Er single-speed den beste pendlere sykler?

Innholdsfortegnelse:

Er single-speed den beste pendlere sykler? - øVELSER 2023
Er single-speed den beste pendlere sykler? - øVELSER 2023
Anonim

Det er uheldig at enkelt speed sykler har blitt synonymt med hipstere, som det kan stenge store deler av befolkningen til ideen om de enkle sykluser, som er et utmerket alternativ for mange pendlere.

Med mindre du bor i et kupert del av London - en by neppe oversådd med høye fjell - miste girene er usannsynlig å skade mye, og mangel på vedlikehold som kreves for en enkelt-speed sykkel er en klar velsignelse for tilfeldige syklister.

I tillegg til mangel på vedlikehold, er enkeltsykler generelt billigere og lettere, verdt å se på hvis du vurderer å tømme røret for syklusbanen.

For å få en smak av livet i ett utstyr, Trener prøvde den nye Quella Nero.

ANBEFALT: Gratis sykler for pendlere i London

Quella Nero One-Speed Bike

Nero er det siste innen en serie stilige pendlere som produseres av Cambridge-firmaet Quella. Designet for å være pålitelig, med minimalt vedlikehold, og imponerende økonomisk, er det Nero et utmerket alternativ for de som interessert i å dyppe en tå inn i verden av en-gear sykling - spesielt fordi det kan bli ridd enten som en single-speed eller fast- utstyr sykkel.

Single-Speed vs Fixed Gear

Hovedforskjellen mellom enkelthastighet og fixier er at du kan "kyst" - stopp pedalen - på den tidligere og hjulet fortsetter å snu. På faste sykler må du til enhver tid, til og med på de nedoverbakkedelene du liker å hvile på, for å holde bakhjulet på vei.

ANBEFALT: Next-Gen sykkel låser og sikkerhet

Trener Setter Quella Nero til testen

En engasjert gears entusiast, Trener var bekymret for livet på en enkelt hastighet.

Disse fryktene var ubegrunnet. Nero er en rask dyret, og rettet i sweet spot hvor det er lav nok til at du kan få en rask start fra lysene og klatre bakker, men også høy nok til å få opp farten på flat.

Den bratteste av åsene krever alvorlig innsats de første par dagene, men dette var så mye som følge av å bli vant til en ny sykkel som noe annet. Når du får en følelse for Nero, vil hills som normalt krever omkobling bli erobret uten problemer.

Trener tilbrakte mest tid i single-speed-modus, på grunn av en kjærlighet til frihjulet at faste sykler ikke tillater. Å velge mellom de to er stort sett en personlig preferanse skjønt.

Quella Nero £ 329, quellabicycle.com

ANBEFALT: Hvilken Folding Bike er best for pendlere?

Populært emne