Arnold Oceng deler sin hemmelighet for å bli pumpet for toppløse scener

Innholdsfortegnelse:

Arnold Oceng deler sin hemmelighet for å bli pumpet for toppløse scener - UNDERHOLDNING 2023
Arnold Oceng deler sin hemmelighet for å bli pumpet for toppløse scener - UNDERHOLDNING 2023
Anonim

Arnold Oceng er en å se på. Den hardt arbeidende skuespilleren har hatt en rekke stand-out svinger i anerkjente filmer som Et Storbritannia og Den gode Lie, samt å stjele hver scene han var inne i Brorskap. Men hans siste rolle som virkelighetsbokser Ayub Kalule i Den største mannen er hans tøffeste ennå. Hvordan gikk han opp til utfordringen, og hvordan har det påvirket hans generelle kondisjon og helse?

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Jeg vil si at jeg er en åtte / åtte og en halv - jeg føler at jeg er i beste form av livet mitt. Jeg var ikke virkelig i trening - jeg var atletisk, men jeg var ikke aktiv i treningsstudioet så mye som jeg ønsket å være, og det tok en film som Den største mannen for å få meg til å gå tilbake til treningsstudioet. Det fikk meg til å bli forelsket i trening.

Hva gjør du, fitness-klokt?

Jeg kan ikke engang lyve for deg, jeg trener ikke aktivt akkurat nå fordi jeg er ferdig med filmen. Da jeg filmet, ville jeg være i treningsstudioet med min personlige trener å gjøre boksøvelser, jobbe på padsene, komme på posene og deretter gjøre litt hjerte for å holde blodet pumpe. Etterpå vil vi gjøre omtrent en times sparring, arbeide med teknikk, og det handler om det. Det var hver dag. Da, fordi det er mange shirtless scener, ville jeg olje brystet mitt og gjøre noen press-ups eller pumpe noen vekter rett før handling så jeg så litt fyldigere. Men jeg har litt av en velfortjent pause for øyeblikket. Jeg har bestemt meg for å gi meg selv til jul for å bare slappe av.

ANBEFALT: Carl Froch's Boxing Workout

Hva gjør du for å motivere deg selv?

Jeg vil beholde kroppen jeg har, før den går. Jeg jobbet veldig hardt på det, og jeg planlegger å fortsette med boksing fordi jeg liker det. Ingen ekte kamper skjønt. To grunner: en, jeg er en kylling, og to, jeg vil ikke ødelegge min pengemaskin, ansiktet mitt …

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Ingenting, for å være ærlig - Jeg har gjort mange forskjellige typer trening, og så hardt som det kan være til tider, elsker jeg den utfordringen. Det er som et stoff, blir presset og ser hvor langt du kan gå, så jeg har aldri skilt bort fra det.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Jeg trengte en grunn til å gå tilbake til treningsstudioet - det presset, et incitament til å trene, og denne rollen var perfekt. Jeg gjorde mye forskning på tegnet, og jeg kjøpte et hoppetau, fordi jeg tenkte: "Jeg gjør en boksfilm, så jeg må ha den hoppende montagen. Det må være minst en scene hvor jeg skal hoppe over. "

Et Storbritannia er i kinoer 25. november, Brorskap er tilgjengelig på DVD 26. desember (pre-order på amazon.co.uk) og Den største mannen vil bli utgitt neste år.

Populært emne