Er du klar for babyen din? De 6 spørsmålene til å spørre deg selv nå

Du kan få hodet rundt den følelsesmessige siden av å bli mamma - men hva med praktisk?

1. Har du gjort et sykehus testkjøring?

Selv om du allerede har besøkt sykehuset eller fødselssenteret for antenatalavtaler, bør du fortsatt gjøre en prøvekjøring av ruten for å finne ut hvor lenge reisen vil ta selv i rushtid, hvor du skal parkere og hvor du trenger å gå når du er kommet. Ikke glem å holde bensintanken fylt opp og ha masse løs forandring for parkeringsmåler og drikkemaskiner.

For informasjon om veiarbeid og trafikkork, last ned The Highways Agency's gratis iPhone-app.

2. Er du hjemme klar?

Du vil ha alt rent og ryddig, noe som kan bety massevis av nesting (men hei, skrubbe gulv er flott for å få barnet ditt i riktig stilling for fødselen) eller fullføre alle de DIY jobber.

Den superorganiserte kan skape en skiftende stasjon oppe og en nede med bomullsull, krem, kluter og bleier, og finn det perfekte stedet for å mate barnet ditt når han kommer. Sett det ut med blader, iPad eller bærbar PC, TV-fjernkontroll og musikkspiller, slik at du kan sette seg inn for lange strekker.

Det er også verdt å sette opp en online handleliste med ditt favorittforretning, så du kan få alle dine vanlige nødvendigheter levert med få klikk.

3. Har du fullført fødselsplanen din?

Ting vil ikke gå akkurat til plan, vi kan love deg det. Men selv om ting endres under arbeidet, er prosessen med å skrive en plan nyttig, da det kan hjelpe deg med å trene (rolig!) Hvordan du føler deg om dine fødselsvalg.

Hold det så nær en side på A4 som mulig, gjør flere kopier og vurder laminering, så det er mindre sannsynlig å bli revet.

4. Er din fødselspartner forberedt?

Spørsmål: Er mannen din sannsynlig å svette ved blikket av blod? Hvis svaret er ja, tenk på å ha noen andre som fødselspartner mens han svinger om å endre musikken og gni ryggen din.

Og om du velger din mann, mamma eller beste venn, snakk gjennom dine smertelindringspreferanser, håp og frykt, og hva du vil hvis det kommer til inngrep. Du må sørge for at fødselspartneren din kan kommunisere dine ønsker til medisinsk personale hvis du ikke klarer det.

5. Vet du hvordan alt fungerer?

Du har kjøpt kit, men det er ikke før du har åpnet boksen, plugget den inn og testet den at du vet hvordan du bruker den. Øv på å åpne og kollapsere barnevognen din og prøv på barnesøylen din - å jobbe disse tingene ut når du er trøtt og har en gråtende baby, er aldri en god idé.

Det samme gjelder nattlys, mobiler og babymonitorer.

6. Har du planlagt kunngjøringen?

Når barnet ditt er født, vil du spre nyheten. I stedet for å måtte bla gjennom hele kontaktlisten din og sende individuelle tekster, opprett en venn og familie-gruppe på telefonen, så du kan bare sende en kunngjøring.

Eller utarbeide et utkast til e-post, så alt du trenger å gjøre er å fylle ut babyens detaljer, legge ved et bilde og send.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar