Er du fortsatt forelsket i din eks?

Innholdsfortegnelse:

Er du fortsatt forelsket i din eks?
Er du fortsatt forelsket i din eks?
Anonim

Jeg er fortsatt forelsket i min eks og kan ikke blokkere ham hele tiden. Men hva med deg, er du fortsatt forelsket i din eks? Hvordan påvirker det deg?

Exes er grunnen til at elske så meningsfylt og likevel, så smertefullt.

Exes hjelper deg med å innse hvor minneverdig kjærlighet er, og hvor mye det kan skade når kjærligheten begynner å bli dårlig.

[Les: Hvorfor har kjærlighet skadet så mye når det går dårlig?]

Hvis du har vært i mer enn ett forhold, vet du hva jeg mener.

Du kan komme over en ex, men kan du noen gang slutte å elske en ex?

Kanskje, hvis det var en stygg oppbrudd eller om det var et forhold som ikke innebar noe, kan det være veldig lett å komme over en eks.

Men hva med å komme over en eks med hvem du delte sann kjærlighet?

Kan du noen gang komme over det ex?

Er du fortsatt forelsket i din eks?

Jeg elsker fortsatt mitt ex et sted dypt inne i meg.

Jeg har alltid overbevist meg selv om at jeg ikke elsker min ex lenger, men akkurat når jeg begynner å tro at jeg helt har kommet over min eks, slipper han gjennom sprekkene i tankene mine.

Og så mye som jeg prøver å presse min exs ansikt bort fra tankene mine, kan jeg ikke unngå å slippe motstanden min og nyte det elendige øyeblikket et øyeblikk lenger. Og snart går det øyeblikket og strekker seg til en dagdrøm. Og min lykkelige smertefulle reverie bringer det med all den smerten og elendighet jeg låst i mitt hjerte, i et hjørne så dypt at jeg ikke engang kan finne den så jeg kan kaste den bort. [Les: 10 tegn på ditt tidligere forhold holder livet tilbake]

Kan man noen gang slutte å elske en gammel ekte kjærlighet?

Vi kunne danse noen andre, og vårt hjerte kan bli fylt med ny kjærlighet igjen. Og det kan også bringe alt lykke i verden. Men det betyr ikke at våre hjerter ikke er store nok til å bære gammel kjærlighet.

Kløften å helle hjertet ditt ut

Noen ganger kan du være koblet til en eks, fordi det er så mye uferdig virksomhet i luften, spørsmål som trenger å svare, ord som må sies og så mye mer. Men vi kan ikke alltid ha alt vi ønsker. Noen ganger må du slippe av kjærlighet, selv om du ikke er klar. Og det gjør vondt mest. [Les: Hvis du elsker noen, burde du noen gang la dem gå?]

Har du noen gang følt meg som å skrive til din eks, et langt brev som er fylt med smerte, forvirring og følelsene du har flasket opp i? Det gjør jeg også, men så mye som fingrene mine klør for å skrive en inderlig notat, vet jeg at det er bedre jeg ikke gjør.

Min eks har flyttet videre, og ved å gå gjennom den gamle veien igjen, åpner jeg bare hjertet mitt for flere sår å følge. Hva kan jeg få ut av å skrive et brev som uttrykker mine følelser? Mer forventning, mer forvirring og mer smerte. Hvis exen din virkelig har gått på og har vist ingen tegn på å ønske å komme tilbake med deg, er det ingenting du noen gang kan gjøre med det. [Les: Skildrer at exen din tenker på deg også]

Minner om de gamle, glade øyeblikkene

Dagdrømmer eller stargazing med tanker på din eks er en bittert vakker opplevelse. Du kommer til å huske de glade dagene og de glade tider, men likevel, hver gang du åpner øynene dine, føler du ikke noe annet enn smerte, fordi alle disse minner er ingenting annet enn wisps av tomme minner som absolutt aldri kan bli til virkelighet igjen.

Men likevel kan du ikke hjelpe deg selv, kan du? Du vil bare svømme i det havet av elendighet og smerte, for på en eller annen måte, et sted dypt inne, deler samme elendighet sin plass med en tingle av lykke. Å, ironien av exes og gammel kjærlighet og den syke humor det bringer til livet.

Du håpløst stalker din eks

Når kjærligheten til din ex bor et sted dypt i hjertet ditt, kan du ikke unngå å se etter måter å holde det levende. Du vil vite hva din eks er opp til, du vil gjerne støte på dem nå og da, og du vil berøre dem og holde dem, og dele en annen av de siste kyssene. Kan drømmer noensinne skape så mye eller minner som noen gang gjør at du savner noen så mye? [Bekjennelse: Jeg savner ham så mye, men han savner meg ikke i det hele tatt]

Du håper på en ny sjanse

Når du hører noen dårlige nyheter om din eks, eller hvis du finner ut at exen din er nå singel og klar til å mingle, håper du hemmelighet for en ny sjanse? Du vil kanskje ikke oppdatere din ex i realiteten, men i dine tanker og drømmer, maler du et vakkert bilde hvor dere begge går inn i hverandres armer i en perfekt setting og deler en varm omfavnelse som du kan føle til din kjære. [Les: Er du virkelig klar til å oppgi din eks igjen?]

Se på deg selv gjennom din ekss øyne

Blir din ekspert inn i din drøm nå og da? Våkner du deg om morgenen, føler deg så glad, og likevel så vondt?

Kjærlighet kan være så deprimerende til tider, tror du ikke?

Men la oss innse det. Så mye som vi hater elsker for de vakre minner, er det ikke kjærlighet som gjør livet usmitt for oss. Hvis du fortsatt er forelsket i en eks, er det bare fordi du fremdeles velger å holde fast på det fulle flukt fordi det gjør deg glad i det hele tatt, så mye som det gjør vondt.

Men hva med din eks? Tror du at de fortsatt elsker deg? Nesten alltid er sjansene smale og nesten ikke-eksisterende. Prøv å se på ditt ødelagte forhold gjennom din ekss øyne. De har sikkert flyttet seg inn i andre relasjoner, eller de har antatt at du har flyttet videre.Og exen din har tvunget seg til å kaste deg bort i et mørkt hull i hjertet.

Begge dere brøt av en grunn, og årsaken er ikke borte. Selv om dere begge kommer sammen igjen, kan de samme problemene som forårsaket oppbrudd, komme tilbake til dere igjen. Hvis du er nølende med å gjøre et sterkt trekk og spørre exen din igjen, kan exen din føle på samme måte.

Det viser bare at selv om det er kjærlighet i luften, er det den triste slags kjærlighet som ikke kan, og bør ikke, bli en realitet, fordi alt det tilbyr, er smerte. [Les: De 10 typer kjærligheten du vil oppleve i livet ditt]

Minner fra en eks

Jeg er fortsatt forelsket i min eks, selv om jeg ikke kan overbevise meg selv om det. På noen triste og ensomme dager, gir mitt hjerte plass til triste minner som min ekser. Og på lykkelige dager lærer mitt hjerte å ignorere det faktum at jeg har en ex. I flere dager har jeg ikke noe minne om at jeg selv har en ex.

Men når tankene til min ex kommer meg, føles det som en byrde som alltid veier hjertet mitt ned. Men som elskere av våre exes, har vi ikke annet valg enn å overse den elendige lykken våre exes gir oss. [Les: Tegn på at du opplever uberørt kjærlighet]

Minner og kjærlighet - Den evige forvirring

Tilbringende timer som drømmer om exes eller antar at vi fortsatt er forelsket i dem, vil aldri hjelpe oss. Ja, det er sant at vi elsket våre exes en gang.

Men det du og jeg må huske er at det vi nå føler er ikke kjærlighet, men det mørke, skyggefulle minnet om kjærlighet. Kjærlighet eksisterer ikke lenger. Det er minnet som gjør det magisk. Og så mye som du liker ideen om det, kan du ikke røre ved det eller holde dette minnet. Det vil ikke skape noen nye minner for deg, uansett hvor mange ganger du vri tankene rundt, fordi det bare forblir i hodet ditt. [Les: 16 tegn for å finne ut om du er klar til å være venn med din eks]

Så elsk de romantiske minner fra din eks, men ikke forvirre dem med kjærlighet. Kjærlighet har et eget liv, mens et minne, vel, det er bare en tom fotoramme, ikke sant? Kjærligheten du føler i hodet ditt for din eks, er bare et minne, med en klemme av overdrivelse og fantasi.

[Les: Måter å slutte å tenke på noen du fortsatt liker]

Så er du fortsatt forelsket i din eks? Er jeg forelsket i min eks? Ja, men bare i hodene våre og bare som minner. Så lenge du husker at det er det lykkelige minnet som gjør det magisk og ikke den ødelagte kjærligheten du opplevde, er det helt fint å elske din eks, fra et sted dypt inne i det mørke hjørnet av ditt store hjerte!

Populært emne