10 irriterende partner vaner som kan drive deg til å jukse

Fed opp med forholdet ditt, men kan ikke få deg til å jukse? Her er noen irriterende atferd som kanskje bare gir begrunnelsen.

I livets krets endrer ting. Høsten vender seg til vinteren, dagen blir til natt, stjerner blir født og dør igjen og den tidligere kjærligheten til livet ditt - når din amorøse glede er din romantiker alt og ender alt - har blitt til en albatross rundt din nakke.

For å gjøre det verre, er vennene dine ute og har tid til livet, og forteller deg om hver ny romantisk erobring ved enhver anledning, mens du står fast innendørs med det svarte hullet som du mener er betydelig annet.

Å jukse eller ikke å jukse

Det er et tøft spørsmål å være sikker på. Uansett om partneren din har forvandlet til en plagsom, irriterende klump av disinterest eller ikke, kan deres oppførsel rettferdiggjøre din juks på dem? For noen vil svaret på dette spørsmålet være et undertrykkende "nei". For andre er en rungende "ya!" I orden.

Den eneste personen som kan svare på dette spørsmålet er deg, leseren, og det avhenger veldig mye av din personlige utsikt. Men hvis du er den typen person som kanskje bare anser at den merkelige flingen er berettiget, hvis du ikke blir behandlet så godt som du kan være av partneren din, er de følgende ti oppføringene bare noen av dem som kan føre deg til å forplikte seg til det aktuelle handlingsmåte. [Les: Å jukse eller ikke å jukse? â € œGlem deg med dette]

Irriterende atferd som kan føre deg til å jukse

Selv om juks i seg selv er en avskyelig ting å gjøre, kan du ikke nekte det faktum at det kan være veldig fristende, spesielt hvis partneren din viser følgende oppførsel.

# 1 Flørting. Dette kan ofte være en harmløs nok vane, men gjort for mye eller for alvor, kan være svært irriterende. Vi kjenner alle disse typene â € "blekkspruten eller den svarte enke edderkoppen â €" over venner, familie, kolleger, bekjente eller alle som er i groping-omrâde ved den mest fulle dråpen av en lue.

De ser ut til å føle slik atferd er akseptabelt, og vil påberope seg uskyld ved hver tur. Men for ganske mye resten av universet, er disse tynnforkledte forsøk på å ødelegge langt fra det. Svært irriterende for alle involverte, hvis du skal bruke et oppførselstrekk for å rettferdiggjøre juks, kan det også være dette. [Les: 10 subtile tegn, partneren din er for flittig med en annen person]

# 2 Å være avvisende. Alle ønsker å bli lyttet til. Det er ikke noe egoistisk ting, det er bare en indikator på at din stemme og mening respekteres, og hvem vil det ikke? Men det du ikke vil ha er kontinuerlig kuttet av midt i samtalen, snakket over, ignorert eller til og med sneered og lo på â € "spesielt av den andre halvdelen.

Hvis du har endt med den slags oaf eller prima-donna som føler at deres mening alene er fortjent til å bli lyttet til, kan du godt føle at slik oppførsel begrunner en liten bit av juks på siden. Kanskje hvis de hadde lyttet, hadde de skjønnet hva som foregikk i tankene dine! [Les: 7 signerer at du ikke blir hørt i ditt forhold]

# 3 Dårlig hygiene. Euuughhhhâ € | Ikke hyggelig. Du ser ut til å ha oppnådd en partner som mener at du er så blindt viet til dem, at de kan slutte å ta vare på seg selv uten å risikere noen opprør mot forholdet. Du har kanskje hatt sterke følelser for dem en gang, men disse løser raskt i et stillestående myr av skitt og stank.

Dårlig hygiene er ikke bare en indikasjon på latskap eller dårlig selvtillit, det er også et tegn de har mistet respekt for andre rundt dem, inkludert deg. Ingen sane person ville klandre deg under disse omstendighetene for å løpe med den velpleide og snille typen person som du ville være stolt av å bli sett ut og om med.

# 4 Temper tantrums. Først og fremst skiller vi mellom aggresjon og temperament tantrum. Den førstnevnte er en type vold som aldri bør tolereres, og bør umiddelbart føre til separasjon. Temper tantrums er dumme og juvenile former for å uttrykke misnøye med ikke å få din egen vei, en knapt akseptabel måte å oppføre seg selv for en pjokk, ikke bry deg om en voksen voksen.

Hvis denne typen irriterende oppførsel er en som partneren din viser, kan ingen klandre deg for å søke mer modent selskap andre steder. Rettsverdig juksing? Ganske mulig. [Les: 9 forholdsregler alle par må følge]

# 5 Sjalusi. Dette er et spesielt stygg oppførselstrekk, da det viser et behov for å kontrollere den andre personen i forholdet. Den skyldige parten føler seg ikke i kontroll når andre mennesker ser ut til å ha noen form for innflytelse på deg - om de faktisk gjør eller ikke - og reagerer på dette mest negative måten.

Denne personen setter trolig på dine venner og familie, ringer deg opp tjue til tretti ganger om dagen, og beskylder deg hele tiden for all slags misbehavelse, og gjør livet ditt så elendig. Hvis du velger å behandle denne oppførselen med forakt det fortjener, og faktisk gi dem noe å stønne for forandring, så kan ingen virkelig skylde deg.

# 6 Et fraværende sexliv. Et fysisk forhold er et godt forhold.Det skaper en følelse av nærhet, negerer spenninger og stress, styrker allerede eksisterende bindingen til et par, og indikerer generelt en sunn og positiv rapport.

Det kan være ganske vanlig at denne siden av forholdet forverres over tid, av flere grunner, slik at det er nødvendig med noe arbeid for å få det tilbake til grunnen. Hvis du imidlertid har satt inn tid, men det er ikke noe svar som er kommende, så er det sannsynligvis ganske forsvarlig at du ser etter det andre steder, og det gjør et fraværende sexliv en av de vanligste årsakene til å snyte generelt.

# 7 Smothering. Ikke helt det samme som sjalusi, smothering er når den andre halvdelen har ofret alt i sin egen personlige sfære for å være med deg, og forventer at du skal følge med. Følgelig følger de deg nærmere enn din egen skygge, stalking deg rundt i huset, og insisterer på å komme med deg hver gang du nipper ut for å gjøre litt hagearbeid eller kjøpe en avis.

Det er ikke en kontrollsag, mer av et usikkerhetsproblem, men det har fortsatt den samme effekten som å kvæle livet ut av deg. Ikke rart at du tenker på å sette litt fizz tilbake i din verden ved å finne spenning med noen andre. [Les: Hvordan elske noen uten å smitte dem]

# 8 Lydighet. En av de mest irriterende atferdene, en partner som ikke kan bli plaget med å gå ut med deg, kan ikke bli plaget til å hjelpe rundt i huset, kan ikke plages å gå på ferie, kan ikke bli plaget til å komme seg ut av stolen, kan ikke bli plaget til å jobbe selv ... vel, hvorfor burde du bli plaget til å forsøke å holde seg trofast? [Les: Hva å gjøre hvis partneren din blir lat og kjedelig]

# 9 Enkelt sinnet. Ikke den fokuserte typen single-minded, men typen der partneren din egentlig fortsatt synes de er single. Alltid ute med venner på lokale puber, sports spill, shopping ekspedisjoner etc., ville du ikke tankene så mye om du noen ganger ble invitert til å bli med i partneren din personlige liv.

Dessverre har du blitt en del av møblene, inventarene og armaturene, og de vil nok ikke engang merke til om du lurte på dem - så hvorfor ikke gi dem det de er fornøyd med og dra nytte av det faktum?

# 10 Ingen motivasjon. Den dynamiske go-getteren du en gang visste har, bra, litt gis opp. De har ingen kjøring, og de ser ut til å trekke deg inn i deres personlige fortvilelse av fortvilelse. Det er ingen planer om å gjøre noe stort, ingen forsøk på å forbedre sin plass eller forbedre en eksisterende situasjon, ingen forslag eller diskusjoner om en bedre fremtid i det hele tatt.

Den eneste fremtiden som synes å være å foreslå seg er en hvor du ender med å bli gift med en gigantisk og karakterløs klump av lekte deg. Ville noen holde den mot deg hvis du så andre steder? Sannsynligvis ikke.

[Bekjennelse: Jeg lurte på kjæresten min og jeg føler meg så mye bedre!]

Hvis du ønsker å jukse på din betydelige andre, er sjansene at ting ikke går bra, uansett, men minst en av de irriterende atferdene fra listen ovenfor gir deg den begrunnelsen du trenger.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar