Er du dating den gale gutten?

Er du dating feil mann? Er mannen din på nerver med noen av disse røde flaggaktivitetene? Kanskje det er tid du viser ham døren.

Klikk her for å lese introduksjonen på er det på tide å dumpe kjæresten din?

Har du noen gang lurt på om hans ufullkommenhet gjør ham søt eller bare bug ut livet hvis du?

Noen ting er søte, men noen ting er bare rett nei.

Hvis du lurer på om du er den riktige fyren, bruk disse tegnene, og du vil få svaret på kort tid.

# 5 Hvordan er hans tillit?

Nå virkelig, en nervøs dato kan være søt til tider.

Spesielt når du ser ham fumle over saltskakeren, og mopping pannen med sin største innsats etter skjønn.

Selvfølgelig blir alle nervøse i løpet av sin første date. Og det er en glad følelse å vite at datoen betyr så mye for ham.

Men selv forbi den første datoen, hvis du finner ut at datoen din er mer nervøs enn Ratatouille under sitt første møte med et menneske, så er han noe som ikke burde være der ved bordet!

[Les: Er det på tide å bryte opp?]

Hva kan du gjøre med en fyr som fukter buksene sine hver gang han ser deg eller står overfor en ubehagelig situasjon? Gi ham en bleie og gå glad.

# 6 Vet han å bruke tungen hans?

Nå damer, donâ € ™ t få alt opparbeidet nå. Vi snakker bare om hans kommunikasjonsferdigheter her, strengt ord-til-ord.

Sverger han på dråpen på en lue, kaller du sin "chick", "babe" eller noen andre nedsettende kallenavn for å adressere deg? Du trenger ikke å jakte på en engelsk ridder, men hei, ber om en anstendig gutt en stor avtale? Nei, det tror jeg ikke. Ja, kanskje hvis han er død, nydelig. Men da igjen, ville du danse en løs munndumbass? Du bestemmer. [Les: Ting å snakke om i et perfekt forhold]

# 7 Behandler han deg med respekt?

Så du liker det når han kan humme en melodi? Det er en søt ting, er det ikke det? Spesielt hvis han serenading deg. Men hva gjør du når han stikker to lange fingre dypt inn i sprukken i munnen hans, og produserer en skarp infernal støy som kan få deg til å bli en rød nyanse som kan sette tomater i salaten din til skam?

Knuser han fingrene og går â € œtskâ € | tskâ € | â € Â mens han adresserer servitørene? En mann som behandler sine jevnaldrende og inferiors med disrespect er den samme mannen som behandler deg med respektløshet. Å ha en kommende personlighet er bra, å sparke folk rundt er et eselâ € ™ s jobb. [Les: 12 dating regler for stilige menn og kvinner]

# 8 WTF er med sin humor?

Hver jenters drøm er å koble seg med en suave, smart mann som kan få dem til å le til glade tårer blir woozy på sine rosa kinn. Hvem ville ikke være som en fyr som kan få en jente til å skrike på de riktige tidspunktene, og så le under resten?

Men igjen har vi klovnene. Kvinner donâ € ™ t grave dem. Små barn gjør det. Hva skal du gjøre med en fyr som tror han er så morsom, og trekker klokt av deg, din mor, din far, din lille hund, vennene dine og om din lille hagehage? ! Aargh, hold din Jimmy Choo oppe på bakenden og slapp ut av datoen hvis du må.

# 9 Hvordan er hans restaurant manerer?

Du har en god middag, og du er glad for at han har hoppet over alle tegnene til en loser date boy. Men vent til sjekken kommer gjennom før du tar dine dommer. Hvis du finner ut at han begynner å humming en melodi, trommer fingrene på bordet, eller tar ikke engang bevis på det faktum at det er en regning som skal betales, legg ham på bakken.

Hvis du er feminist og alt, er du sannsynligvis begeistret for det, men det er ikke noe å være stolt av. En fin fyr ville ønske å ta vare på en flott jente, og en fyr som ikke kan få en liten detalj som en sjekk, er ikke en god fyr. [Les: Hvordan være en god dato hver gang]

# 10 Kvinnenes instinkt!

Nå er alle sagt og ferdig, alle skruer og gode tanker fra hverandre, hva føler du? Vil du gjerne se denne mannen igjen? Du har kanskje gått rett med alle poengene her med datoen din, men du kan fortsatt finne gnisten til tider. Hvis det er tilfelle, så drukne hans tanker i toalettet.

På den annen side har du kanskje nettopp fått en date med den perfekte feil mannen. Den mannen som gjør ditt hjerte vredt og de sørlige områdene dine buzzy. Vel, du visste at han sikkert hadde alle ti røde flaggene som vinket ut i perfekt sammenheng, men du vet hva, selv om alle deler av ditt hjerte ønsker å date denne gutten som er helt feil, vær borte fra ham. Du vil bare angre på det senere.

[Les: Tips for å ha et godt forhold]

Noen ganger kan selv den sanne fyren virke perfekt først. Det er der disse 10 tegnene på om du er dating feil mann, kan hjelpe deg. Men på slutten av det hele, er det helt ditt anrop skjønt, er det ikke det?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar