Annabels favoritter med låst i godhetsanmeldelse

Et øyeblikk:

Kvaliteten på disse kvalitetsfrosne måltidene er fantastisk - du vil føle at den lille er fortsatt får et hjemmelaget måltid, selv når det er fra fryseren! Det er ikke noe lokk på matbrettet, så dette er definitivt en å spise hjemme, og måltidene er litt dyrere enn andre på markedet.

Hva de sier:

Opptatt dager fortjener fortsatt de beste måltidene. Derfor har Annabel satt 25 års kompetanse til å lage mat på dette raske og deilige utvalget av barnas favoritter. Ernæringsmessig balansert og en velsmakende måte mot deres 5-dagers, småbarn og barn vil elske dem. Oppdag vårt utvalg i chiller-gangene på Tesco, Sainsbury og online på Ocado. "

Testet av mamma Laura Balode for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, 100% - det var veldig deilig! Min lille spiser alltid hele delen fordi han liker det så mye. Jeg prøvde noen skjeer meg selv og det er nydelig, ikke rart, min lille spiser det hele! Den eneste ulempen er at det ikke er noe lokk for skuffen, noe som ville vært bra hvis du ville at babyen skulle spise på farten.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Produktet lagret meg ganske mye tid som før, jeg lagde alt på egen hånd, kokte, hugget og blandet alle sammen, noe som tok mye tid på meg. Jeg var skeptisk til å prøve dette produktet, men da vi prøvde det, var det fantastisk. Kjempegod! Og nå har jeg en ekstra time eller mer å tilbringe med liten i stedet for å stå foran komfyren.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg ville definitivt velge dette produktet fremfor alt andre på markedet - produktet skal vinne på grunn av kvaliteten på maten. Til tross for å være frosset, føles det fersk en gang tjent opp på tallerkenen. Min lille elsker det og alle prøvene vi mottok spiste han uten problemer - skuffen var alltid tom etter å ha spist!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det er ikke behov for noen endringer i produktet. Det er deilig, frisk og veldig godt laget. Det eneste å forbedre ville være matbrettet som ikke kommer med et lokk, men det er bare min mening!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar