Tar du ham tildelt? Sjekklisten å vite for sikker

Tid til å sjekke dere, damer! Selv de sunneste forholdene trenger en checkup hver så ofte. Her er 10 tegn du tar ham for gitt.

Du er en veldig fin fyr. Slik du ser det, virker alt som er helt riktig og perfekt. Han ser ut til å være rundt når du trenger ham, og han elsker å laviske sin oppmerksomhet på deg. Men et eller annet sted underveis, hører du en liten stemme inni som forteller deg at han er den som gjør alt å gi, og du tar bare?

Selvfølgelig er det aldri lett å fortelle fordi alle elsker litt oppmerksomhet. Og du ville aldri vite hvor balansert forholdet ditt er før en av dere begynner å holde tilbake på å gi og ta.

Har kjæresten din tilstått at han føler seg som muldyr i forholdet, hvor han gjør alt hardt arbeid, og du svarer bare med brede griner?

Det kan alle være bra og godt i forandringsstadiet av et forhold, men hvis du virkelig bryr deg om mannen din og ditt forhold, husk at et forhold er en toveiskanal. Og den eneste måten det lykkes og vokser på, er hvis dere begge spiller like stor rolle i å pleie romantikken.

10 tegn for å vite om du tar mannen din for gitt

Hvis du vil få et ærlig svar, spør et oppriktig spørsmål. Her er noen telltale tegn du ikke gir din fyr den tid og oppmerksomhet han fortjener.

Hvis du tror du gjør en eller alle disse tingene, ikke svett det! Hvis du bryr deg nok til å bekymre deg for det, bryr du deg nok til å fikse det. Så, uten ytterligere ado, la vi telle ned måtene du kanskje har gjort ham til skade. [Les: 16 måter å vise din takknemlighet for noen du elsker]

# 1 Du ignorerer meldinger. Det kan ikke virke som en stor avtale, men det kan være et tegn på noe større. Hvor lenge tok det deg til å svare på meldingene sine da du begynte å danse? Selvfølgelig endres ting, men det er viktig å prøve å holde noen ting konsekvente.

Ingen liker å bli hengende. Det er en sprø følelse å sende en melding, og så finn deg selv med en tom skjerm i flere timer. Vi har alle vært der før på et tidspunkt i et forhold.

Hvis du er lovlig opptatt, bare si det. "Crazy dag på jobb, snakk snart" * Kissy face, kissy face * meldinger kan virkelig gå langt og ta bokstavelig talt sekunder av tiden din. Ikke bruk denne typen meldinger for mye, men husk at i alle situasjoner er nesten alt bedre enn ingenting. [Les: 15 grunner til at du kjeder deg med ditt forhold]

# 2 Du kan ikke be om unnskyldning. Hva er viktigere: ditt ego eller ditt forhold? Det er lett å bli fanget opp i ideen om å "vinne" kamper og glemme hva som er veldig viktig. Hvis du vet at du har feil, må du slå opp. Prøv å komme ut av vane med å leve i øyeblikket og begynne å tenke på fremtiden.

Ingen liker å svelge sin stolthet, men vær fokusert på veien fremover. Hvis du vil opprettholde et sunt forhold, vær åpen, ærlig og klar til å innrømme dine feil. Sett boksehanskene og begynn å lytte.

# 3 Hans mål er utenfor din radar. Hvor ser du deg selv om et år? Hva med fem år? De fleste av oss har endeløse lister over mål og ambisjoner. Kjenner du hans? Når du forestiller din fremtid, hva gjør han?

Hvis du virkelig skal ha en fremtid sammen, må du tenke på ham og hans behov. Hvis målene dine ikke er kompatible, er det på tide å ta et stort skritt tilbake og avgjøre hvor realistisk dine fremtidige planer er. Uansett hva, hold kommunikasjonslinjene åpne. Bli kjent med ham bedre og lær om drømmene sine. [Les: 15 regler for å være en god partner i forholdet]

# 4 Han er ikke den første personen du forteller. Tenk på det morsomste du så denne uken. Husk tilbake til de beste nyhetene du har hørt hele måneden. Hvem var den første personen du ønsket å fortelle om det? Hvis du ikke dør for å ringe ham for å dele hver eneste liten bit av spennende, skremmende eller morsomme nyheter, er noe oppe.

Spør deg selv dette: Hvem er den første personen du vil spyle bønnene til? Hvis han ikke er i forkant med tankene dine, kan det være et større problem for hånden.

Det er viktig å være uavhengig og ha vennskap, men det er like viktig å opprettholde en sterk forbindelse med ham. Til slutt er denne forbindelsen bygget på alle de små, hverdagslige delte opplevelsene. [Les: Er du fusk? 8 tegn på at du ved et uhell gjør det!]

# 5 Du tar ikke vekten din. Alle elsker å bli behandlet som en prinsesse, men tro det eller ej, ingen av oss er egentlige prinsesser. Vi er noe bedre: uavhengige, dyktige kvinner. I et balansert forhold svinger vi hverandre ut.

Han er ikke din tjener, handyman eller sukker pappa. Hvis du vil at noen skal sjef rundt, leier du en assistent. Husk at fyren din er en venn og en elsker, ikke ansatt hjelp. Husk å si takk og takk, og returner deretter favør.

# 6 Du tar ikke tid til venner og familie. Liker det eller ikke, ingen av oss bor i en boble. Vi har alle fått motbydelige onkler, rasistiske besteforeldre og gamle høyskolevenner som drikker for mye. Hvis du vil holde fyren, aksepterer han sin sirkel.

Gå til barnas bursdagsfest, selskapets piknik og feriedinners. Det er ikke en oppgave, det er en gitt.Hvis du skal være i et ekte forhold, må du leve livet ditt sammen. Dette inkluderer sannsynligvis et par ting du ikke vil gjøre. [Les: 25 må-følge forholdsregler for vellykket kjærlighet]

# 7 Du er clueless om romantikk. Du vet sikkert hva du liker. Du kan til og med få på ryggen om ikke å være romantisk nok, men er du romantisk? Romantikk handler ikke bare om roser og sjokolade- og vognritt gjennom parken. Poenget med romantiske bevegelser er å få den andre personen til å føle seg viktig og elsket. Du kan gjøre det for din fyr.

Altfor mange kvinner tenker på romantikk som en enveiskast, men det er et uendelig antall ting du kan gjøre for å få fyren til å føle deg heldig forelsket.

Overrask ham med billetter for å se hans fave lokale band. Damp av oppskriftsbokmerkene dine og pisk opp en fantastisk dessert for ham. Ta ham noe fint når du er ute og handle "bare fordi." Det er disse små bevegelsene som går langt i å gjøre forholdet ditt føles friskt. [Les: De 25 søteste romantiske gestene for hverdagen]

# 8 Du elsker en god monolog. Har du samtaler med jevne mellomrom, eller snakker du bare på ham? Når han snakker, lytter du aktivt eller bare venter på din tur til å snakke?

Neste gang du to er sammen, legg opp ørene dine og vær oppmerksom på hvem som dominerer samtalen. Selv om han er en stille fyr, bør du gi ham en mulighet til å dele. Spør ham åpne spørsmål. Få ham til å snakke og lære kunsten å lytte. Gjør det til en vane å gjøre regelmessige innsjekking for å sikre at du ikke dominerer alle samtalene.

# 9 Du vet ikke hvordan han tilbringer sin tid. Når er den siste tiden du spurte mannen din om dagen hans? Oppfølger du ting? Spør ham om hans hobbyer? Du trenger ikke å ha alt til felles, men det er viktig å holde kontakten. Hvis du ikke allerede har gjort det, gjør du en virkelig innsats for å lære om hans interesser. La ham plukke ut en film. Gå på et eventyr med ham.

Du vil sikkert hate noen ting, men hvis du holder et åpent sinn, er du sikker på å finne noen ting som er litt interessante. Uansett, fortsett å prøve. Lær å sette pris på hans spenning og forsøk å beholde sine interesser på radaren din. [Les: 25 måter å få din mann til å føle seg verdsatt og brydde seg om]

Selv små ting, som å spørre ham hvordan et arbeidsprosjekt går, gjør en forskjell. Vis ham du hører på ham og er ærlig interessert i det han gjør med sin tid.

# 10 Du vet ikke hvorfor du er sammen. Au. Spør deg ærlig hva du elsker om ham. Hva tiltrak deg til ham? Hvorfor er han den største fyren du noen gang har møtt? Hvis du med vennlig hilsen ikke kan svare på disse spørsmålene, har du et reelt problem på hånden din. [Les: 12 klare tegn du er den egoistiske i forholdet]

Noen ganger slutter folk bare sammen. Noen ganger kan vi bare * rote! * Bosette seg. Ikke. Selv Mr. Right vil ha noen irriterende vaner og få deg til å føle deg helt lei til tider.

Men det gode skal definitivt oppveie det dårlige. Hvis du ikke virkelig kan lene seg tilbake og reflektere over hvor heldig du er, må du seriøst revurdere fremtiden på forholdet ditt.

[Les: Hvordan være den beste kjæresten: 25 måter å forlate ham avhengige av]

Ok, damene, fess opp! Hvordan gikk det? Selv om du har en 10/10, er det ikke håpløst. Hvis du virkelig elsker din fyr og er dedikert til å gjøre alt du trenger for å holde deg sammen, er du i god form. Vi går alle gjennom travle, galte, tøffe tider, og det er greit.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar