13 irriterende og ubeleilig online dating problemer

Hvis du vil prøve deg på nettdating, er du bedre klar for noen få hindringer nå og igjen. Her er de vanligste online dating problemer.

Online dating er ikke et nytt konsept, men det har utviklet seg til noe som gir mer positive resultater, i motsetning til forgjengernes plattformer. Det pleide å være at det var en-i-en-milliard sjanse for suksess. Nå er det faktisk en i en million, men bare hvis folkene som utnyttet det, var åpne og oppriktige.

På dette tidspunktet har tusenvis av mennesker hacket online dating og fikk seg selv kjærligheten i livet. Dessverre måtte disse menneskene vade gjennom tusenvis av mislykkede forsøk og sleazy pick-up linjer for å finne sine andre halvdeler.

Online dating kan ha økt sjansene for suksess, men det øker også antall feil du trenger å gå gjennom. Sølvfôret er imidlertid at du kan tippe skalaene i din favør. Hvordan? Ved å vite hva du kan forvente og hvordan du forbereder deg på det.

Fordelene med online dating

Hvis du er motvillig til å prøve online dating, bør du vite at det ikke er så ille som folk gjør det til å være. De som ikke forstår sine gode poeng, vil merke det som et desperat forsøk på å fange en dato eller en siste utvei før den biologiske klokken slår 12.

Til dette sier jeg en ettertrykkelig, "Hell no!" Online dating, for meg, er en godsend. I stedet for å ende opp med noen som ikke er ment for deg, har nettdatering gitt deg sjansen til å luke ut de menneskene som du minst sannsynligvis vil bli tiltrukket av.

Det handler ikke bare om fysisk tiltrekning heller. Du kan snakke med en mulig dato, og se om de er den typen person du faktisk kan koble til. Online meldinger og tekster er ikke veldig pålitelige, men det er bedre enn å ikke ha en ide om hva du er i for i virkeligheten.

Det beste ved online dating er at du også har en exitstrategi. Du kan si farvel når som helst når du snakker online. Du kan velge å ikke gi ut din adresse og personlige opplysninger. Å ikke ha felles venner er også en fordel, fordi det er ingen mellom mann å bekymre seg for.

Og den beste fordelen med alt er at du får en sjanse til å møte drømmens person uten å skure hver bar, pub, bokhandel, kaffebar, bibliotek og andre mulige, enkeltsynlige områder. Du kan velge en person om gangen fra komforten til ditt eget hjem.

De vanligste problemene med online dating

Mens det er mange fordeler med online dating, vil det også være ulemper. Det er like vanskelig som ektefelle dating, men med flere alternativer å spare. Det er derfor du må være klar for problemene du vil møte, som er som følger:

# 1 Catfishing. Catfishing skjer når du begynner å snakke med noen på nettet, og de blir ikke den personen du forventer. En kvinne kan ende opp som en fyr, og omvendt. En person kan ende opp som et nettsted eller reklame bot. De kan til og med være noen som laget en annen persona og viste deg et annet bilde.

For å unngå at dette skjer, se etter tegnene som forteller deg noe som er fisket. Be om en sosial medieprofil som har oppdateringer som spenner over minst tre år. Hvis det ikke vil gå ut, be om et videosamtale. [Les: Catfishing taktikk og hvordan fange dem i handlingen]

# 2 agn og bryter. Det er nesten det samme som Catfishing, men du snakker faktisk til noen legitime. Det eneste problemet er at de kan få seg til å virke mer attraktive enn de egentlig er ved å legge ut gamle bilder eller utelate bestemte aspekter av deres jobb og personlighet.

# 3 Stalkers. Du vet aldri om du håndterer en, så det er best å ikke gi ut sensitiv informasjon, med mindre du er sikker på at personen du ser er sane. Stalkers kan variere fra litt irriterende til rett og slett skummelt. Vær forsiktig med hvem du snakker med, og sørg for at deres sosiale medier profiler viser at de engasjerer seg i sunne samtaler med sine venner og familier.

# 4 Den tofasede datoen. Først virker de hyggelige og sjarmerende, men ting endres raskt når du er endelig på datoen. Disse typer datoer kan lokke deg med forvirring av et forhold, og så overraske deg ved å be om en oppkobling eller forlate deg om morgenen etter at du har sovet sammen. Hvis du ikke er i hook-ups, bør du opprette dette før du går hjem med dem. [Les: 10 teknikker gutter bruker for å komme i buksene dine]

# 5 Bagasje. Når en person har følelsesmessig bagasje, kan det være alt fra en eks, som bare ikke kommer bort eller en personlighetsforstyrrelse som aldri har blitt diagnostisert. Det er lett å vite hvem disse menneskene er fordi de har negativitet om dem. De ser ikke entusiastiske på datoen, og de er mer sannsynlig å klage på livet enn å nyte kvelden med deg.

# 6 De som kom bort. Å chatte på nettet er en fantastisk måte å bli kjent med en person, men det er en grense for hvor lenge det skal gå. Disse menneskene har hundrevis av andre valg i umiddelbar nærhet. Du bør enten låse dem ned for en dato eller gi dem nummeret ditt i det minste. [Les: Hvorfor suger hyggelige gutta på online dating?]

# 7 Avslagene. Det vil bli mange, spesielt hvis du er sosialt uheldig når du snakker med fremmede på nettet.Enten du er en fyr eller en jente, vil det være folk der ute som ikke vil like deg, og det er greit. Det er fordi det er like mange, eller enda flere, som vil tro at du er fantastisk. Bare hold hodet ditt, og ikke la de ubesvarte meldingene plage deg.

# 8 Den klamrende datoene. Disse typer online datere er litt for mye for de fleste. De er typen som faller for folk på første date, og de vil gjøre alt de kan for å gjøre det til et forhold. Dette er akseptabelt for noen mennesker, men ikke så mye for online datere. Det er vanskelig å stole på folk, og enda mer hvis du bare kjenner hverandre på nettet.

# 9 Trollene. Disse menneskene er bare på nettstedene for å gjøre narr av folk og forlevere dem. Når du støter på en av disse, blokkerer du dem umiddelbart, og avstår fra videre engasjement, uansett hvor mye du vil kalle dem ut. Du vet aldri hva de skal gjøre med bildet ditt hvis du går på feil tær.

# 10 Den bitre avviser. Dette er mennesker som har fått nok avvisning i virkeligheten, og tar nå ut sine problemer på de som avviser dem på nettet. Når de begynner å trakassere deg, blokkerer du dem. Du beskytter ikke bare deg selv, men du hjelper også dem ved å redde dem fra ytterligere forlegenhet.

# 11 Svindlere. Det er kriminelle i den virkelige verden, og det er kriminelle på nettet. Alltid være trygg. Gi dine venner og familie detaljert informasjon om datoen, hold GPSen din og alltid date noen som er lett å finne. Ikke stol på noen implisitt på den første datoen, og finn alltid ut alt du kan om dem.

# 12 Perverts. Disse menneskene er mer vanlige enn du tror. De er bare der for å lete etter folk som er villige til å engasjere seg i ulovlig seksuell avvik online. Eller hvis ikke, er de bare der for å chikanere deg og bruke bildet til unmentionable formål. Blokker og rapporter disse menneskene, slik at de ikke får sjanse til å traumatisere andre. [Les: 14 viktige doser og ikke av online dating]

# 13 Følelsen av håpløshet. Denne er på deg. Selv uten avslagene, vil du møte ufarlige tegn som vil få deg til å tvile på hvorfor du prøvde online dating i utgangspunktet. Bare husk at uansett hvor mange dårlige datoer du har, har du mulighet til å finne dobbelt så mange gode datoer. Lær av de dårlige datoene, slik at du kan finne et bedre potensial.

[Les: 30 effektive tips for å hjelpe deg med å vinne på online dating]

De fleste problemene i online dating dreier seg om de menneskene du møter. Når du ser på det gjennom det perspektivet, ser du at det ikke er annerledes enn å danse i den virkelige verden. Det gode ved det er at du vet litt om hva du kommer inn, noe som er mer enn du kan si for de fremmede som du møter i baren.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar