En introduksjon til Calisthenics Training

Calisthenics kan se og lyde blits, men i utgangspunktet er de bare kroppsvektstrening som bruker din egen tyngdekraft som motstand - ingen vekter, ingen maskiner og svært lite utstyr.

Klassisk betyr det ting som press-ups, pull-ups og sit-ups, men nylig har calisthenics flyttet seg fra de grunnleggende øvelsene for å inkludere mer spennende, iøynefallende hold som for eksempel spak, muskler og det vanvittige menneskelige flagget - og de nyter en enorm gjenoppblomstring i popularitet.

REKOMMENDERT: Gå til en trinnvis veiledning til trykknappene for manuell flagg, bakspak og håndsett

Det er delvis takket være en rystende fire minutters YouTube-video som ble viral i 2008, og viser at Hannibal Lanham utfører en kjevefallsrutine i en urban New York-park, topløs og riflet. Ti millioner visninger senere ble verden solgt. Ifølge American College of Sports Medicine er årlig undersøkelse av 3.000 treningsstudenter, det er årets første treningsutvikling.

Navnet kommer fra to greske ord, kállos, som betyr skjønnhet og sthénos, som betyr styrke. Denne mer ekstreme formen av calisthenics er ikke helt ny; hvis du søker på nettet, er det bilder fra menn fra 30-årene som utfører det som deretter ville bli referert til som utrolige styrker med deres kropper. Tenk en mann å gjøre en-legged knebøy med en annen mann som balanserer på ham å gjøre en enhånds håndstand - Cirque du Soleil territorium. Tøffere ting har eksplodert i popularitet i æra av YouTube, Instagram og Snapchat, når rippede muskel menn kan dele treningsøkter, og du kan se i ærefrykt. Klasser holdes i parker og treningsstudier landsomfattende, selv om det fortsatt er ganske underjordisk, og det er enda et verdensmesterskap organisert av World Street Workout og Calisthenics Federation.

For å finne ut om du trenger å bli shredded for å gi det en tur, snakket vi til David Jackson, medstifter av Nottingham-baserte Calisthenics School.

Hvordan kom du inn i den?

Tim Stevenson og jeg var styrker og kondisjonstrener - han hadde vært trener i syv år, og jeg spilte profesjonell rugby i 13 år, men vi ble lei av tradisjonell styrketrening. Da jeg trakk seg tilbake fra rugby, bar jeg på løftevekter, men uten sluttmål av kamper holdt det ikke min interesse. Tim begynte å leke med håndholdte og basale calisthenics, og jeg fant å ha et mål om et bestemt hold å jobbe mot - det menneskelige flagget - hjalp meg med å fokusere. På nettet var det mange mennesker som viste hva de kunne gjøre, men ingen forklarte hvordan de skulle gjøre det. Gutta som så på dem var inspirert, men ga raskt opp. Vi bestemte oss for at vi skulle få de involverte personene og lanserte skolen.

Hvorfor skal folk gjøre det?

Vår tagline er "omdefinere din egen umulige", fordi disse trekkene ser ut umulige, men de kan gjøres - og det målet gir deg formålet og motivasjonen. I stedet for å sette generiske mål som "Jeg vil bli revet", med calisthenics oppfordrer vi folk til å jobbe mot et bestemt utfall. Du forbedrer økt-på-økten til en dag du gjør noe du trodde var umulig. Det tok meg tre måneder å lære det menneskelige flagget, men en dag kunne jeg ikke gjøre det, det neste jeg kunne. Kroppen din begynner å tilpasse seg og du ser bedre ut, men du gjør det ikke rent av estetiske årsaker, du prøver å oppnå noe, og du må aktivere flere muskelgrupper samtidig. Derfor får du så imponerende kroppsfordeler . Du vil også føle deg utrolig mentalt.

Hvordan kan folk komme i gang?

Vi har en gratis nybegynners ebook på vår nettside som du kan laste ned. Hver øvelse har en videoopplæring hvor en av oss demonstrerer farten, mens den andre forklarer hva du skal engasjere og hvordan. Vi starter med å fokusere på planker, push-ups og brystet dips. Fra disse kan du ofte oppdage svakheter og stramme flekker. Hvis du ikke kan gjøre fulltrekk, kan du feste et bånd i baren, dangle nedover, plassere en fot i bandet av båndet på bunnen, og hvil den andre foten på toppen, og gjør deretter pull-ups. Du trenger veldig lite utstyr - jeg har en pull-up bar for £ 10 fra Argos som sitter i dørkarmen.

ANBEFALT: Outdoor Calisthenics Workout

Men er det virkelig mulig for vanlige folk?

Vi ga 12 normale blokes tre to timers verksteder for å lære å gjøre det menneskelige flagget. På dag ett lekte de, men etter bare seks timer med opplæring og litt øvelse hjemme, tre gjorde det. Vi ønsker å lære folk hva de skal gjøre med kroppene sine, i stedet for å bare vise seg selv. Fleksibilitet og mobilitet er viktige, så vi hjelper folk til å ta opp hva som kan begrense dem. Alder spiller ingen rolle - vi hadde en fyr i femtiårene, perfekt bakspaken på en av våre verksteder. Tidligere skader er heller ikke et problem. Tim er forstyrret begge skuldrene hans, jeg har brutt skulderen på to steder, og forstyrret AC-leddet i en skulder. Vi er bevis på at du kan overvinne svakheter og ømme flekker.

NESTE: Slik gjør du 3 Insane Calisthenics Moves

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar