Er det bra å se jenter som betyr eller hyggelig?

Er flotte jenter til noen gutter? Eller er de faktisk bedre enn andre jenter? Her er en snill jente svar på det store spørsmålet.

Det er mange misforståelser om flotte jenter der ute.

Nå er de ikke feil.

Men oftere enn ikke, de er mer av en stereotype enn noe annet.

Har du noen gang hørt linjen som flotte jenter er slemme og arrogante?

Nå er det alt sant?

Jeg tror absolutt ikke det.

Jeg er en jente som kan betraktes som god, og jeg vil dele tankene mine med andre.

Men vær så snill, ikke tro på meg.

Jeg prøver bare å slå en samtale.

[Les: Hvordan unngå vennsonen og få en jente til å ønske deg]

De gjennomsnittlige flotte jentene

Det er mange dårlige jenter der ute, og kanskje noen flotte, smarte jenter også.

Men det betyr ikke at alle flotte jenter er slemme.

Her er noen grunner til at noen flotte jenter er gjennomsnittlige.

# 1 De er conceited. Det er sant, noen flotte jenter er helt fulle av seg selv.

De tror de er en gave til menneskeheten eller noe, og tror de må behandles bedre enn alle andre. De er den irriterende typen flotte jenter, og definitivt de grunne også.

# 2 De liker oppmerksomheten. Nesten alle flotte jenter vet at de får oppmerksomhet hele tiden. De vet at de er varme ting, og de har tenkt å bruke sine ser på alle mulige tilfeller for å få noe gunstig.

Det kan hende at noen er rike og har sukkerpappa, eller det kan være noe å gjøre med å få en bedre jobb. Oppmerksomheten fungerer for dem, og de bruker dem helt til deres fordel. [Les: 12 tips for å få en jente oppmerksomhet uansett hvor du er]

# 3 De er med vilje. Noen flotte jenter er bare veldig dårlige. Jeg har sett mange jenter bat sine øyelokk på en fyr og få ham til å nærme seg dem bare for å spy ham bort! Det er forferdelig og irriterende, og det er slags jenter som gir flotte jenter et dårlig navn.

Men dette er mer som unntaket enn regelen. Alle flotte jenter er ikke hjerteløse skanker, hvis eneste eneste glede er å kaste en ødeleggende ball på en manns hjerte.

Gode ​​jenter er ikke med vilje

I lang tid har jeg sett akkurat hvor misforstått flotte jenter er. Uansett hva en fin jente gjør, er det alltid dårlig. Det er bare ingen vei ut. Her er noen grunner til at flotte jenter antas å være betydelige.

# 1 Gutter overdriver alltid en snill jente avvisning for å føle seg bedre om seg selv. [Les: Måter å avvise en fyr pent uten å skade ham]

# 2 For mange gutter slått på flotte jenter hele tiden, og de har egentlig ikke tid til å leke med alle gutta. Hva ville du gjøre hvis jenter kastet seg til deg hele tiden? Du kan selvfølgelig ikke leke med hver jente du møter, spesielt hvis du vet at du aldri kommer til å være interessert i den personen.

# 3 Gutter er alltid gjennomsnittlige til flotte jenter. De forventer en fin jente å være snill, så gutta går ut med sine uhøflige kommentarer. I tillegg blir noen få gutta utrolig frekk når de blir avvist. Så en flott jente må alltid være på vakt, eller hun vil ende opp med å bli fornærmet av gutta hele tiden.

# 4 Cheesy plukke opp linjer. Hvordan liker du eggene dine om morgenen ... stekt eller befruktet? Egentlig? Hvordan kan en jente ikke bli irritert når hun hører noe sånt? De fleste gutta bruker alltid en opptakslinje når de slår en samtale med en fin jente som en pick up line som gjør dem til å se kulere. Men når en jente er ute med vennene sine, kan det være mulig at hun bare prøver å ha en fin tid, ikke få eggene hennes plukket ?! [Les: 10 typer skumle gutta som jenter alltid unngå]

Folk elsker å se en fin jente straffet

Noen ganger kan smålig sjalu få folk til å bety. Når en fin jente får en fin fyr, håper alle andre bare på henne å bli dumpet eller lurt på.

Og nesten alltid, alle vil ha den flotte jenta til dags en fyr som ville behandle henne som dritt bare slik at hun kan føle smerten. Dette gjelder spesielt for gutter som blir avvist ofte. Men egentlig, hvorfor? Hva har flotte jenter noensinne gjort for deg? Vel, ja, kanskje en jente avvist deg. Men hvorfor stereotype alle flotte jenter til onde hekser? [Les: Tegn en jente bruker bare deg]

Gutter vil ha en jente som er vakker, men vet det ikke

Er det ikke urettferdig? Jeg har hatt noen gutter fortelle meg denne linjen med et smil, å tross meg eller være ærlig, jeg kan egentlig ikke fortelle.

Men gutta, du vil ha den beste jenta i verden når det er klart, du er ikke den beste fyren i verden ennå. Du vil ha en forvirret jente som er usikker og trøtt, en som ikke er klar over sin egen skjønnhet. Hvorfor det? Så du kan føle deg bra om deg selv?

Er det ikke sant? Du vil ha det beste av noe uten å gi ditt beste tilbake til henne. Og samtidig, når en fin jente ønsker en fin fyr, tenker alle jentene på en tisse, eller at hun er grunne. Det er bare så urettferdig.

Hvem er de virkelige mellomstore jentene?

De ekte slemme jentene er de som stadig vil ha oppmerksomhet, eller er de som tror de er virkelig flotte når de egentlig ikke er det.De handler snotty og stadig ønsker oppmerksomhet fordi et sted dypt ned, de er alle usikre fordi de ikke er sikre på om de er pen.

Og nesten alltid, en snill jente er ikke så snill venn er vanligvis den middelmådige. Hun prøver å bruke sin flotte venns tiltrengelighet for å få oppmerksomhet og behandle gutta dårlig fordi hun ønsker å bli jevn med alle gutta som ikke ga henne oppmerksomhet. Jeg kan høres uhøflig og full av meg selv, men det er sant. Folk blir slemme når de vil påføre smerter på noen andre for sine egne mangler.

Jeg kjenner mange modeller og flotte menn og jenter, og jeg kan forsikre deg om at de er de hyggeligste og søteste menneskene i verden. Bare prøv ikke å slå på dem eller ta dem til sengs på hallo. Bli kjent med dem som en venn først. Du vil se hvor hyggelige, flotte folk egentlig er. De er akkurat som alle andre hyggelige mennesker i verden. [Les: 15 tips å være hyggelige og elskede av alle]

Gode ​​jenter er også menneskelige

I motsetning til popular tro er flotte jenter som alle andre. De har et hjerte som gjør vondt og vil ha sann kjærlighet også. Her er noen ting om flotte jenter som mange gutter ikke gir en tanke om.

# 1 De vil også bli verdsatt. Det er sant, de elsker romantikk og små hopper av glede som alle andre jenter der ute. Men vær så snill, vær en fin fyr som er søt og sjarmerende. [Les: Enkle måter å være sjarmerende rundt en jente]

# 2 De er mer enn huden dyp. Gode ​​jenter vil være likte for hvem de er utenfor deres utseende. Når en fyr bare stirrer på henne uten å høre på hennes ord, er det fornærmende.

# 3 De liker ikke å bli stadig plukket opp. Gode ​​jenter vil ikke bli slått på eller stirret hele tiden. De er ikke dyr i en dyrehage. Hvorfor tror gutta flotte jenter bare er ment å bli plukket opp?

# 4 Skru formen. Virkelig, flotte jenter er ikke alltid betydelige. De vet deres verdi, og de setter pris på en fyr som vet å oppføre seg rundt dem og behandle dem som en person. Og de er helt menneskelige og har følelser som alle andre jenter. [Les: 10 største dating turn offs for jenter]

De fleste flotte jenter er bedre enn andre jenter

Nesten hele tiden er de fleste flotte jenter finere enn gjennomsnittlige jenter. Godt utseende jenter må prøve vanskeligere å bevise at de ikke står fast eller fulle av seg selv.

En gjennomsnittlig jenter kaster noen ganger en hissy passform bare for å bli bortskjemt. Når hun gjør det, tror alle andre at hun er søt. Men når en fin jente gjør det samme, blir hun tøff. Når en flott jente spør en fyr for en tjeneste som å slippe hjem, ser jeg øynene som ruller og hører gnager av ekspansjon. Alle tror at hun drar nytte av en fyr. Men når en annen jente gjør det, tror de at hun er en god venn. Er det ikke urettferdig?

Og i et annet notat må kjekk jenter alltid jobbe hardere for å oppnå noe. Uansett hva vi oppnår i livet, tror folk at vi fikk det lett. Ja, det er sant, gutter er bedre å se jenter på. Men ikke alle av dem. Nesten alle gutta tror bare at verdens spinning er i vår favør fordi vi er flotte jenter. Og det er bare ikke sant.

Debunking av stereotypen

Virkelig, flotte jenter har et hjerte også. Bare for en gang, prøv å se verden gjennom øynene våre. Hvordan vil du føle deg hvis hver fyr du blir introdusert for å se på brystene dine mens du snakker til deg og stirrer på deg når du går bort? Vil du føle deg som en person eller et objekt? [Les: Typer menn som stirrer på kvinner]

Noen jenter er sint og irriterende, sant, men som en fyr, kan du ikke bare rulle opp alle de flotte jentene og merke dem som irriterende og mener. [Les: Årsaker til hvorfor gutta liker bryster som galne]

Neste gang du møter en fin jente, behandle henne som en person. Ha en stimulerende intellektuell samtale og la henne få vite at du ser henne som mer enn bare noen til å sove med. Og når du gjør det, kan du bare innse at en pen jente ikke bare er huddybde. Og hun vil virkelig sette pris på deg for å få henne til å føle seg som en person også.

[Les: Hvordan flørt med en jente den vennlige måten]

Så er flotte jenter virkelig mener? Jeg har sagt min del, men sannheten er fortsatt der ute for å finne ut.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar