13 Irriterende kjæreste egenskaper og hvordan man kan unngå dem

Noen gang lurt på om du er en irriterende kjæreste? Vel, her er en liste, og hvis du hengi deg til noen av disse, vær redd, du er definitivt en irriterende kjæreste materiale. Av Rene Marie

Har du noen gang ansett å være en irriterende kjæreste?

Forhold er vanskelig, men noen ting er instinktive.

Kjærlighet, kjærester kan være hyggelige til tider, og andre ganger kan de være veldig irriterende.

Men seriøst, det er noen ting som de fleste kjærester gjør som bare ikke er unnskyldbare!

Så er du en av dem?

[Les: 10 irriterende kjæreste vaner som alle kjærester hater]

Er du en irriterende kjæreste?

Her er tretten stædige og irriterende egenskaper av en irriterende kjæreste.

Det kan være noen flere, men disse poengene er definitivt de mest irriterende tingene kjærester gjør.

# 1 Ta meg i rumpa

Dette er bare ikke bra. Vi inviterer deg gjennom inngangsdøren, så hvorfor ville du prøve å stikke deg gjennom bakdøren?

Husk at en anal bang kan virke spennende etter å ha sett mye porno, men nesten alle jentene hater den slags ting.

Det er skummelt og nesten enhver kvinne som har prøvd det, ville fortelle deg at hun føler seg å rushing til loo hver gang du tar henne på overraskelse.

Det er skummelt, knæbøyle og bare grovt. Så slutte å plage kjæresten din hele tiden for å prøve nye ting i sengen som kunne freak henne ut eller skremme henne. Deep throat, vel, det er også en irriterende kjæreste spørsmål!

[Les: 30 fakta om gutter som alle jenter trenger å vite]

# 2 Bli full på en dato

Kvinner liker ikke det når kjæresten sin blir sendt ut på en dato. Når du daterer en kvinne, husk din ridderlighet og forstå at du må beskytte henne og ta vare på henne. [Les: Hvordan være ridderlig med en jente]

Drikk, men aldri til det punktet hvor du ikke kan kjøre hjem eller stå opp rett.

Når du går clubbing og blir bortkastet som en masse munn, skremmer det kjæresten din. Mannen hun elsker og stoler på, tar vare på henne, er bevisstløs og hjelpeløs, og det er bare uakseptabelt og knusende. Gjenta det et par ganger, og hun kan legge igjen din irriterende røv på dansegulvet og gå hjem med noen andre!

# 3 Når du er likegyldig eller uhøflig

Kvinner hater dette om sine kjærester. De fleste menn kan være så frustrerende til tider. Spør en mann â € "hvordan ser jeg ut? Â €" og nesten alltid sier han â € œnice, yeahâ € | umm hmmâ € | â € Â eller â € œhow mange ganger må jeg fortelle deg det samme? uten å se på kjæresten sin kjære for et sekund! [Les: Hvilke kvinner vil ha en mann mer enn noe annet]

Vi vet at vi har spurt deg hvordan vi ser den siste gangen vi hadde den samme kjole, men seriøst liker vi å være beroliget og kritisert av og til. Tross alt, kleber vi seg for å se bra ut i armene dine. Kan du ikke hjelpe oss med å trives godt når vi kommer ut? Tar noen sekunder å hjelpe kjæresten din virkelig for mye å spørre?

# 4 Kjærester donâ € ™ t alltid trenger en sex maskin

Hver gang vi prøver å kysse deg lidenskapelig eller forsøke å berøre deg over, betyr det ikke alltid at vi vil at du skal ta klærne dine i et blunk og dykkbord i senga.

Vi elsker en god romp i senga, men noen ganger vil vi bare ha en god tid til å føle deg. Det er ikke forspill, det er sexy kjole og kjærester som det!

# 5 Når du blir kjedelig shopping

Vi forstår at du tar fem minutter å velge et helt ensemble. Ja, velg deg selv for verdensrekord. Men du forstår at kjæresten din tar langt lenger tid enn det, ikke? Så hvorfor er det alltid en overraskelse når du handler i mer enn et par timer med kjæresten din?

Vi inviterer deg ikke til å handle hos oss hele tiden, men i den sjeldne anledningen som vi inviterer deg, må du leke fint. Vi vil definitivt gi deg en godbit for å være fin senere!

# 6 Bytte blikk med andre jenter

Nå forteller jeg meg ikke, kjæresten din bryr meg ikke om du stirrer på en annen jente når du er helt alene. Hun kan bytte blikk på gutta når hun også er alene.

Men når du er rundt kjæresten din, lær å respektere henne ved ikke å kaste øynene dine på hver spaltning eller rumpa som presenterer seg foran deg. De fleste gutta kan ikke begrense sine øyne, selv når de er rundt kjæresten sin, og prøver å bytte blikk med en annen jente. Det er demeaning til kjærester, og får oss til å føle seg usikker. Tross alt, hvis du kan stirre hardt på andre jenter foran kjæresten din, hvem vet hva du gjør bak ryggen hennes? Nå er det definitivt en irriterende kjæreste egenskap. [Les: Hvorfor menn virkelig stirrer på kvinner]

[Les: Hvordan stirre på en jente klyvning som en gentleman]

# 7 Når du spør, men ikke hør

Tror du virkelig kjæresten din seriøst, og tror hun er i stand til å gi deg de riktige rådene? Jenter hater det når kjæresterne ber om råd, og så går bort, ser seg bort eller gjør sitt eget sinn uten å tenke på hva kjæresten deres har snakket om. Du vil høre på vennens venner, så hvorfor antar du at kjæresten din ikke er i stand til å gi deg en god løsning på problemet ditt?

Rett svar, spør oss et spørsmål og lytt til oss når vi svarer på det.Eller bare ikke spør oss om vår mening! Vi liker ikke å gi råd til en jævla vegg. [Les: Hvilke jenter ser etter i en fyr å falle for ham]

# 8 Flørt med kjærestenes venner

Vi vet at menn ikke kan motstå flørting med en fin jente. Og kjæresten din vet når du flirter med en av vennene sine. For det første blir du en rykk når du gjør det. [Les: Hvorfor menn som bryster så darn mye!]

Hva er enda mer irriterende når kjæresten din forteller deg at du ikke skal flørt med vennen hennes, og du sier at du aldri flørt i det hele tatt, og det var hennes venn som slo på deg hele tiden. Du vet, hvis du noen gang sier det, er det den lammeste no-ball-unnskyldningen du noensinne kunne gi kjæresten din.

# 9 Når du er sexist

Menn har episke egoer, vi forstår det. Men vær klar over at kjæresten din også kan være en prestasjon. Hvis hun noen gang får en kampanje, forteller du henne det er fordi hun er sexy eller fordi hennes sjef liker henne?

Og for det andre, når vi prøver å gjøre et poeng eller argumenterer med deg, ring oss ikke en dramadronning eller spør oss om det er den tiden av måneden. Det er bare du å være sexist. Hvis du ikke kan vinne en kamp, ​​bruk ikke et lavt slag. [Les: 10 største dating turn offs for jenter]

# 10 Sammenligne kjæresten din til noen andre

Vi hater det når du sammenligner oss ut av det blå til din ex eller til og med en av våre venner. "Hvorfor kan du ikke kle deg som din venn, Suzy?", "Jeg pleide å gjøre det for meg hele tiden ...", "Du vet, min venn Kat er så mye mer forstå at du er ...?

Nå er det slik at en samtale aldri kommer til å ende vel. Og kjæresten din vil bare ha ett svar for deg. Deretter går f ** k ut med henne! Og ja det er det siste du vil høre fra henne til du beklager. [Les: Skal du holde kontakten med din eks?]

# 11 Når du ikke tar vare på kjæresten din

Når menn blir syke, kan de være i stand til å dra seg i seng og ligge lavt til de føler seg bedre. Men det virker ikke på den måten med kvinner. Vi trenger og elsker absolutt mye TLC.

Hvis du aldri pleier kjæresten din tilbake til god helse, prøv å være hyggelig rundt henne. Jenter hater det når kjæresterne sier at de vil henge sammen med dem og begynne å virke skarp etter en time. Når du tilbringer tid med en syk kjæreste, må du ikke forsømme henne helt og stirre mesmerisert på fjernsynet. Ikke kast øynene dine når hun ber deg om mer vev eller fotgni, og definitivt ikke Ikke bli gretten eller grumle når hun spør deg om en annen bolle med suppe. [Les: 25 søte romantiske bevegelser du kan bruke hver dag]

Å gjøre noe av dette gjør vondt din, sårer henne og får henne til å føle seg verre. Hvis du ikke kan ta vare på henne, gjør en unnskyldning og kom ut, om mulig ut av livet hennes!

# 12 Kjærester som elsker å utsette oppgaver

En av de merkeligste ting om gutta er deres evne til å synke inn i en komfortabel sofa og bli en del av møblene i løpet av få minutter. Og når en fyr er komfortabel på en sofa, er det nesten umulig å dra ham ut, uansett grunn!

Og når en jente gir kjæresten sin noen rolle eller ber ham om å gjøre noe, forsikrer han henne om at han vil gjøre det litt, og det skjer aldri egentlig. Hvis du ikke kan delta i noen gjøremål rundt huset eller til og med plukke opp etter deg selv etter å ha smurt hele stuen, gå tilbake til din * bachelor-pute * og bygg en ølpyramide. Hvorfor pokker ville du irritere kjæresten din ved å være en døsig hvalross?

# 13 Den sint kjæresten og hans mangler

Jenter hater irriterende kjærester som klandrer sine mangler på kjæresten sin. Det er patetisk og veldig irriterende. Noen gang har du mistet deg og klandret kjæresten din fordi hun ikke ga deg de riktige retningene? Lider av magesmerter og skylden kjæresten din fordi hun valgte restauranten? Eller min personlige favoritt, mistet ereksjonen din og ble slått i sengen midt i en seksuell kropp og klandret kjæresten din fordi hun ikke var i det *? [Les: Hvordan få en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

Hvis du skylder kjæresten din fordi du er en sint idiot, ser du på alvor og tar på seg ansvaret i stedet for å skylde kjæresten din for sitt valg av mat, hennes innebygde GPS-system eller hennes seksuelle vibes? [Les: 50 virkelig søte ting å si til kjæresten din for å få henne til å smelte]

Så hvor mange av disse tingene gir du deg? Noen eller nesten alle?

[Les: Har jenter som bokser eller truser?]

Alle kjærester finner seg på ett sted eller det andre i denne listen over ting som irriterer kjærester på et tidspunkt. Men hvor mye av en irriterende kjæreste er du egentlig? Eller kjenner du til andre ting som irriterer kjæresten din?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar