Er nye mødre sendt hjem fra sykehus for kort tid etter fødselen?

Innhold

En ny rapport viser hvor raskt kvinner slippes ut fra sykehuset etter fødselen av deres barn - og føler ikke at de får den omsorg de trenger hjemme, enten

To av fem kvinner blir sendt hjem fra sykehus for fort etter fødselen - noen innen bare to timer etter at babyen kommer, viser ny statistikk. Om lag 40 prosent av mødrene blir utslettet før de føler seg klare med ni prosent innrømmer at de fortsatt hadde smerte, nød eller sliter med å ta vare på deres nyfødte når de gikk hjem.

UK-jordmødre er noen ganger tvunget til å slippe ut bekymrede mødre som sliter med viktige foreldre teknikker

LES: DIN POST-BIRTH RECOVERY PLANUndersøkelsen av rundt 500 kvinner, utført av Royal College of Midwives (RCM), viste også at noen mødre fant provosjonen så traumatisk at den ansporet postnatal depresjon. RCM la til avstemningen ved å si at britiske jordmødre noen ganger er tvunget til å slippe ut urolige mødre som sliter med viktige foreldre teknikker som amming, bare for å frigjøre en seng. LES: DEN FJERDE TRIMESTEREN: KAN DENNE MODERNE TEKNIKEN HJELP DIN BABY JUSTERES TIL VERDEN? En ny undersøkelse av 3.000 jordmødre av RCM viste at nye mødre ikke mottar nok hjemmebesøk etter fødselen. Over en tredjedel av jordemødrene spurte om at de ikke hadde nok tid til å gå gjennom det grunnleggende som fôring, bading og amming med mødre. RCM har beregnet at ytterligere 5.000 jordmødre er nødvendig for å gi nye mødre omsorgen - både på sykehus og hjemme - som de trenger. LES: 12 BABY-SIKKERHET SKILLER ALLE NYE MODERS BEHOV "Effekten god postnatal omsorg har på kvinners erfaringer og deres langsiktige helse bør ikke undervurderes," sier Cathy Warwick, administrerende direktør i RCM. 'Postnatal omsorg bør alltid være basert på kvinners behov og ikke på finansierings- eller organisasjonsproblemer.'Hvor fort ble babyen din født fra sykehuset etter fødselen din? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar