The Art of Storytelling i et forhold

Historie er ikke bare et barns tidsfordriv. Det er en avtale produsent i et perfekt forhold. Lær mer om kunsten til perfekt historiefortelling med disse tipsene.

Perfekte historier er så vakre, er de ikke?

En flott historie er en lett rømning i et eventyr der alle problemene kan forsvinne med en sang, hver mørk time er ingenting annet enn et svakt øyeblikk, og perfekte endinger er bare sider unna.

[Les: 30 spørsmål for par for å holde gnisten i live]

Jeg har en bekjennelse å gjøre her.

Hver gang jeg ser en animasjonsfilm, gleder jeg meg til en perfekt setting.

Og ingenting gjør meg lykkeligere enn å høre de vakre ordene helt i begynnelsen av en film, en beroligende stemme som begynner med å si "Når en tid" er

Første gang jeg ser på en film som Shrek, går tankene mine i fredelig ro og uansett hva som skjer neste, kan jeg nesten være sikker på at jeg vil elske resten av filmen.

Og det er fordi fortellerne bak filmen visste bare hva som trengs for å fange publikum.

Og det er en vakker historie fortalt på en perfekt måte.

[Les: Hva er pillow talk og hvordan kan du gjøre det bedre?]

Forstå kunsten i fortellingen

Storytelling gir gode eventyr, men hva med i virkeligheten, og hva med i våre relasjoner?

Å lære historien om fortellingen kan forbedre kommunikasjonen i et forhold og gjøre forholdet mye mer spennende.

De fleste par som ikke vet hvordan man forteller en historie, er den riktige måten som kjedede par som ikke har noe interessant å snakke med hverandre. Tross alt, hvis partneren din ikke kan si noe på en interessant måte, er det ikke gøy å høre på det, er det?

Lære kunsten å fortellere

Historiefortelling trenger ikke alltid å dreie seg om farfete historier. I et forhold er historien om kunsten å formidle kunsten. Hvordan du forklarer noe for partneren din, gjør forskjellen mellom en interessant elsker og en kjedelig. [Les: Hvordan bedre kommunikasjon i et forhold]

Når du snakker om noe i det hele tatt med din elsker, prøv alltid å uttrykke hva du må si fra partnerens synspunkt. Din partner har ingen anelse om hva du har tenkt å si. Så når du sier noe, start helt fra begynnelsen, selv om du allerede vet den spennende enden av historien.

Donâ € ™ t noensinne hoppe detaljer eller la din partner forvirret midtveis. Ved å rusle gjennom anekdoten din eller hoppe over interessante detaljer, vil du ikke kjedelig din partner på kort tid, eller din partner vil bare vente på at du skal fullføre historien slik at de kan gjøre noe viktigere.

Den riktige måten å dele dine erfaringer med i livet

Forklare noe for partneren din ved å gå inn i detaljene, gjør historien mer interessant og morsomt å høre på. Tross alt, ved å forklare det bra, er det ikke bare å si hva du gjorde, du involverer partneren din i den opplevelsen du nettopp hadde.

I stedet for bare å prøve å formidle en ide, prøv å gjøre det interessant og spennende for den personen som lytter til den.

I et forhold, når du lærer å se på ditt eget liv fra partnerens perspektiv, begynner du å få din partner til å være involvert i alt du gjør. Og når du gjør det, har hver samtale begge begynt å føle seg levende og spennende.

Og selv om dere begge skal tilbringe en langhelg med hverandre, trenger dere ikke å bekymre deg for vanskelige stillinger eller kjedelige øyeblikk hvor dere begge sitter vekk fra hverandre, gjør dine egne ting bare for å holde dere opptatt . [Les: 15 grunner til at de fleste par blir lei av sitt forhold]

Storytelling og ditt kjærlighetsliv

Storytelling i romantikk kan brukes på flere måter enn bare å snakke om hverandres dag. Du kan involvere det i alt du gjør sammen. Det gjør alt mer spennende, det er å snakke om fremtiden, være romantisk med hverandre, fantasere seksuelt i sengen eller dele gamle minner.

Har du noen gang kommet over par som sier at de ikke kan bruke mer enn et par timer med hverandre på en strekk fordi de ikke vet hva de skal snakke om?

Sannolikt er de de som ikke kjenner til fortellingene. Lær å uttrykke deg selv på den riktige måten, ta tid for å hjelpe partneren din til å forstå tankene dine tydelig, og begge vil ha et perfekt, lykkelig forhold. [Les: 25 emner å snakke om i et godt forhold]

Konfrontasjoner og fortellinger

En av de bedre aspektene ved fortellingen er måten du kan bruke den på å konfrontere problemer i forholdet ditt. I stedet for å konfrontere hverandre eller starte et argument, kan du bruke storytelling til å uttrykke hvordan du føler uten å gjøre uttrykket virker konfronterende.

Hvis du har et problem med partnerens oppførsel, snakkes det tilfeldig om en annen person som deler det samme irriterende trekket som partneren din har. Ikke gjør din partner klar over at du er indirekte snakk om dine egne liv. Ved å forklare hva du har i tankene om den aktuelle oppførselen fra en tredje persons synspunkt, ville partneren din være mer villig til å lytte til deg og prøve å forstå hva du må si fra ditt synspunkt.Ved å gjøre historien interessant og uttrykke tankene dine klart, vil partneren din forstå ditt sinn bedre uten å føle at de blir plukket på eller konfrontert. [Les: Den perfekte måten å kjempe rettferdig i et forhold]

Si, hvis partneren din var veldig lat, snakk om en annen venn av deg som er lat. Ved å gjøre det, i stedet for å konfrontere partneren din og komme inn i et argument, kan du hjelpe dem å forstå visningen uten å peke på dem.

En annen flott måte å bruke historien i en konfrontasjon er å snakke om et annet pars forholdsproblem. Forklar det andre parets historie i detalj og spør din partner hvordan de tror at paret burde ha håndtert det, og dele dine egne meninger også. Ved å forklare hverandres synspunkter på hvordan man skal håndtere en situasjon, vil dere begge kunne kommunisere og forstå hverandre bedre.

Bygg din egen eventyr

Storytelling er den perfekte måten å veve historier som vil holde forholdet spennende og morsomt. Det gjør hvert øyeblikk dere begge tilbringer sammen mer interessant.

Snakk nå og da om fremtiden for forholdet og forestill deg hvordan dere begge vil tilbringe livet sammen år fra nå. Det vil definitivt være morsomt og verdt en romantisk latter. Og viktigst, det vil hjelpe dere begge til å bygge en bedre følelsesmessig forbindelse med hverandre. [Les: Perfekte ting å snakke om i et perfekt forhold]

7 ting å huske mens storytelling

Historien om fortelling tar tid å mestre. Men så lenge du husker disse hovedpunktene, bør du finne det mye lettere å lage perfekte historier selv ut av de mest kjedelige forholdene.

# 1 Start frisk. Se alltid på bildet som et tomt skifer med ingenting på det. Når du sier noe til din partner eller noen andre, må du huske at de ikke har noen anelse om hva du snakker om.

# 2 Vær levende. Gå inn i detaljene og skaff et interessant bilde for din partner å se. Forklar scenariet først slik at de mentalt kan se bildet du snakker om. Det gjør alltid en historie som synes mye mer interessant.

# 3 Har tid til det. Historiefortelling er ikke noe du kan bruke hele tiden. I et forhold er det en romantisk kunst som bringer dere nærmere. Men på samme tid tar det seg tid å forklare noe i form av en historie. Så hvis dere begge har det travelt, unngå fortellinger. Du vil bare ende opp med å høres irritabel.

# 4 Vær interessant. Gjør historien interessant. Du trenger ikke å legge til en god dose hvite løgner til det, men avhengig av partnerens liker og misliker, legger du vekt på aspekter som partneren din vil gjerne høre mer om. [Les: 25 forholdsregler for vellykket kjærlighet]

# 5 Hjelp din partner å forholde seg til den. Med mindre du kan hjelpe partneren din til å forholde deg til hva du har i tankene, vil det du sier alltid ende opp med kjedelig partner. Tenk på partnerens perspektiv og prøv å visualisere det fra deres synspunkt når du sier noe.

# 6 uttrykk. Ord er bare halvparten av samtalen. Den andre halvdelen som fullfører en god samtale er dine uttrykk. Vær uttrykksfulle mens du prøver å si noe og sørg for at du gestikulerer også.

# 7 La spenningen vise deg. Spenningen er smittsom. Så hvis du føler deg glade for å dele det du har i tankene, må du sørge for at du viser spenningen og entusiasmen. Det hjelper din partner å føle det du føler for øyeblikket og oppleve historien din bedre.

[Les: 9 forholdsfaser som alle par går gjennom]

Neste gang du leser en eventyr, vær oppmerksom og du skjønner hva som gjør det så interessant. Tross alt er en historie bare like god som den er uttrykt. Og historiefortelling er en vakker kunst, en som kan gjøre alt du sier spennende, interessant og bare vakkert!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar