Er vi dating? Les disse 17 tegnene og spør deretter ikke mer

Booty ringer. *Henge*. Inkonsekvent kommunikasjon. Og du lurer sikkert på, "er vi dating?" Les videre på disse saftige sporene for å finne ut.

Å gå ut og danse kan like godt være en av de beste tingene om å være single. Men dette kommer med sin andel av gjetning og komplikasjoner. Dette gjelder spesielt når en fyr du ser, er å være rar og gir deg alle disse morsomme ideene som lar deg spørre deg selv, "Er vi dating eller bare hekker?" Vil han bare være opprørskallet ditt eller vil han ha noe mer?

Mens disse spørsmålene virker rundt i hodet ditt, er det helt uklart å spørre * og vi vet at de fleste aldri vil tørke *. Så i stedet for å ødelegge hjernene dine om hvor denne "tingen" går mens han knuser hjernen din, hvorfor ikke ta tankespillet ut av ligningen?

Dating eller tilkobling? 17 tegn for å kaste deg inn

Her er noen tegn på at det er mer enn bare en fling ting, og noe mer alvorlig i verkene.

# 1 Planlegging på tirsdag. Du vet at du kan slutte å spørre "er vi dating?" Når han begynner å planlegge å gå ut med deg tidlig i uken. Innstilling av en dato med deg noen dager på forhånd viser også at han er betimelig med timeplanen din. Mens casual dating eller tilkobling er mer av et siste øyeblikk - om ikke spontan affære, gjør han planer betyr at du er verdt å sette på kalenderen. [Les: 14 tegn han er opptatt av å være med deg]

# 2 Han barberer. Det er et visst innsatsnivå som viser når du daterer. Han barberer og kle seg pent når du er sammen. Om han har invitert deg til sitt hjem, hvis han ikke lagrer noe fantastisk for deg, holdt han i det minste sin plass for deg.

# 3 Det er rart når sjekken kommer. Når du bare hekker, er det naturlig å gå nederlandsk og dele regningen som det er så naturlig som å puste. Du vil imidlertid vite at forholdet ditt har tatt en progressiv sving når du eller han henter regningen - og du er begge stille igjen og lurer på hvor vanskelig det er. [Les: Er det en date eller henger du bare ut? Hvordan å fortelle forskjellen]

# 4 Uklare introduksjoner. Så du er ute å gjøre ting sammen og se og se, din venn opptrer plutselig rundt fortauet. Du stopper og sier "Hei!" Og det er denne foruroligende følelsen når vennene dine begynner å se på hvem du er med.

Datoen venter med forpustet åndedrag når du introduserer ham som din venn, eller du kan til og med overraske deg selv til å innrømme at han er din dato, i så fall smiler han mye i godkjenning. Da kan du definitivt slutte å spørre "er vi dating?" [Les: 17 tegn på at du skal være dating din venn allerede!]

# 5 To stråer, en drink. Du er så komfortabel med hverandre at du ikke nøler med å ta en drink av hans drikke når han sier at du bør prøve denne nye båten. Med FWB eller uformelle tilkoblinger har du store mistanke om hvor deres munn * og andre deler av deres anatomi * har vært, så du vil heller ikke bytte ut et lite spor av kroppsvæsker for nå.

# 6 Telefoner er ute av syne. Du er definitivt dating når han gir deg 100% av hans oppmerksomhet. Du hører ikke telefonens ring * han setter det stille * og han glir ikke på telefonen for FB-varsler, snapchats eller tweets. Du snakker faktisk og har engasjerende samtaler. Faktisk er det å snakke med andre mennesker langt fra deg når du er sammen. [Les: Er jeg forelsket? 21 tegn for å dekode den fuzzy følelsen]

# 7 "God morgen" tekster. Mens enkle hook ups handler om overfladisk sex og "Hva skjer med?" Betyr datatekst konsistent "God morgen." Dette betyr at du er den første han tenkte på da han våknet, og du faktisk velkommen en verdifull teksting samtale med ham gjennom dagen. Han kan til og med gjøre dette fordi han lurer på nøyaktig samme ting - "Er vi dating?"

# 8 Du er virkelig venner. Du snakker faktisk om hvordan dagen eller uken din var. Hvis du bare er i det for sexet, går du rett på det øyeblikket du ser hverandre. Du er heldig hvis han selv tar tid å spørre om hvordan du var etter at du hadde sex. Men siden han vil ha mer fra deg enn bare ditt bytte, er han virkelig nysgjerrig på hvordan du er og hva du føler. Til gjengjeld, ikke nøl med å fortelle ham om dagen din, og du er like opptatt av hvordan han gjør det også. [Les: Lust vs Love - Enkle måter å tydelig fortelle forskjellen]

# 9 Hang med truppen. Hvis du ikke daterer og bare henger ut, er dine tider sammen ofte begrenset i de fire hjørnene av soverommet * hans eller dine *. Som vampyrer går du sjelden ut om dagen fordi du ikke vil støte på noen du kjenner. Du kan slutte å spørre * er vi dating * når * henger ut * til ham betyr virkelig at du og han chiller med vennene sine, som han allerede har introdusert til deg.

# 10 PDA-pal. Du vet også at du daterer når han ikke er redd for å vise sin kjærlighet i det offentlige. Du går ut og han går også ut.Han holder hendene dine, klemmer deg, og om han ikke er klar over det, kan han bare ikke få hendene av deg - og har ikke noe imot hele verden å vite det. [Les: 25 venner med fordeleregler å huske]

# 11 Ummm ... teknisk eksklusiv? Himmelen forby at du har * det snakkes * fordi du ikke er sikker på hva du skal si, men da har han i det minste vist deg at du er den eneste han ser. Eller kanskje du er den som gir ham hint om at du bare ser ham. Uansett, det er som denne dynamikken som du ennå ikke skal definere-men det er der. Du prøver begge å svare på spørsmålet * er vi dating *?

# 12 Det er bare deg. Noen gutter kan fortelle deg at de daterer deg, men har egentlig en nattstand til venstre og høyre. Du vet at du er mer enn bare å koble opp når fyren din ser og gjør ingen andre enn deg - og han vil ikke ha det på en annen måte. [Les: 17 sordid tegn på at du bare er en hookup og ingenting mer]

# 13 Bli personlig. Alle som er ute etter et ikke-strenger festet leg, er bare interessert i kroppen din. Men hvis du virkelig er dating, vil fyren være interessert i hva som helst annet er bak det røyke het bytte. Han stiller personlige spørsmål og er villig til å dele personlige godbiter om seg selv også.

# 14 Man får gelé. Hvis du fortsatt spør * når vi fortsatt spørger *, men du er virkelig bare * henger ut * på noe vanningshull, og en annen fyr prøver å slå på deg, er han straks der han blokkerer fyren og blåser ham av med en grønnere tinge av sjalu. Selv om han kanskje ikke innrømmer det * ennå *, føles han litt beskyttende og en liten bit besittende av deg.

# 15 Din sjampo, dusjen hans. Han har ikke noe imot at du forlater sjampo og undertøy i hans sted - faktisk kan han ha foreslått det. Han har også gymnastikksko og tannbørste på plass også. I utgangspunktet har du alle nødvendige toalettartikler dekket for improviserte sleepovers. [Les: 8 subtile tegn, din fling blir til et forhold]

# 16 Sove i. Så sover du sammen? Og ved dette er det virkelig tider når natten kommer og du sover bare. Ikke lenger ville * hengende * betyr bare sex, men virkelig henger ut, og ikke alle dine steamy make-out sessioner ende opp med klærne dine strødd på gulvet. Noen ganger er du bare behagelig å være i hverandres selskap, og dette går dypere enn bare behovet for sex.

# 17 Skulder å gråte på. En fyr som bare er med i uformelt sex med deg, vil forsvinne øyeblikket du snakker om dine følelser. De er i utgangspunktet bare redd for at du vil ta opp følelsene dine om ham, og han vil unngå alt det for enhver pris.

Men du vet at du kan slutte å spørre * er vi dating * når du i det minste har gråt på skulderen etter en dårlig dag på jobben da du nesten ble sparket.

[Les: 19 sikkert at du er i et eksklusivt forhold allerede]

Dating er komplisert nok uten de blandede signalene som gjør at du spør: "Er vi dating?" Hvis et flertall av tingene ovenfor sjekker ut, er svaret enkelt: Ja, du er dating! Så gi deg selv et klapp i ryggen, jenta, du kommer ikke til å være singel lenge.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar