Løsner du en venn eller bare går bort?

Tror du at du virkelig mister en venn, eller er det andre hemmelige grunner bak hvorfor dere begge driver? Finn den virkelige sannheten her.

Noen gang lurt på hvorfor vi holder fast med bestemte venner og hvorfor vi driver bort fra andre? Lurer du på hvorfor du mister en venn, selv om du prøver å holde fast på den vennen? De sier at vennskap er ubøyelig, lojal og et band som holder oss sammen for livet. Men hvor sant er det egentlig?

[Les: 10 typer venner som kan ødelegge livet ditt]

Sannheten bak å miste venner og drive bort

Alle av oss har spesielle minner med venner.

Og de er fortsatt en del av samtaler nå og da.

Men hva skjedde med de beste vennene du delte med så mange glade tider gjennom årene?

Du kan kanskje huske de fleste navnene sine, og du kan være i kontakt med en håndfull av de gamle vennene dine. Men forholdet ditt er ingenting som det en gang var.

Og uansett hvor mye du vil nekte at du har spilt fra hverandre, kan du ikke skjule det faktum at vennskapet ditt med en god venn bare ikke er som det pleide å være før.

Du kan snakke med dine beste venner nå og da, men forbindelsen slutter der. Alle av oss slutter vennskap nå og da, og vi kan aldri virkelig forstå den virkelige grunnen til hvorfor.

Hvorfor velger du bestemte venner og unngår noen andre?

Du kan anta at du velger vennene dine basert på kompatibilitet eller deres natur, men i virkeligheten er årsakene langt mørkere enn du tror.

Hvorfor venner virkelig mister hverandre

Hvorfor tror du at du har dratt bort fra en venn? Tror du at din beste venn begynte å unngå deg uten grunn i det hele tatt?

Den største grunnen til at venner mister kontakten med hverandre, eller unngår hverandre, er fordi de ikke har noe å vinne fra den andre vennen lenger!

Det er rart, men det er den bitre sannheten. Venner mister hverandre fordi det ikke er grunn til å holde kontakten lenger. Du kan ubevisst føle at du har en bedre tid med noen andre, noe som kan føre til at du ignorerer en eldre beste venn, fordi en enkelt av dere ikke lenger trenger den andre personen.

Venner går fra hverandre fordi de ikke lenger har noe å snakke om, ikke lenger har noe å dele, og en av dere begynte å tro at du er bedre enn den andre.

[Quiz: Hvor langt vil du virkelig gå for suksess?]

Velge elskere og venner

Alle av oss har våre preferanser når det gjelder å velge en partner. Kan ikke samme regel gjelde for venner også? Du holder deg nær de som betyr noe og unngår eller ignorerer de som ikke har noe mer.

I vennskap og i forhold trenger vi noen som kan støtte oss, hjelpe oss i tider med behov, og noen som er nyttige for oss. Alt i verden handler om gjensidig rygg, hvorfor ikke vennskap? Hvis du føler at du vil se kult eller bli mer populær ved å henge ut med noen, må du gi den noen noe annet i retur for å dele samme kjærlighet mot deg. [Les: Jeg savner ham, men han savner meg ikke]

Folk liker å tilbringe tid med likesinnede mennesker, eller folk vi anser er likeverdige med lignende livsstil eller felles interesser. Egentlig nå, vil du sitte med noen og bare blinke på hverandre i en time? Nei! Du vil snakke om arbeidet ditt, eller du vil snakke om problemene du har med dine respektive partnere.

La oss si at du har klatret riktig bedriftsstige og blitt en multimilljonær nå. Hvis du har avbrutt møtet med noen få organisasjonshoder for å henge ut over en drink med en bestevenn du ikke har sett på et år, tror du du ville være lykkelig?

Det er kjempebra å møte vennen din, enda bedre hvis det er en varm crush. Men hvis du skulle sette deg ned og snakke, ville du snakke om arbeidet ditt og din livsstil, og vennen din kan snakke om livet som en ryggsekk-reisende eller livet i de nedre trinnene i bedriftsstigen. Det ville ta dere mindre enn femten minutter å innse at det er bedre ting å gjøre enn å bare sette seg ned, kaste bort hverandres tid og snakke om noe av dere ikke forstår. [Les: 20 grunner til at en fyr kanskje aldri liker deg tilbake]

Vennskap dreier seg om interesser og sosial status, og det er vanskeligere å være venner bare når du er begge like eller deler felles interesser.

Når vennskap lider

Når folk begynner å se på ting på en annen måte eller sette ulike prioriteringer i livet, begynner vennskap å lide.

Noen ganger, i vennskap handler det om hvem som gjør hva og hvem som gjør det bedre. Hvis du er ute og handle med en venn, og du får et skrapelodd og finner ut at du har vunnet en tur til Hawaii, vil du selvfølgelig være glad.

Men ikke forvent at vennen din er veldig glad for å se deg eller velkommen deg tilbake. Du kan til og med måtte sette opp litt forferd og dårlig munn fordi din venn ville ha fortalt hele verden om hvordan det egentlig var hennes kort, som du trakk vekk! Men la oss være logiske her. Dypt inne, ville du ikke være sjalu og pisset av også hvis det var din venn som vant et lotteri? Det er det samme når en venn går ut av college og får en drømjobb.

Det som skjedde her er at en av dere plutselig har blitt bedre og trappet over det emosjonelle hierarkiet mellom venner.

Når selvtilliten eller moralen til en person i en gruppe går opp, spesielt når alle venner har vært like, kan de andre ikke hjelpe, men misliker personen. Når balansen vipper, vender venskapet mot den sure siden også. Venner begynner å finne feil og tismer om hverandre når balansen skråner mot deres favør.

Du vet at du har følt sjalu, selv om det var for et øyeblikk da din beste chum fikk noe du alltid har ønsket. Kaller det misunnelse hvis du vil, men virkelig misunnelse er bare et sukkert ord for en plutselig ufrivillig utbrudd av sjalusi. [Les: Hvorfor venner ender opp med å bli hemmelige fiender]

Sjalusi dreper vennskap

Vennskap kan sure, eller du kan miste vennskap selv over hverdagslige saker. Vi blir jaloux hele tiden, og jeg refererer ikke bare til å vinne premiepenger eller å gifte meg med en rik brikke. La oss snakke om livet ditt. Du henger sammen med en vennegruppe hele tiden.

En fin dag, en annen vennegruppe ringer deg og spør deg om å ha kaffe. Du shuffle føttene, slep håret ditt, kran halsen din og se på vennene dine som er så lei av å gjøre noe. Så du smiler på denne nye vennen og er enig.

Når du kommer tilbake etter å ha en fin tid med dine nye venner, setter du deg ned med vennene dine. Men de virker litt fjernt mot deg. Ingen snakker mye eller ler mye, spesielt i vitsene dine. Du hører noen snarte bemerkninger om deg, og du børster den av. Etter hvert som dagene går forbi, går du ut med denne andre gjengen med venner nå og da, og hver gang finner du dine venner blitt mer og fjernere fra deg.

Og de klare kommentarene mot deg begynner å bli brutale. Alle som noensinne har vært kule eller populære har alltid hatt å gå gjennom denne brutale overgangen til venner.

Dine venner var ikke possessive om deg. De hadde ingen planer, så du fulgte en annen gruppe nye venner ut. Hva er problemet? Den store avtale er at det var deg som ble utkalt, ikke en av dine andre venner. Ved den lille gesten har du vist de andre at du er den kuleste blant vennene dine, og det faktum at du er overlegen, har gjort de andre drifter vekk fra deg. Ukjent for dem, de har merket deg som en overlegen og kan ikke være med deg lenger. [Les: Hvordan bli vellykket i livet]

Kan noen noen gang være gode venner?

Vel, kanskje det kan alle være en ond sirkel. Og du kan for alltid være på farten, forandre venner raskere enn skittent undertøy, noe som virkelig er deprimerende. Venner kommer og venner vil gå. Det er en del av livet, og så smertefullt eller irriterende som det kan virke, er det ingenting du kan gjøre med det, men å gi slipp og gå videre.

På noen få sjeldne anledninger møter du noen gode venner som virkelig bryr seg om deg og føler deg glad for deg og dine suksesser. Mens denne typen venner er vanskelig å finne, er det lettere å bygge et sterkt vennskap når du møter noen som deler få likheter med deg når det gjelder yrke eller din vei mot suksess. Husk alltid dette, to konkurrenter kan ende opp som rivaler, ikke som venner.

Gode ​​gjerder gir gode naboer, vi alle vet det. Hvis du vil dele et godt vennskap med noen, må du alltid bygge gjerdene dine, sette noen grenser og ikke krysse dem for tidlig. Perfekte vennskap tar år å bygge og bare øyeblikk å smuldre. [Les: Hva å gjøre når du ikke vet hva du skal gjøre med livet ditt]

De beste vennene er de som tilbringer tid med hverandre, står opp for hverandre og er alltid klare til å stemme sin mening i stedet for å føle seg sjalu eller hemmelig plotte tilbakebetaling. Det er det første skrittet for å unngå å miste venner og bygge bedre relasjoner.

Men igjen, er vennskapet verdt å holde på i utgangspunktet? Det er noe du må tenke på. Og selv om du ikke tenker på det, er sjansen din, vennen din tenker ubevisst på det og vurderer deg som en langsiktig venn!

[Les: Den rette tiden for å avslutte et dårlig vennskap]

Så er du virkelig å miste en venn eller er all den hemmelige sjalusien og til tross for at du bare drar dere begge bort? Gode ​​vennskap trenger gode gjerder, ikke dårlig vilje. Få det galt, og det er bare en måte vennskapet kan gå. Utforbakke.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar