksuell person. Her er hva det egentlig er for aseksuelle mennesker i dating verden i dag.

# 1 Enlig. Asexualitet utgjør kun ca 1% av befolkningen. Dette betyr at de faktiske sjansene for at noen finner en annen aseksuell person som de kommer sammen med og vil bruke for alltid, er nesten slank til ingen.

Dette fremkaller følelser av ensomhet når en aseksuell person leder ut i datingverdenen. De føler seg alene i den forstand at de ikke er seksuelt tiltrukket av noen, men de ønsker å date. Det er ensomt fordi de føler at ingen andre forstår dem. [Les: Å føle for alltid alene? 13 trinn for å føle seg elsket igjen]

# 2 Falsk. Mange aseksuelle mennesker føler seg bare falske når de er i dating verden. Mens noen kan være interessert i et romantisk forhold, er det de som ikke bryr seg om noe intimitet i noen form med andre mennesker.

Men de dateres fordi det er forventet av dem i dagens samfunn. Dette fører dem bare til å late som de er interessert. La dem føle seg falske for å gjøre det.

# 3 Folk har det vanskelig å forstå. Sannsynligheten for at en aseksuell person finner og deretter daterer en annen aseksuell person, er bare veldig lav. Dette betyr at de daterer seksuelle mennesker som bare ikke forstår hvordan de ikke er seksuelt tiltrukket av noen.

De sitter og stiller spørsmål og føler seg fornærmet når en aseksuell person ikke vil få dem til å være nakne etter noen få datoer. Dette er ikke bare vanskelig på den andre personen, men også for den aseksuelle personen. [Les: Kompromiss i forhold: Hvordan gi uten å miste]

# 4 Tilsynelatende ensidig. Mange potensielle partnere av aseksuelle mennesker føler at forholdet er ensidig fordi de er de eneste som er interessert i sex. Men sannheten er at det er aseksuelle mennesker som virkelig bryr seg om og verdsetter deres forhold. De kan ikke hjelpe det faktum at de ikke vil ha sex med sin partner.

Den aseksuelle personen kan gjøre alt perfekt og være den beste partneren som noen kan ha, men hvis den andre personen føler at siden de er den eneste seksuelt tiltrukket personen i forholdet, er de den eneste personen som bryr seg. Det kan være vanskelig for begge mennesker i et forhold.

# 5 Hurtig. Det er ikke lett å være aseksuell og være i forhold til en seksuell person. Begge partiene blir skadet forferdelig mye. Den aseksuelle er skadet av den seksuelle persons manglende evne til å forstå hvorfor de ikke vil ha sex med dem.

Og den seksuelle personen er skadet fordi de ikke tror at de er "sexy" eller "varme" nok for sin partner, og det er derfor de ikke vil sove med dem. Det er en skadelig sirkel når de daterer noen som ikke kan eller ikke forstår. [Les: Sexløs forhold - Er kjærlighet nok til en lykkelig etterpå?]

# 6 Utilfredsstillende. Aseksuelle mennesker er ikke fornøyd gjennom kjønn som de fleste andre mennesker. De er fornøyd hvis de finner noen som aksepterer dem og ønsker å tilbringe tiden med dem. Men når de ikke finner noen som forstår dem, fører det til mange følelser og misnøye.

De er også vanligvis utilfredse fordi ikke-aseksuelle mennesker tror at alt som trengs for et lykkelig og tilfredsstillende forhold, er seksuelle handlinger. De vet ikke hvordan man mentalt tilfredsstiller noen slik aseksuelle mennesker trenger.

# 7 Forvirrende. Dette er for både mennesker i forholdet og ikke bare de ikke-aseksuelle menneskene.Akkurat som seksuelle mennesker har det vanskelig å forstå konseptet om en aseksuell å ikke være i stand til å føle seg seksuell tiltrekning, er aseksuelle mennesker like forvirrede som hvorfor seksuelle mennesker vil ha sex så ille.

For de fleste av dem er ideen om en "slå på" ikke noe de får i det hele tatt. De har ingen anelse om hvordan det føles eller selv om det er ekte. De er like forvirrede av dine ønsker som du er av deres. [Les: Noen tror sex er overvurdert, men andre gjør ikke]

# 8 Irriterende. De fleste tror at aseksuelle mennesker ikke har funnet den rette personen ennå, så de prøver og "fikser" dem. En aseksuell intervjuet gjennom Thought Catalog uttalt at den verste delen av dating som en aseksuell er at alle prøver bare å fikse dem, og blir så fornærmet når de ikke kan.

Folk tror de er spesielle og kan "fikse" en aseksuell persons evne til å føle seg seksuell tiltrekning, men de kan ikke. Å ha dette gjort igjen og igjen er en av de mest irriterende tingene om å danse for en aseksuell.

# 9 Opplysende til tider. Å være en aseksuell person i datingverdenen er opplysende noen ganger. De innser bare hvor mange mennesker ikke vet hva aseksualitet er. De lærer også at bare fordi noen vil ha sex, betyr det ikke at de ikke vil danse en person som ikke gjør det.

Læringsprosessen som går sammen med dating når du er aseksuell er en veldig interessant opplevelse. De er i stand til å oppdage alle viktige aspekter ved et forhold - utenfor kjønn. [Les: Emosjonell modenhet: 13 ledetråder å vite om noen har det]

# 10 Samlet givende. På slutten av dagen kan dating for aseksuelle mennesker være den mest givende prosessen de noensinne vil tåle. Visst, det er vanskelig, og de vil mest sannsynlig mislykkes i mange av deres forhold til ikke-aseksuelle mennesker på grunn av forskjellene deres.

Men når de finner den personen, aseksuell eller ikke, som ønsker å tilbringe resten av livet med dem, uansett hva, er det verdt alle de kampene og motgangene de har gjennomgått. Seksuelle mennesker har belønningen av å elske noen for hvem de egentlig er, og forlater alle seksuelle lyster og følelser ut av veien.

[Les: Identifisere med grå aseksualitet i en verden av sex]

Bunnlinjen er en aseksuell i dating verden i dag er vanskelig. Men når de finner noen-aseksuell eller ikke-som aksepterer dem og elsker dem uansett hva, er det enda mer givende.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar