Er du sikker på at du vil ha en baby med ham?

Du elsker ham, ja. Men hvordan kan du fortelle om han er mannen du vil starte en familie med?

Den varme og fuzzy følelsen du holder din beste venns baby, har blitt en ubestridelig, vill-en-av-din-selvmord. Du er der, på det stedet - og klar til å være en mamma.Men hold på et sekund. Se på den mannen på sofaen ved siden av deg. Ja, den litt overfylte en med ulike sokker og tomatketchup på buksene hans. Latter ukontrollert på en Takeshi's Castle re-run. Er han virkelig pappa materiale? La oss hjelpe deg med å finne ut om du virkelig vil ha en baby med din partner ...

Ikke anta

Så, kanskje du spøkte på hvor søt barna dine ville være når du først begynte å danse - men da ble han helt freaked ut da perioden var sent den gangen. Uansett om du har snakket om å ha barn eller ikke, må du ikke stresse deg selv fra starten ved å automatisk antar det verste.

Tenk på hvorfor du er med ham

Nøkkelen til å bevege seg fremover ser faktisk tilbake, og tenker på hvorfor du er sammen i utgangspunktet. Hva er det du elsker om ham? Hvis du fortsatt føler det samme, kan ha et barn være neste steg sammen - selv om dette også vil hjelpe deg med å identifisere noen spesifikke tvil.

Snakk om det

Den eneste måten å trene på om du er på samme side, snakker om hvorfor du vil ha en baby.«Sammenlign hvordan du visualiserer livet ditt som foreldre, samt snakk om hvordan du ble tatt opp og hva du tror du vil tilby barnet ditt sammen,» sier Christine Northam, rådgiver for forholdet veldedighet.

Balanse dine forventninger

Mens det ville være flott å være 100% sikker, kommer mange store beslutninger med usikkerheter.

Så tenk på noen få viktige kvaliteter du vil ha i mannen som bringer opp et barn med deg - kanskje stabilitet, tålmodighet og online dating klassiker, en GSOH? «Det er ikke slikt som den perfekte avgjørelsen - du må bare vurdere om det er flere positiver i forholdet ditt enn negativer, sier Christine.

Få råd

Hvis du har alvorlige bekymringer om han er baby pappa du leter etter - kanskje du argumenterer mye eller ikke kommuniserer godt - vurdere å snakke med en par-terapeut. Med noe hell er det noe du kan jobbe med for å starte dette nye kapittelet sammen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar