Angelina Jolie snakker Maleficent - og gjør barna gråte

Innhold

Mamma-av-seks, Angelina Jolie, 38, starring i en av de heteste filmene i år - Maleficent - spiller den "vidunderlige onde" skurken av den reimagined versjonen av Sleeping Beauty-eventyret.

Speaking to Heat, ved en spesiell filmvisning av filmen på Kensington Palace, snakket Angelina om å mestre britisk aksent og hvordan hun studerte britiske teaterskuespillerinner for å forberede seg til hennes teaterforestilling i Maleficent.

Angelina var så overbevisende som den onde skurken Maleficent at de måtte kaste sin egen datter Vivian som den unge prinsessen Aurora, da hun var den eneste mannen som ikke var redd uten vits. "Vivian var ikke redd for meg i det hele tatt. Hun er en av de barna som er så Mamma. Alt er mamma, så hun bryr seg bare ikke. Det er en av grunnene til at vi kaster henne i filmen. Det var noen barn på sett som så meg ... og gråt."Det er trist ... det er fryktelig, du skremmer virkelig barn! Og jeg følte meg veldig ille om det! 'Hvilke overraskende ting er skremmende for dine små? Gi oss beskjed nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar